Forfattere

Forfatter 'Alexander Kalinin'

Oversikt over våre produkter med Alexander Kalinin

 • The Modernized Italian Game for White

  "Enda en" bok om den moderne måten å spille Italiensk på, uten et helt tidlig d4, men gjerne d3 og c3, som nå brukes ikke minst av selve verdenseliten. En herlig bok med instruktive ideer, planer og partier godt forklart.

  Kjøp
  Pris
  380
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2021
 • Great Chess Combinations Alexander Alekhine

  En kjekk innbundet bok i lommeformat, med 219 utvalgte kombinasjoner av den geniale Alexander Alekhine. Stillingene kommer i kronologisk rekkefølge og merket med vanskelighetsgrader fra 1 til 4. Trening og underholdning!

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Great Chess Combinations - Vladimir Kramnik

  En kjekk bok i lite sideformat med kombinasjonsoppgaver fra partier med Vladimir Kramnik. Stillingene er gitt fra 1 til 4 stjerner etter vanskelighetsgrad.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • Sergey Karjakin Best Games of the Minister of Defence

  En ekstra aktuell partisamling med vidunderbarnet og VM-utfordreren Karjakin. Gjennom 75 partier forteller stormester Kalinin faktisk mye av 2000-tallets sjakkhistorie i toppen, derunder om rivaliseringen med Magnus Carlsen.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2020
 • Chess Training for Candidate Masters Accelerate Your Progress by Thinking for Yourself

  En attraktiv bok om og med sjakktrening fra den kjente russiske treneren og stormesteren Alexander Kalinin. Ett av budskapene hans er behovet for mer bevissthet om egen tenking i en tid når mange opptrer som om nesten alle løsninger ligger i PC-programmene.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2017
 • Great Chess Combinations Jose Raul Capablanca

  En kjekk innbundet bok i lite format, med 124 kombinasjoner av selveste Capablanca. Oppgavene serveres kronologisk, men hver merket etter vanskelighetsgrad fra 1 til 4, så dette blir både trening og sjakkunderholdning.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Fabiano Caruana His Amazing Story and His Most Instructive Chess Games

  Endelig en bok som forteller den fascinerende historien om årets skarpe VM-utfordrer Fabiano Caruana, sammen med 62 utvalgte partier som er forståelig kommentert.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2018
 • Great Chess Combinations Garry Kasparov

  En treningsbok i herlig lite sideformat med 206 kombinasjonsoppgaver hentet fra Garry Kasparovs partier i tidsrommet 1972-2004. Gjennomgående ganske høyt nivå. Løsningene presenteres av stormester Kalinin.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Great Chess Combinations Boris Spassky

  En kjekk innbundet bok med 210 kombinasjoner spilt av Boris Spasskij fra 1949 til 2002. Mye flott sjakk, og selvfølgelig sterk sjakktrening særlig for spillere med ratingstyrke fra omlag 1500 og langt oppover!

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • Chess Strategy 3.0 CD

  Et treningskurs i midtspill der stormester Kalinin gjennomgår og tester eleven i de viktige temaene:

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-C
  Av
 • Modern Chess Openings: King's Indian Defence CD

  Stormester Kalinin presenterer en innholdsrik CD om den evig aktuelle åpningen Kongeindisk. Den inneholder over 800 kommenterte stormesterpartier og 157 eksempler på hvordan hvit og svart skal spille i denne kompliserte åpningen. I tillegg er det en stor partibase pluss over 60 treningsoppgaver og annet stoff. CD-en krever ingen annen programvare ved siden av, og den inkluderer Shredder 7.04 som analyserer stillingene. CD-en passer bra for interesserte spillere med ratingstyrke fra omlag 1300 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
 • Great Chess Combinations Mikhail Tal

  En innbundet liten, men tykk bok med 214 kombinasjoner av trollmannen Mikhail Tal. Stormester Kalinin gjennomgår løsningene grundig. Mange avanserte og krevende oppgaver. Mye for spillere med fra rating 1500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • Modern Chess Openings: French Defence CD

  Disse CD-ene er en fin måte for å trene åpninger. Her har stormester Kalinin kommentert flere enn 550 instruktive mesterpartier i Fransk og serverer i tillegg over 50 treningsoppgaver m.m. Produktet passer glimrende til skikkelig trening i fransk for spillere med ratingstyrke fra ca. 1200 og oppover. Har innebygget analysemotor og fungerer uavhengig av andre programvarer.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
 • Modern Chess Openings: Slav Defence CD

  En CD fra Convekta som har fått en god mottagelse i markedet. Den inneholder masse aktuelt materiale om den populære åpningen Slavisk dronninggambit, presentert av den dyktige russiske treneren og stormesteren Kalinin. Inneholder mer enn 500 kommenterte mesterpartier og 200 treningseksempler pluss en stor partibase. CD-en krever ingen annen programvare ved siden av. Passer for interesserte spillere med ratingstyrke fra omlag 1200 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
 • Great Chess Combinations Robert Fischer

  En kjekk liten bok med 102 kombinasjonsppgaver fra Bobby Fischers partier. En praktisk treningsbok, men også for de mange som mest gleder seg over stor sjakk og historien om det amerikanske sjakkgeniet.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014