New In Chess Yearbook

Disse bøkene kommer fire ganger i året, med solid presentasjon av aktuelle åpningsvarianter belyst gjennom ferske partier der det er spilt noe nytt. Her er både hovedvarianter som spilles i det gode selskap og friske åpninger som er aktuelle å forsøke mest på andre nivåer. Omtale av nye åpnnigsbøker har også en fast spalte.

 • New In Chess Yearbook 129

  Ny utgave av den ledende "årboka" om forskjellig nytt i åpningsspillet i sjakk, og også fokus på noen glemte varianter. Boka er bygget rundt 27 artikler med et stort antall partier. Også flere artikler og Glenn Flears omtaler av nye åpningsbøker.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2018
 • New In Chess Yearbook 121

  Enda en ny "årbok" med ferske og aktuelle åpningsvarianter og artikler om åpningsspill. Carlsens vellykkede 3... Dd6 mot Caruana i Skandinavisk er blant temaene som vies oppmerksomhet.

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • New in Chess Yearbook 140

  Enda en rendyrket kvartals-årbok om aktuelt nytt i åpningsspillet. Her er alltid mange artikler (Surveys) om ulike åpninger, se egen liste, og aktuelt stoff i blant annet "Forum" og spalten som anmelder relevante nye åpningsbøker.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • New In Chess Yearbook 125

  Yearbook nummer 125 er en jubileumsutgave, med blant annet Jan Timmans artikkel om åpningene som gjorde Magnus Carlsen til verdensmester. Ellers som vanlig aktuelle artikler med stoff om å spille mange ulike varianter, og spalten Forum med åpningsdiskusjoner.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • New In Chess Yearbook 136

  Vår tids skikkelige spesialbøker om aktuelt i åpningsteorien. Artiklene (Surveys) er som en samling av mange minibøker med erfaringer og gode forslag fra ulike bidragsytere med spesialkunnskap.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2020
 • New In Chess Yearbook 119

  Nummer 119 av kvartals-årboka for åpningsnyheter dekker som vanlig mange varianter som spilles blant de største, men også enkelte "hotte" saker mer for alminnelige klubbspillere. 27 åpningsartikler og mange andre gode bidrag.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • New In Chess Yearbook 130

  Kvartalsbøkene "Yearbook" gir alle ekte sjakkentusiaster mye herlig aktuelt stoff om åpningsspillet. Her er det meste av stilarter, fra Magnus Carlsens sicilianere i VM til Michael Basmans "comeback" i Nederland med 1 g4 og 1 e4 g5!? etc. Dette er paperback-utgaven av boka.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2019
 • New In Chess Yearbook 137

  Aktuelle partier og analyser i mange ulike sjakkåpninger, selv om mye nå kommer fra hurtigsjakk på nettet. Både surveys om ulike åpninger, innlegg på Forum og Glenn Flears omtaler av nye åpningsbøker.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2020
 • New In Chess Yearbook 120

  Som alltid er ny "årbok" en kavalkade av ferske ideer og forslag i åpningsspillet. De to større innledningsartiklene handler denne gang om Nordmunds Miezes spillemåte 1 c4 e6 2 e4 og tilsvarende, og Aleksei Kuzmin om Kramniks åpningsfilosofi.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • New In Chess Yearbook 115 (paperback) Chess Opening News

  "Årboka" fra New In Chess, som kommer hvert kvartal, her med nytt design. Undertittelen "Chess Opening News" på forsida understreker også hva disse bøkene handler om. Her er det godt stoff for spillere på mange nivåer!

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2015
 • New In Chess Yearbook 134

  NIC Yearbook er bibelen for nytt på proffnivå i aktuelle åpninger. Denne gang 25 artikler som belyser nye trekk og ideer i stort sett de viktige åpningene, pluss åpningsstoff i spalten "Forum" og Glenn Flears anmeldelse av åpningsbøker og nå også DVD'er.

  Kjøp
  Pris
  365
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2020
 • New In Chess Yearbook 132

  En ny forfriskende kvartals-årbok for alle oss sjakkspillere som vet at vi i disse tider ikke bare kan "pusse på" de gamle åpningene våre, men også må prøve noe helt nytt iblant. Her er mye nytt om både solide hovedvarianter og friske alternativer å kose seg med!

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2019
 • New in Chess Yearbook 138 Chess Opening News

  Vil du vurdere å prøve noe nytt i åpningsspillet? Yearbook gir som alltid mange godbiter i både hovedvarianter og sjeldnere varianter, presentert av spesialister på de ulike åpningene. Fint også å (be)holde litt oversikt!

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2021
 • New In Chess Yearbook 122

  Kramniks dronninggambiter fronter denne utgaven av oasen NIC Yearbook. Her er som vanlig mange nye artikler om ulike åpningsvarianter, med utvalgte mønsterpartier. Mange med ratingstyrke fra ca 1500 og oppover kan gå rett på en artikkel og spille varianten!

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2017
 • New In Chess Yearbook 124 Chess Opening News

  Alle de hotteste og mest praktiske åpningsartiklene - det er New In Chess Yearbook! Her er nye ideer i både solide hovedvarianter, i mer sjeldne systemer og enkelte friske overraskelsesvåpen.

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • New In Chess Yearbook 117

  Fire ganger årlig kommer de moderne "årbøkene" med mange nye ideer i kjente og litt mindre kjente sjakkåpninger. Her er 24 fyldige åpningsartikler med mange partieksempler, samt bokomtaler og annet aktuelt stoff.

  Kjøp
  Pris
  470
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • New In Chess Yearbook 127 Chess Opening News

  New In Chess Yearbook er den offentlige arenaen med mest reelle diskusjoner, analyser og trender i åpningsspillet, helt til topps. Masse ferskvare for både proffer og amatører, og en del godt lesestoff i tillegg, alt om åpningsspill i sjakk!

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • New In Chess Yearbook 131

  Nytt kvartal med nytt spennende stoff om "hot" åpningsspill i sjakk for spillere på et noenlunde høyt nivå. Her går vi rett inn i nye partier med nye trekk som kan gi nye vurderinger av en variant! Og litt sjeldnere saker markedsføres som muligheter å velge! Mye å glede seg over for entusiaster!

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • New In Chess Yearbook 126

  Årboka, som utkommer hvert kvartal, er den største og heteste kilden for nye impulser i åpningsspillet. Boka er spekket av aktuelle åpningsartikler og stoff om åpningene, liksom bokspalten der flere nye åpningsbøker blir vurdert.

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2018
 • New In Chess Yearbook 135

  Ferske åpningsvarer fra hele verden bugner sommerlig i Yearbook 135, med bidrag fra kapasiteter som til og med Caruana og den nye stjernen Firouzja. 25 store åpningsartikler pluss pluss, se selv!

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2020
 • New In Chess Yearbook 123 Chess Opening News

  NIC Yearbook er stadig den ledende kanalen for (hyper?)aktuelle artikler om ulike åpninger. Denne gang er det 11 med 1 e4, ni med 1 d4, fire med 1 c4 og to med 1 Sf3. Bokomtalene av Glenn Flear, oppgavestillingene og åpningsforum er øvrige høydepunkter.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2017
 • New In Chess Yearbook 118

  Enda en ny utgave med både solide og friske åpningsartikler som litt sterke spillere mer eller mindre også kan bruke på direkten for å prøve noe nytt som overrasker motstanderen. Etter 32 år overlater stormester Sosonko nå redaktørkrakken til kollega Jan Timman.

  Kjøp
  Pris
  390
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2016
 • New In Chess Yearbook 116

  En utgave full av aktuelle åpningsartikler. De fleste handler om interessante funn i åpninger som står sentralt, men det er også enkelte typiske "surprise"-våpen å finne.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2015
 • New in Chess Yearbook 139 Chess Opening News

  NIC Yearbook er krembøkene for alle som er skikkelig interesserte i åpningsteori, og gjerne både hovedvarianter og mer sjeldne saker. Flere av de beste og særlig nest beste spillerne i verden bidrar med aktuell innsikt!

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2021