Power Play

I DVD-serien "Power Play" gir stormester Daniel King glimrende sjakkleksjoner for alle spillere med såkalt ratingstyrke fra omlag 1000 og faktisk et godt stykke opp i mesterklassen. Han starter denne populære serien med mattbilder og angrepsplaner og behandler tema etter tema av hva som trengs for å øke sjakkstyrken særlig i de avgjørende viktige midtspillene.

Hver av DVD-ene har fra 3 1/2 timers spilletid og oppover, og blir dermed et rimelig hjemmebesøk av stormesteren som sjakkinstruktør på PCen. King er dyktig og inspirerende pedagog og snakker dessuten et tydelig og fint engelsk som det er relativt lett å følge med på. Disse DVDene kan dessuten brukes interaktivt sammen med ChessBase sine analysemotorer som Rybka, Fritz, Shredder og Hiarcs.

 • Power Play 27: The King's Gambit DVD

  Stormester Daniel King smiler litt ekstra begeistret når han presenterer Kongegambiten 1 e4 e5 2 f4, en åpning med frynsete teoretisk ry... og gode resultater i praksis! En DVD som kan vi deg mye glede i praksis.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2020
 • Power Play 16: Test Your Rook Endgames DVD

  5 timer Tårnsluttspill med Daniel King kan være den aller nyttigste DVD'en i denne populære serien. Her er det både læring og testing av de sluttspillene som oftest oppstår i praktisk spill, og King er tydelig og instruktiv.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2011
 • Power Play 2: Attacking the King DVD

  Stormester Daniel King fortsetter på denne DVDen gjennomgangen av hva som skal til for et vellykket kongeangrep og hvordan det planlegges og gjennomføres. Dette er garantert sjakktrening på en behagelig måte!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
 • Power Play 6: Pawns, Pieces & Plans DVD

  Sjette del av Daniel Kings behagelige og særdeles instruktive gjennomgang av viktige sjakktemaer behandler de klassiske temaene isolert dronningbonde, fribonde eller fribønder i sentrum og når det lønner seg og ikke lønner seg å bytte bønder. Bak hver leksjon får du noen spesielt utvalgte testoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2008
 • Power Play 9: Major Pieces vs Minor Pieces DVD

  Til glede for de mange tilhengerne: Enda en DVD i serien med stormester Daniel King. Over 4 timer 15 minutter gjennomgår han partier og stillinger med tunge mot lette offiserer, alt fra kvalitetsoffer til spill mellom dronning mot tårn og lette offiserer.
  King bruker som alltid mye glimrende eksempelstoff og klarer å gi oss som elever en bedre forståelse av hva som er viktig i de ulike stillingstypene.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Power Play 8: Knights and Bishops DVD

  DVD-serien med den engelske stormesteren Daniel King har blitt en stor suksess overfor spillere i faktisk hele ratingspennet ca 1000 - 2000. Fra og med nummer 5 handler de mest om viktige strategiske temaer, lærerikt belyst gjennom hele partier.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Power Play 24: A Repertoire For Black Against the Catalan DVD

  Det er ofte behov for veiledning om å spille MOT ulike åpninger. Her en ny DVD om å spille svart mot Katalansk, altså dronninggambit med g3. Dette er en åpning der hvit mange ganger har sluppet unødig lett til grøtfatet. King dekker også spill mot Reti/Engelsk

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2016
 • Power Play 11: Defence DVD

  Serien POWER PLAY med stormester Daniel King har vært en formidabel suksess, både på grunn av godt innhold og en engasjerende, tydelig framstilllig. Denne nyeste DVDen i serien har hele 5 timer 25 minutters spilletid.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Power Play 18: The Sicilian Najdorf - A Repertoire for Black DVD

  Seks timer Najdorf-siciliansk for svart med stormester Daniel King gjør nok dette til denne populære DVD-seriens aller mest attraktive bidrag. King er god på både Najdorf og en attraktiv presentasjon!

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013
 • Power Play 14: Test Your Tactics DVD

  DVD-suksessen fortsetter, her med 6 timers testing og gjennomgang av løsninger i taktiske stillinger. Det er variert kost, ikke alltid pang-pang og mål, men også viktige mønstergjenkjennelser.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Power Play 23: A Repertoire For Black With the Queen's Gambit Declined DVD

  En ny DVD som dekker det viktige behovet å vise hvordan spille svart i Dronninggambit med 1 d4 d5 2 c4 e6. Stormesteren Daniel King fortsetter dermed også sin dyktige og populære DVD-serie Power play som faktisk kan anbefales for hele nivået 900 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2016
 • Power Play 25: Popular Queen's Pawn Openings - A Repertoire for Black DVD

  En høyst aktuell DVD om å spille svart mot de ulike populære dronningåpningene uten c4, med London-systemet, Trompowsky og Colle-Zukertort i spissen. Daniel King leverer god kvalitet i denne serien, og nå matcher han med sine Powerplay 23 og 24.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • Power Play 5: Pawns DVD

  Stormester Daniel King fortsetter sin populære DVD-serie med å vise bondestrukturenes ofte avgjørende betydning, ikke minst i litt roligere spill enn direkte kongeangrep.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • Power Play 4: Start Right DVD

  Den fjerde DVD'en i Daniel Kings serie med angrepssjakk tar rett og slett for seg åpningsspillet som grunnlag for hele partiet, gjennom hele 5 timer og 50 minutters spilletid, der stormesteren særlig legger vekt på at du lærer å bedømme stillingene riktig.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Power Play 21 A Repertoire for black against the Anti-Sicilians DVD

  Nesten 5 1/2 time med GM Daniel King som gir Siciliansk-spillere et repertoar mot alle de andre systemene enn vanlig åpen Siciliansk, det som populært kalles anti-sicilianerne. King presenterer alltid stoffet på en god og nyttig måte.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Power Play 17: Attack with 1.e4 DVD

  Stormester Daniel Kings populære DVD-serie fortsetter med et aktivt åpningsrepertoar for hvit med 1 e4. På 6 timer behandler han de fire aller viktigste svartrekkene: 1... e5, ... c5, ... e6 og ... c6.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • Power Play 20: Test Your Attacking Chess DVD

  Populære Daniel King kombinerer her læring av angrepsteknikker med å teste ferdighetene dine i det viktige å angripe motstanderens konge.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2013
 • Power Play 12: The Hedgehog DVD

  Tolvte DVD i Daniel Kings suksess-serie handler om systemet og ideen Pinnsvinet som er mer enn en åpning. Her beskrives et pinnsvin som plutselig kan forvandle seg til en tiger...

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Power Play 19: Attack with 1 e4 Part II DVD

  Dyktige og coole(!) Daniel King gleder fansen med en ny DVD som demonstrerer sterke hvitvåpen med 1 e4 mot Skandinavisk, Aljechin, Russisk, Philidor, Pirc og Moderne forsvar, tilsammen nær 5 1/2 time. Spill mot de andre e4-åpningene viste han i Power Play 17.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2013
 • Power Play 26: Checkmate Challenge - essential knowledge DVD

  En systematisk DVD om mattsetting, nær 6 timer trinn for trinn, interaktiv trening med DVD-kongen King. Glimrende stoff særlig for alle på ratingnivå cirka 900 - 1800.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2020
 • Power Play 3: Pawn Storm DVD

  Den tredje av stormester Daniel Kings populære og instruktive DVD'er om angrepssjakk, denne gang om bondestorm mot kongen: Når og med hvilken bonde? På slutten av DVD'en gir King en rekke stillinger der du selv blir testet i angrep, og forsvar.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • Popular Queen's Pawn Openings, A Repertoire for Black Powerplay 25 DVD

  Stormester Daniel King fortsetter den populære, glimrende DVD-serien Power Play med nummer 25, som gir svart et repertoar mot d4-åpningene der hvit spiller 1 d4, men ikke 2 c4. Her er London, Colle, Veresov, Trompowsky osv.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • Power Play 13: The Squeeze DVD

  Fem timers visning med gode partieksempler av hvordan du presser motstanderen i senk uten å tillate motspill. Som alltid forklarer og inspirerer stormester Daniel King seeren til å forsøke noe slikt på sjakkbrettet selv.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010
 • Power Play 7: Improve Your Pieces DVD

  Når krever stillingen manøvrering i stedet for en annen type handling? På denne DVD'en i den populære serien "Power Play" viser stormester Daniel King deg når, hvorfor og hvordan, og du blir også selv testet i disse problemstillingene. Velegnet sjakktrening for spillere særlig med ratingstyrke omlag 900 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • Power Play 1: Mating Patterns DVD

  Stormester Daniel King går på denne DVD'en bak fasaden av vanlige taktikkoppgaver der det finnes en avgjørende fortsettelse. Han gjennomgår mønstrene for at du tidligst mulig skal se mulighetene for et kommende mattangrep, både som angriper og forsvarer.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av