Forfattere

Forfatter 'Daniel King'

Oversikt over våre produkter med Daniel King

 • Power Play 27: The King's Gambit DVD

  Stormester Daniel King smiler litt ekstra begeistret når han presenterer Kongegambiten 1 e4 e5 2 f4, en åpning med frynsete teoretisk ry... og gode resultater i praksis! En DVD som kan vi deg mye glede i praksis.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2020
 • Power Play 16: Test Your Rook Endgames DVD

  5 timer Tårnsluttspill med Daniel King kan være den aller nyttigste DVD'en i denne populære serien. Her er det både læring og testing av de sluttspillene som oftest oppstår i praktisk spill, og King er tydelig og instruktiv.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2011
 • ChessBase Tutorials Openings 4 Indian Defences DVD

  Med 24 leksjoner på 5 spilletimer er dette en praktisk og fin innføring i alle standardåpninger med 1 d4 Sf6, for alminnelige sjakkspillere og andre interesserte som ikke kan noe særlig åpningsteori.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • Power Play 28: Tactics Toolbox The King's Gambit DVD

  En lærerik, frisk oppfølger av ferdigheter i Kongegambit, for eksempel fra Power Play 27. Denne åpningen har nettopp masse taktikk og fine muligheter for den med et våkent hode og ideer som Daniel King gjerne gir deg!

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2020
 • Power Play 15: Practical Pawn Endgames DVD

  Bondesluttspill er vanskelig, og viktig! GM Daniel King kommer her hjem på PC'en din med en flott 4 timers økt av interessante bondesluttspill, eller enda mer inkludert jobbing med treningsoppgavene.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Kasparov-Anand, PCA Intel World Championship 1995 DVD

  Den offisielle filmen om matchen mellom Kasparov og Anand i øverste etasje av World Trade Center(!) i New York. Stormester Daniel King står for både partikommentarer og intervjuer med spillerne.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Power Play 2: Attacking the King DVD

  Stormester Daniel King fortsetter på denne DVDen gjennomgangen av hva som skal til for et vellykket kongeangrep og hvordan det planlegges og gjennomføres. Dette er garantert sjakktrening på en behagelig måte!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
 • Power Play 6: Pawns, Pieces & Plans DVD

  Sjette del av Daniel Kings behagelige og særdeles instruktive gjennomgang av viktige sjakktemaer behandler de klassiske temaene isolert dronningbonde, fribonde eller fribønder i sentrum og når det lønner seg og ikke lønner seg å bytte bønder. Bak hver leksjon får du noen spesielt utvalgte testoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2008
 • Attack with Confidence DVD Better Chess Now! Foxy no 66 DVD

  Stormester Daniel King er som kjent glimrende i DVD-format, som her når han gir vanlige sjakkspillere "oppskrifter" på god og samtidig fornuftig angrepssjakk.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-D
  Av
 • Power Play 9: Major Pieces vs Minor Pieces DVD

  Til glede for de mange tilhengerne: Enda en DVD i serien med stormester Daniel King. Over 4 timer 15 minutter gjennomgår han partier og stillinger med tunge mot lette offiserer, alt fra kvalitetsoffer til spill mellom dronning mot tårn og lette offiserer.
  King bruker som alltid mye glimrende eksempelstoff og klarer å gi oss som elever en bedre forståelse av hva som er viktig i de ulike stillingstypene.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Power Play 8: Knights and Bishops DVD

  DVD-serien med den engelske stormesteren Daniel King har blitt en stor suksess overfor spillere i faktisk hele ratingspennet ca 1000 - 2000. Fra og med nummer 5 handler de mest om viktige strategiske temaer, lærerikt belyst gjennom hele partier.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Better Chess Now! - Positional Inspiration DVD

  En DVD der stormester Daniel King vil gi deg en bedre forståelse for posisjonell sjakk, som igjen skal gi bedre innsikt og økt spillestyrke.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
 • Kasparov V Deeper Blue

  Kjøp
  Pris
  140
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 1997
 • Test Your Chess with Daniel King

  Stormester Daniel King kombinerer en vittig stil med et seriøst innhold. Denne boka inneholder 20 partier der du kan teste deg selv ved å finne trekkene og score poeng på en skala. Men partiene har dessuten høyst leseverdige introduksjoner, så boka kan nytes også med et mer avslappet forhold til treningsøkter. Boka bygger på artikler av King i det engelske tidsskriftet "Chess". De fleste partiene er forøvrig lærerike moderne godbiter.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2004
 • Queen's Gambit and Queen's Pawn games: ChessBase Tutorials #3 DVD

  Dronninggambit og alle andre åpninger fra trekkene 1 d4 d5 er tema for tredje del av ChessBase sitt nye "læreverk" i DVD-format for spillere som vil lære seg de viktige åpningene, men uten å gå helt i dybden på alt mulig.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2011
 • Power Play 24: A Repertoire For Black Against the Catalan DVD

  Det er ofte behov for veiledning om å spille MOT ulike åpninger. Her en ny DVD om å spille svart mot Katalansk, altså dronninggambit med g3. Dette er en åpning der hvit mange ganger har sluppet unødig lett til grøtfatet. King dekker også spill mot Reti/Engelsk

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2016
 • Power Play 11: Defence DVD

  Serien POWER PLAY med stormester Daniel King har vært en formidabel suksess, både på grunn av godt innhold og en engasjerende, tydelig framstilllig. Denne nyeste DVDen i serien har hele 5 timer 25 minutters spilletid.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • English Defence (King)

  Kjøp
  Pris
  210
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1999
 • Power Play 18: The Sicilian Najdorf - A Repertoire for Black DVD

  Seks timer Najdorf-siciliansk for svart med stormester Daniel King gjør nok dette til denne populære DVD-seriens aller mest attraktive bidrag. King er god på både Najdorf og en attraktiv presentasjon!

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013
 • Power Play 14: Test Your Tactics DVD

  DVD-suksessen fortsetter, her med 6 timers testing og gjennomgang av løsninger i taktiske stillinger. Det er variert kost, ikke alltid pang-pang og mål, men også viktige mønstergjenkjennelser.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Power Play 23: A Repertoire For Black With the Queen's Gambit Declined DVD

  En ny DVD som dekker det viktige behovet å vise hvordan spille svart i Dronninggambit med 1 d4 d5 2 c4 e6. Stormesteren Daniel King fortsetter dermed også sin dyktige og populære DVD-serie Power play som faktisk kan anbefales for hele nivået 900 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2016
 • Power Play 22 A Repertoire for Black with the French Defence DVD

  Fransk har kanskje blitt den fremste kampåpningen mot 1 e4. Her gir populære Daniel King sitt svartrepertoar med Fransk i DVD-format over nesten 5 timer, og i ChessBase sitt interaktive format.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Power Play 25: Popular Queen's Pawn Openings - A Repertoire for Black DVD

  En høyst aktuell DVD om å spille svart mot de ulike populære dronningåpningene uten c4, med London-systemet, Trompowsky og Colle-Zukertort i spissen. Daniel King leverer god kvalitet i denne serien, og nå matcher han med sine Powerplay 23 og 24.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • Power Play 5: Pawns DVD

  Stormester Daniel King fortsetter sin populære DVD-serie med å vise bondestrukturenes ofte avgjørende betydning, ikke minst i litt roligere spill enn direkte kongeangrep.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • King's Kalashnikov Sicilian A Dynamic Black Repertoire for Club Players

  En kjekk bok med Daniel King om den fascinerende skarpe Kalashnikov-sicilianeren: 1 e4 c5 2 Sf3 Sc6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 e5!? som skaper tidlig spenning og ubalanse. En bok med fine muntlige kommentarer i Kings gode stil.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • Power Play 4: Start Right DVD

  Den fjerde DVD'en i Daniel Kings serie med angrepssjakk tar rett og slett for seg åpningsspillet som grunnlag for hele partiet, gjennom hele 5 timer og 50 minutters spilletid, der stormesteren særlig legger vekt på at du lærer å bedømme stillingene riktig.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Power Play 21 A Repertoire for black against the Anti-Sicilians DVD

  Nesten 5 1/2 time med GM Daniel King som gir Siciliansk-spillere et repertoar mot alle de andre systemene enn vanlig åpen Siciliansk, det som populært kalles anti-sicilianerne. King presenterer alltid stoffet på en god og nyttig måte.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Power Play 17: Attack with 1.e4 DVD

  Stormester Daniel Kings populære DVD-serie fortsetter med et aktivt åpningsrepertoar for hvit med 1 e4. På 6 timer behandler han de fire aller viktigste svartrekkene: 1... e5, ... c5, ... e6 og ... c6.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • Power Play 20: Test Your Attacking Chess DVD

  Populære Daniel King kombinerer her læring av angrepsteknikker med å teste ferdighetene dine i det viktige å angripe motstanderens konge.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2013
 • Sultan Khan The Indian Servant Who Became Chess Champion of the British Empire

  En innholdsrik, oppdatert og leseverdig bok om Sultan Khan, en av toppspillerne med en kortest og mest spesiell karriere, der han kom som tjener fra India til London og nesten straks hevdet seg i toppen.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2020
 • Master Class Vol. 8 NEW: Magnus Carlsen DVD

  ChessBase sin oppdaterte DVD-presentasjon av Magnus Carlsen, nå med over 11 timers innhold! Her er videoer, oppgaver, alle partiene hans, biografi, krysstabeller, Carlsens åpningsrepertoar og taktisk trening.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Power Play 12: The Hedgehog DVD

  Tolvte DVD i Daniel Kings suksess-serie handler om systemet og ideen Pinnsvinet som er mer enn en åpning. Her beskrives et pinnsvin som plutselig kan forvandle seg til en tiger...

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • The Semi-Open Games, ChessBase Tutorials Openings #2 DVD

  Den nye DVD-serien for alle som vil sette seg greit og ikke altfor grundig, inn i de viktige åpningene. Nummer 2 dekker 1 e4 med svarts andre svar enn 1... e5, mye Siciliansk, men også Fransk, Caro-Kann, Skandinavisk, Aljechin og Pirc.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2010
 • Power Play 19: Attack with 1 e4 Part II DVD

  Dyktige og coole(!) Daniel King gleder fansen med en ny DVD som demonstrerer sterke hvitvåpen med 1 e4 mot Skandinavisk, Aljechin, Russisk, Philidor, Pirc og Moderne forsvar, tilsammen nær 5 1/2 time. Spill mot de andre e4-åpningene viste han i Power Play 17.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2013
 • Power Play 26: Checkmate Challenge - essential knowledge DVD

  En systematisk DVD om mattsetting, nær 6 timer trinn for trinn, interaktiv trening med DVD-kongen King. Glimrende stoff særlig for alle på ratingnivå cirka 900 - 1800.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2020
 • Power Play 3: Pawn Storm DVD

  Den tredje av stormester Daniel Kings populære og instruktive DVD'er om angrepssjakk, denne gang om bondestorm mot kongen: Når og med hvilken bonde? På slutten av DVD'en gir King en rekke stillinger der du selv blir testet i angrep, og forsvar.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • Popular Queen's Pawn Openings, A Repertoire for Black Powerplay 25 DVD

  Stormester Daniel King fortsetter den populære, glimrende DVD-serien Power Play med nummer 25, som gir svart et repertoar mot d4-åpningene der hvit spiller 1 d4, men ikke 2 c4. Her er London, Colle, Veresov, Trompowsky osv.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • Power Play 13: The Squeeze DVD

  Fem timers visning med gode partieksempler av hvordan du presser motstanderen i senk uten å tillate motspill. Som alltid forklarer og inspirerer stormester Daniel King seeren til å forsøke noe slikt på sjakkbrettet selv.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010
 • Power Play 7: Improve Your Pieces DVD

  Når krever stillingen manøvrering i stedet for en annen type handling? På denne DVD'en i den populære serien "Power Play" viser stormester Daniel King deg når, hvorfor og hvordan, og du blir også selv testet i disse problemstillingene. Velegnet sjakktrening for spillere særlig med ratingstyrke omlag 900 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • Power Play 1: Mating Patterns DVD

  Stormester Daniel King går på denne DVD'en bak fasaden av vanlige taktikkoppgaver der det finnes en avgjørende fortsettelse. Han gjennomgår mønstrene for at du tidligst mulig skal se mulighetene for et kommende mattangrep, både som angriper og forsvarer.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av