Tactics - from Basics to Brilliance

En DVD-serie med sjakktaktikk, og ikke bare læring og ikke bare oppgaveløsning, men en intelligent mellomting i ChessBase sitt nye interaktive konsept, som IM Valeri Lilov utnytter dyktig. Nivået er stort sett overkommelig for ratingstyrke fra cirka 800 og progresjon godt oppover.

 • Tactics - From Basics to Brilliance, vol. 5 Tactics in the Endgame DVD

  Femte interaktive DVD i denne serien med trening i sjakktaktikk. Denne har 55 utvalgte sluttspill-stillinger å arbeide med, og selve spilletiden er snaut 4 1/2 time. IM Lilov er aktiv sjakktrener på internett og DVD, og nivået er ikke verre enn fra rating cirka 1000 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Tactics - from Basics to Brilliance vol. 1 DVD

  En ny DVD-serie fra ChessBase med gjennomgang av TAKTIKK. Lilov minner oss om at det området som gir desidert raskest framgang i sjakk og går løs på slike temaer som skal bli mønstre i hodene våre.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2011
 • Tactics - from Basics to Brilliance vol. 3 DVD

  Mye spennende sjakktaktikk på et ganske høyt plan! DVD-spesialisten Lilov boltrer seg her med mange lekkerbiskener som han vil vise fram.

  Kjøp
  Pris
  315
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2012
 • Tactics - from Basics to Brilliance vol. 4 DVD

  Den fjerde innholdsrike taktikk-DVDen fra Lilov konsentrerer seg om stillinger og partier fra Åpne spill, altså etter 1 e4 e5. Han bygger på sin trinn-for-trinn metode i å skape og finne sterke taktiske muligheter i egne partier.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2013
 • Tactics - from Basics to Brilliance vol. 2 DVD

  En slags lærebok i mattsetting i DVD-format der du selv får god anledning til å løse stilllingene underveis. Lilov tar instruktivt for seg de ulike brikketypene som setter matt, oftest i godt samarbeid.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011