Sjakk-bøker Andre bøker

NTG sjakklinjas årbøker

 • NTG sjakklinjas årbok 2005-06

  En av de gjennomgående aller beste årbøkene levert fra sjakklinja på NTG. Både elevene, eks-elever og Simen selv bidrar til det leseverdige og severdige inntrykket av boka.

  Kjøp
  Pris
  50
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2006
 • Årbok for NTGs sjakklinje 2006-07

  En levende, fargerik og selvuhøytidelig kavalkade over aktivitetene med sjakklinja på Norges Toppidrettsgymnas (NTG) i Bærum gjennom siste skoleår 2006-07. Her bugner det av både bilder og tekst om elevenes opplevelser mest på sjakktur(nering)er i inn- og utland. I nest siste del av boka leverer elevene også sjakk-kommentarer til egne partier og morsomme eller tragiske stillinger som har oppstått gjennom året.

  Kjøp
  Pris
  99
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2007
 • NTG Sjakklinjen Årbok 2009-10

  En ny, ganske velredigert og reflektert i rekken av årbøker fra sjakklinja på NTG, med mange bra bilder, mer lesestoff fra elevene og færre sjakk-partier. Simen Agdestein selv har skrevet et forord med overskriften Historiefortellere:

  Kjøp
  Pris
  80
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2010
 • NTG sjakklinja Årboka 2007/08

  Mye humoristisk tekst og mange bilder preger boka. I tillegg er det endel sjakk-partier spilt av elevene i løpet av skoleåret 2007-08. Starter som vanlige med en kort presentasjon og oppsummering av sjakk-skoleåret elev for elev,

  Kjøp
  Pris
  99
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2008
 • NTG sjakklinjas årbok 2004-05

  NTG-elevene lager oftest en årbok for skoleåret. Denne bugner av reiserapporter, fargebilder og endel partier av elevene ++.

  Kjøp
  Pris
  50
  Nivå
  B-D
  Av
 • NTG sjakklinjens årbok 08-09

  En ny fargerik årbok fra elevene om skoleåret på NTG i Bærum og ikke minst om mange sjakkturer m.m. i inn- og utland. Alle har bidratt med tekst, men igjen har jentene - Marianne Wold Haug og Ellen Øen Carlsen - håndtert selve redigeringen. Inneholder også en god porsjon sjakk

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2009
 • NTG sjakklinjas årbok 1999/2000 (tilbud)

  Den ekstra store, fyldige og leseverdige årboka fra NTG-sjakkens jubelår da skolelaget kvalifiserte seg til - og vant - VM-finalen for skolelag i New York, med selveste Kasparov som arrangør! Boka inneholder stoff fra den spennende kvalifiseringen på internett, i tillegg til alt det vanlige gladstoffet fra elevene, med Victor Hansen som den suverene krumtappen i bokredaksjonen.

  Kjøp
  Pris
  50
  Nivå
  B-D
  Av
 • NTG sjakklinjas årbok 2000-01 (tilbud)

  Årboka fra det tredje året med egen sjakklinje på Norges Toppidrettsgymnas i Bærum. Fem av elevene skrev historie etter å ha gjennomført tre års videregående skole med sjakk, som de første i Norge. Årboka inneholder bl.a. presentasjon, bilder, reiserapporter, elevoppgaver, bukkekavalkade og glade partier av både disse elevene og andre som hadde startet i de to neste skoleårene. 130 sider. Nå på tilbud, opprinnelig pris kr 150.

  Kjøp
  Pris
  50
  Nivå
  B-D
  Av