Video/DVD

Annen video/DVD

 • Grandmaster DVD Magazine Series, Volume 8 DVD

  En artig og severdig DVD for sjakk-entusiaster, med først og fremst WIM Cathy Forbes sin reise til "århundrets VM-returmatch" mellom Fischer og Spasskij i 1992, spilt i Montenegro og Beograd. Her er det både interessante sjakk-partier og atstillig annet stoff fra både på og ikke minst bak scenen. Det er klipp med variabel teknisk kvalitet, men en sjelden anledning til å se såpass mye av legenden Bobby Fischer.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
 • Roman's Lab 18, Blitz as a Tool Blitz as a Tool to Better Chess & Secrets in Beating Your Chess Computer Program DVD

  GM Roman Dzindzichashvili er blant mye annet også en fenomenal lynsjakkspiller som her deler av tipsene sine om hvordan vi også kan forbedre ferdighetene våre på dette området. Roman har selv hatt lynsjakkrating på ICC helt opp til 3450. Som vanlig får du over 2 timer med den glimrende sjakktreneren for pengene.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2004
 • Grandmaster DVD Magazine Series: Issue no 7 DVD

  DVDen gir både instruktivt kommenterte partier og severdige filmglimt fra to høydepunkter i sjakkåret 1992. Først gjennomgår stormester Jim Plaskett de mest spennende partiene fra superturneringen i Dortmund som ble vunnet på deling mellom Kasparov og Ivantsjuk. Deretter får du noe taktisk trening med Peter Wells, før Malcolm Pein gjennomgår det meste av den oppsiktsvekkende VM-kvalifiseringsmatchen da Short slo ut Karpov.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
 • MAGNUS-filmen Genius. Champion. Child. DVD

  Kinofilmen om og med Magnus Carlsen, i DVD-format. Engelsk utgave uten norsk teksting. En rørende film som det er verdt å se.

  Kjøp
  Pris
  185
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • Chess for Scoundrels DVD

  "Sjakk for skurker"? Innholdet lever vel heldigvis ikke helt opp til navnet, men stormester Nigel Davies legger ikke skjul på at han her tar for seg psykologisk krigføring i sjakk, gjennom over 4 timers spilletid. Og ingen skal være i tvil om at psykologi også er en viktig suksessfaktor i turneringssjakk.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • The Immortal Game - The Movie DVD

  Filmen om det fremdeles "udødelige partiet" spilt i London i 1851, der Adolf Anderssen ofrer begge tårnene og til slutt dronningen før Lionel Kieseritzky blir matt, har fått gode kritikker.

  Kjøp
  Pris
  185
  Nivå
  A-D
 • How to Beat Younger Players DVD

  En DVD relevant for mange: Hvordan kunne slå de unge og framgangsrike spillerne i dag med kortere betenkningstid, lange spillesesjoner og mye dataverktøy? Stormester Nigel Davies ble som 48-åring nummer 3 i det britiske mesterskapet for 2008. Han har mange gode momenter og tips å komme med.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2009
 • Prinsen av sjakk DVD

  Dokumentarfilmen om Magnus Carlsen, verdens yngste stormester i sjakk, er en begivenhet for alle sjakkvenner. Filmen fikk høye seertall på NRK og er sendt i flere land.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  A-D
  Utgivelsesdato
  April 2004