Video/DVD

Annen video/DVD

 • MAGNUS-filmen Genius. Champion. Child. DVD

  Kinofilmen om og med Magnus Carlsen, i DVD-format. Engelsk utgave uten norsk teksting. En rørende film som det er verdt å se.

  Kjøp
  Pris
  215
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • How to Beat Younger Players DVD

  En DVD relevant for mange: Hvordan kunne slå de unge og framgangsrike spillerne i dag med kortere betenkningstid, lange spillesesjoner og mye dataverktøy? Stormester Nigel Davies ble som 48-åring nummer 3 i det britiske mesterskapet for 2008. Han har mange gode momenter og tips å komme med.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2009
 • The prince of chess / Prinsen av sjakk (Engelsk) DVD

  Dokumentarfilmen om Magnus Carlsen, verdens yngste stormester i sjakk, er en begivenhet for alle sjakkvenner. Filmen fikk høye seertall på NRK og er sendt i flere land.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  A-D
  Utgivelsesdato
  April 2004
 • Bobby Fischer Against the World The Greatest Game was in his Mind DVD

  Den spennende filmen om sjakkikonet Bobby Fischer og veien fraforeldreløse guttedager til verdensmesterskap i Reykjavik og den tragiske nedturen som også endte i Reykjavik. En rørende historie flott presentert.

  Kjøp
  Pris
  135
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2011
 • Grandmaster DVD Magazine Series, Volume 8 DVD

  En artig og severdig DVD for sjakk-entusiaster, med først og fremst WIM Cathy Forbes sin reise til "århundrets VM-returmatch" mellom Fischer og Spasskij i 1992, spilt i Montenegro og Beograd. Her er det både interessante sjakk-partier og atstillig annet stoff fra både på og ikke minst bak scenen. Det er klipp med variabel teknisk kvalitet, men en sjelden anledning til å se såpass mye av legenden Bobby Fischer.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess for Scoundrels DVD

  "Sjakk for skurker"? Innholdet lever vel heldigvis ikke helt opp til navnet, men stormester Nigel Davies legger ikke skjul på at han her tar for seg psykologisk krigføring i sjakk, gjennom over 4 timers spilletid. Og ingen skal være i tvil om at psykologi også er en viktig suksessfaktor i turneringssjakk.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Grandmaster DVD Magazine Series: Issue no 7 DVD

  DVDen gir både instruktivt kommenterte partier og severdige filmglimt fra to høydepunkter i sjakkåret 1992. Først gjennomgår stormester Jim Plaskett de mest spennende partiene fra superturneringen i Dortmund som ble vunnet på deling mellom Kasparov og Ivantsjuk. Deretter får du noe taktisk trening med Peter Wells, før Malcolm Pein gjennomgår det meste av den oppsiktsvekkende VM-kvalifiseringsmatchen da Short slo ut Karpov.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av