Video/DVD

Sluttspill

 • Winning Chess the Easy Way 8 Essential Basic Endgames - Part 1 Learn the Endgame the Easy Way DVD

  Mange foretrekker tidligere kvinneverdensmester Susan Polgar som den aller mest behagelige og ryddige sjakklæreren på DVD. Her viser hun mange av de aller mest grunnleggende sluttspillene.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006
 • Tactics - From Basics to Brilliance, vol. 5 Tactics in the Endgame DVD

  Femte interaktive DVD i denne serien med trening i sjakktaktikk. Denne har 55 utvalgte sluttspill-stillinger å arbeide med, og selve spilletiden er snaut 4 1/2 time. IM Lilov er aktiv sjakktrener på internett og DVD, og nivået er ikke verre enn fra rating cirka 1000 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Chess Endgames 3: Major Piece Endgames DVD

  En særdeles lærerik sluttspill-DVD der stormester Karsten Müller gir deg hele 7 timers forklaring av mange sluttspill med tårn og dronninger i ulike kombinasjoner, også sammen med lette offiserer og normalt selvfølgelig bønder.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Endgames 11: Rook against Bishop DVD

  Den 11. DVD'en i GM Karsten Müllers storslåtte gjennomgang av de praktiske sluttspillenes verden gir 8 1/2 time(!) med ulike konstellasjoner med tårn mot løpere, og gjerne oftest noen bønder.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2012
 • Chess Endgames 13: Double Rook Endings DVD

  Tårnsluttspillene er som kjent de vanligste sluttspillene, som alle lærer en del om. Men mange av dem kommer fra doble tårnsluttspill, som alle vet mye mindre om. Gjennom 4 1/2 times DVD tetter GM Karsten Müller hullet for oss!

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2013
 • Killer Endgames Part 2 From Intermediate to Advanced DVD

  Stormester Nick Pert fortsetter sin fine gjennomgang av viktige sluttspill og god sluttspillteknikk. Han gir også testoppgaver etter hvert kapittel på denne DVD'en.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2012
 • Chess Endgames 4: Strategic Endgames DVD

  Den fjerde sluttspill-DVDen fra stormester Karsten Müller behandler strategiske sluttspill på hans svært instruktive måte. Her starter han ofte med mange flere brikker på brettet og går inn i viktige sluttspill som tårn, løper og bønder mot tårn, springer og bønder, tårn og ulikefargede løpere, dronning, springer og bønder mot dronning, løpet og bønder osv.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Improve Your Chess: Rook & Pawn Endgames DVD

  Stormester Edmar Mednis har vært kjent for sluttspillkunnskapene sine. På denne DVD'en formidler han mange nyttige tårnsluttspill, fra de mest teoretiske til flere som viser viktige prinsipper i praksis.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-C
  Av
 • Endgames of the World Champions From Fischer to Carlsen DVD

  Styrken i sluttspill skiller de store mesterne og oss andre. Her gjennomgår spesialisten GM Karsten Müller sluttspill av verdensmesterne fra Fischer til Carlsen, gjennom en hele 9 timers instruktiv DVD. En herlig instruktiv reise!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2019
 • Chess Endgames 5: Principles Activity & Initiative DVD

  Mens de fire første sluttspill-DVDene til Karsten Müller handler om teoretiske sluttspill med ulike materielle konstellasjoner, behandler denne femte de viktige underliggende prinsippene aktivitet, initiativ, mattangrep og avbytter.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • Killer Endgames Part 1 Beginner to Intermediate DVD

  Gjennom spesialisten stormester Pert utvides Killer-serien med lærerike sluttspill-DVD'er. Denne bør passe fint som læring og inspirasjon for spillere med ratingstyrke omlag 700 - 1400.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2011
 • First Steps in Endgames DVD

  En kjærkommen sluttspill-DVD som passer godt for det viktige mellomnivået med ratingstyrke omlag 700 til 1300. Her presenteres nettopp mange viktige ideer og kunnskaper som turneringsspilleren trenger å mestre!

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013
 • Winning Chess the Easy Way 9 Learn the Endgame the Easy Way - Essential Basic Endgames, Part 2 DVD

  En svært behagelig og lærerik DVD som gjennomgår de viktige sluttspillene som kommer etter de helt elementære. Susan Polgar viser mange typer sluttspill som er perfekt læring for nesten-ferske sjakkspillere.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B
  Av
 • Power Play 15: Practical Pawn Endgames DVD

  Bondesluttspill er vanskelig, og viktig! GM Daniel King kommer her hjem på PC'en din med en flott 4 timers økt av interessante bondesluttspill, eller enda mer inkludert jobbing med treningsoppgavene.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Chess Endgames 12: Rook vs Knight DVD

  Masse interessante og lærerike sluttspill med kombinasjoner av ett eller to tårn mot tårn og springer(e), alt med supereksperten GM Karsten Müller i aksjon på enda en DVD i denne serien.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2013
 • Endgames of the World Champions Vol. 2 From Steinitz to Spassky DVD

  Hele 13 timers flott gjennomgang av sluttspill med alle verdensmesterne fra Steinitz til og med Spasskij.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • Chess Endgames 6 Endgame principles Domination & prophylaxis DVD

  Nye 5 lærerike timer med stormesteren og sluttspilleksperten Karsten Müller. Her gjelder det blant annet å hindre motspillerens muligheter: Profylakse, samt og å vise tålmodighet når det trengs.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2010
 • Chess Endgames 2: Rook Endgames DVD

  Stormester Karsten Müller fortsetter sin populære gjennomgang av sluttspill som det er nyttig å mestre for å bli en god sjakkspiller. Denne andre DVDen konsentrerer seg helt om de hyppigste sluttspillene i praksis: Tårnsluttspill.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess Endgames 1 Basic Knowledge for Beginners DVD

  Stormester Karsten Müller er en av vår tids store eksperter og pedagoger i sluttspill. På denne DVD-en gir han deg hele 5 1/2 times "privatundervisning" i alle de mest grunnleggende sluttspillene.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  A-B
  Av
 • Endgames for Experts DVD

  En helt ny sluttspill-DVD med tidligere FIDE-verdensmester Kazimdzhanov som forlengst har vist seg som dyktig og behagelig til å presentere stoffet på DVD. Her gjennomgår han det vi kaller strategiske sluttspill som fortsatt er fulle av liv og muligheter. Det er slike stillinger som opptrer i mange virkelighetens partier, der posisjonelle faktorer som svakheter, bondemajoriteter, fribønder og offisersakitivitet avgjør riktig plan og til slutt resultatet. Kasimdzhanov belyser det hele med partier fra sin egen praksis og kan dermed forklare ekstra godt hvordan vi skal tenke riktig i mange forskjellige stillinger.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • A Practical Guide to Rook Endgames CD

  CD-versjonen av Minevs høyt verdsatte, særdeles lærerike bok om tårnsluttspill. Dette er de viktig(st)e tårnsluttspillene gjennomgått på en klargjørende måte, kunnskaper som det er viktig for sjakkspillere å beherske. Det er tårnsluttspill som opptrer klart oftest i praksis av alle sluttspill. Med CD-utgaven nyter du lærdommen direkte på PC'en, sammen med enten ChessBase light (fri nedlasting fra chessbase.com), ChessBase 9.0 (eller lavere), Fritz eller de andre analysemotorene fra ChessBase, eller du bruker pgn-versjonen med en pgn-leser.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess Endgames 8: Practical Rook Endgames DVD

  Tårnsluttspill oppstår som kjent mye oftere enn andre sluttspill. Dermed blir det naturlig og verdifullt at Karsten Müller følger opp de teoretiske tårnsluttspillene fra DVD 2 i denne serien med drøfting av praktiske tårnsluttspill.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2011
 • Magical Chess Endgames DVD

  En praktfull trenings-DVD med med mange lekkerbiskener fra sluttspillenes verden, presentert av den store sluttspillspesialisten GM Karsten Müller. Se bare lista over innholdet.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2020
 • DVD Endgame Turbo 3, Nalimov Tablebases DVD

  Her finner du den komplette sannheten om alle sluttspill med 3, 4 eller 5 brikker, og 12 viktige sluttspill med 6 brikker, fordelt på 9 DVD-er fra ChessBase. Fritz, Rybka og de andre vil også bedømme mange andre sluttspill enda vesentlig sterkere med disse DVD-ene på plass, siden all denne konkrete kunnskapen naturlig vil påvirke vurderingen av mange stillinger. ChessBase mener derfor at produktet er uvurderlig for både sluttspillentusiaster og postsjakkspillere. Produktet krever minst 20 GB ledig plass på harddisken og anbefaler hele 43 GB ledig plass.

  Kjøp
  Pris
  555
  Nivå
  C-D
  Av
 • Endgame Fireworks DVD

  4 1/2 time med sluttspillviruosen Shirov hjem i stua er både en stor kulturell begivenhet og masse lærdom i skjønnheten. ChessBase-DVDene er alltid proffe produkter som kan brukes interaktivt med analyseprogram, som her faktisk kan få kjørt seg fra tid til annen. DVDen passer nok aller best for spillere med ratingstyrke fra omlag 14-1500 og langt oppover.

  Kjøp
  Pris
  365
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • Endgame Turbo 4 Syzyky Tablebases DVD

  En ny stor sluttspill-database (tablebase) fra ChessBase, i det nye Syzygy-formatet som skal være mer effektivt å bruke for spillemotorene. Her behandles eksakt alle sluttspill til og med 5 brikker og de 27 av de viktigste med 6 brikker.

  Kjøp
  Pris
  690
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2014
 • Chess Endgames 9 Rook and Minor Pieces DVD

  En instruktiv og innholdsrik DVD om ulike sluttspill der hver har et tårn og en lett offiser. Vanlige sluttspill som ellers er lite behandlet.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Chess Endgames 7: Endgame Principles Weaknesses & Fortresses DVD

  Stormester Karsten Müller fortsetter sin lange og kompetente sluttspillodyssé med DVD-serien som er den plausible og kjekke måten å bli bedre og god i sluttspill på uten, eller i tillegg til, å grave seg ned i "tunge" bøker.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2010
 • Total Nalimov Tablebases I - II (Gold Tablebases) DVD

  Det mest komplette tablebase-sluttspillproduktet i markedet: Hele 12 DVD'er fra Convekta som tilsammen gir PC'en din en mest mulig perfekt sluttspillbase for sannhetene om enhver stilling med 3, 4 og 5 brikker og alle de viktigste sluttspillene med seks brikker:

  Kjøp
  Pris
  720
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2006
 • Chess Expertise Step by Step vol. 4: Endgame Magic DVD

  4 timers leksjon i ulike sluttspill med den kyndige sjakktreneren stormester Grivas. Navnet "magic" skal ikke tas bokstavelig, da dette er stoff i en praktisk virkelighet.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • Chess King's Complete Chess Course: Endgames DVD

  En grei basisinnføring i sluttspill for spillere med ratingstyrke cirka 500 - 1200, ved tidligere kvinneverdensmester Aleksandra Kostenjuk. Inndelt i 22 kapitler.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Chess Endgames 14: The Golden Guidelines of Endgame Play DVD

  Stormester Karsten Müller avrunder sin store DVD-serie om sluttspill med et 7 1/2 times glansnummer som demonstrerer mange av de viktigste temaene i denne fasen av spillet.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2014
 • Power Play 16: Test Your Rook Endgames DVD

  5 timer Tårnsluttspill med Daniel King kan være den aller nyttigste DVD'en i denne populære serien. Her er det både læring og testing av de sluttspillene som oftest oppstår i praktisk spill, og King er tydelig og instruktiv.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2011
 • Chess Expertise Step by Step vol. 3: Rook Handling DVD

  Tårnsluttspill er som kjent noe av det viktigste å kunne i sjakk, og ikke minst selve behandlingen av tårnet. Denne DVDen har dermed ekstra stor praktisk nytteverdi.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Studies 2.0 CD

  En velrenommert CD med temmelig avansert innhold: 1000 utvalgte sluttspillstudier klassifisert etter ulike kriterier. Et ubegrenset antall løsere kan også prøve å få beregnet ratingstyrken sin med denne CD'en - god trening for spillere med ratingstyrke fra omlag 1400 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D