Forfattere

Forfatter 'Andrew Soltis'

Oversikt over våre produkter med Andrew Soltis

 • The Chessmaster Checklist

  Stormester Andrew Soltis gjennomgår kontrollspørsmålene som sjakkmestere mer eller mindre ubevisst svarer på når de skal velge neste trekk i partiet. Som vanlig en poengtert bok fra Soltis, med mange lærdommer.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2021
 • What it takes to become a Grandmaster

  Stormester Andrew Soltis er en utrolig fascinerende sjakkforfatter, som stadig imponerer med ny konseptualisering og masse spennende eksempler og betraktninger. Du blir nok ikke stormester av denne nye boka, men den klarer å si noe om "oppskriften"!

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • How to Swindle in Chess

  Plutselig har det kommet to bøker, temmelig ulike, om temaet svindling i sjakk. Andrew Soltis sine bøker har alltid en egen leseverdig sjarm med fine eksempler. 16 sider er viet til "Magnus the Swindler".

  Kjøp
  Pris
  240
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2020
 • Bobby Fischer Rediscovered Revised and Updated

  Bobby Fischer er stadig omtalt og aktuell som en av tidenes sjakkspillere. Stormester Andrew Soltis sin bok med over hundre partier er et standardverk, som her kommer oppdatert og utvidet. Soltis spilte også selv mot Fischer.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • 500 Chess Questions Answered

  En utrolig innholdsrik bok med svar på 500 sjakkspørsmål som amatører i vid forstand kan lure på, fra det elementære og et bra stykke oppover. Viser underveis mange interessante sjakkstillinger.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • The Steinitz Papers Letters and Documents of the First World Chess Champion William Steinitz

  Den første verdensmesteren Wilhelm Steinitz (William etter flytting til Amerika) var en stor skikkelse i sjakkhistorien, og brevene til og fra ham gir mye interessant stoff. I tillegg har stormester Soltis kommentert endel partier.

  Kjøp
  Pris
  560
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012
 • 365 Chess Master Lessons

  Stormester Andrew Soltis med enda en type "ny klassiker": Hver side inneholder to kortpartier som illustrerer forfatterens pedagogiske overskrift og innledning. Soltis klarer å gjøre dette til mye mer enn en god miniatyrsamling.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2017
 • Soviet Chess 1917-1991

  Ett av de fantastisk flotte sjakkhistoriske verkene fra det amerikanske forlaget McFarland og forfatteren og sjakkmesteren Andrew Soltis. En utmerket kombinasjon av tekst, bilder, tabeller og kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  535
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2000
 • Smyslov, Bronstein, Geller, Taimanov and Averbakh A Chess Multibiography with 220 Games

  Andrew Soltis fortsetter sin gjennomgang av høydepunkter i Sovjetsjakkens historie, denne gang med en kombinert biografi av fem på ulike måter dominerende spillere som alle var født i årene fra 1921 til 26.

  Kjøp
  Pris
  795
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2021
 • The 100 Best Chess Games of the 20th Century, Ranked

  En fascinerende grundig bok der stormester Andrew Soltis har funnet fram til 1900-tallets 100 "beste" partier og rangert dem. Soltis har brukt disse fem kriteriene for rangeringen:

  Kjøp
  Pris
  445
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2006
 • The Wisest Things ever said about Chess

  En både tankevekkende og underholdende bok spekket med sitater som tips og "sannheter" omkring alle spillets faser. Hvert av hele 288 sitater er et eget avsnitt i boka, alle ledsaget av et praktisk eksempel.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2008
 • Fabiano Caruana: 60 Memorable Games

  60 godt utvalgte og kommenterte partier spilt av Caruana. Enda en fristende bok fra stormester Andrew Soltis som har et eget grep om sjakkjournalistikk på et både sjakkfaglig og historisk sterkt fundament. Lærerikt også.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2022
 • Mikhail Botvinnik

  Kjøp
  Pris
  595
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2023
 • David vs Goliath Chess How to beat a stronger player

  Nærmest en første bok vi kjenner til om emnet å slå en mye sterkere spiller, og kanskje like mye for sterke å unngå å tape mot mye svakere spillere? Stormester Soltis gir gode tips om hva Davidene bør satse på i spill mot Goliather.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016
 • Magnus Carlsen: 60 Memorable Games

  Enda en bok med Magnus Carlsens partier? Ja, og utrolig spennende og grundig fra Soltis. Innledningen "What Made Magnus" analyserer styrkene hans bedre enn vi hittil hadde sett.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2020
 • Tal, Petrosian, Spassky and Korchnoi paperback A Chess Multibiography with 207 Games

  En fantastisk og viktig bok om de fire største spillerne født på 1930-tallet. Andrew Soltis har utforsket mange kilder og presenterer mye nytt om livene til disse sovjetiske sjakkstjernene.

  Kjøp
  Pris
  635
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Chess Lists, Second Edition

  En nesten overraskende innholdsrik bok i stort format med masse artig historisk stoff om både partier, spillere og resultater gjennom sjakkhistorien. Allerede den første utgaven av boka, som kom så tidlig som i 1984, fikk mye skryt. Stormester Soltis har markert seg som en grundig og god sjakkforfatter.

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2002
 • The United States Chess Championship, 1845 - 2011 Third edition

  Soltis sitt fine verk om USA-mesterskapenes historie i en ny utgave 25 år etter den den første i 1986. Her er krysstabellene, biografiske skisser, turneringsbeskrivelser og utvalgte partier.

  Kjøp
  Pris
  530
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • What it Takes to Become a Chess Master

  Stormester Soltis er en av de mest spennende sjakkforfatterne, og her kommer han med det som mange ønsker å vite: Hvordan bli en sjakkmester? Kortversjonen hans er at mesteren mye oftere vet hva man ønsker å oppnå i en stilling.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • Your Kingdom for My Horse When to Exchange in Chess

  En bok om noe så viktig som avbytter i sjakk, fra den dyktige sjakkforfatteren stormester Andrew Soltis.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • The Inner Game of Chess How to Calculate and Win

  En til av stormester Andrew Soltis sine tidlige klassikere i ny utgave, riktignok bare litt oppdatert og justert fra den opprinnelige i 1994.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014
 • Tal, Petrosian, Spassky and Korchnoi A Chess Multibiography with 207 Games

  En fantastisk og viktig bok om de fire største spillerne født på 1930-tallet. Andrew Soltis har utforsket mange kilder og presenterer mye nytt om livene til disse sovjetiske sjakkstjernene. En innholdsrik innbundet bok med også 207 kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  630
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2019
 • Mikhail Botvinnik The Life and Games of a World Chess Champion

  GM Andrew Soltis er en av tidens store sjakkforfattere, med god kvalitet tross omfattende produksjon. Forfriskende med en skikkelig bok om Botvinnik, som ellers selv dominerer feltet med egenkommenterte bøker som blir noe litt annet.

  Kjøp
  Pris
  740
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2014
 • New Art of Defence in Chess

  Den amerikanske stormesteren og sjakkforfatteren Andrew Soltis leste i sin anerkjente bok The Art of Defense in Chess fra 1974 og fant den temmelig utdatert. Han skrev derfor denne boka helt på nytt ut fra dagens virkelighet

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2014