Forfattere

Forfatter 'Andrew Soltis'

Oversikt over våre produkter med Andrew Soltis

 • How to Swindle in Chess

  Plutselig har det kommet to bøker, temmelig ulike, om temaet svindling i sjakk. Andrew Soltis sine bøker har alltid en egen leseverdig sjarm med fine eksempler. 16 sider er viet til "Magnus the Swindler".

  Kjøp
  Pris
  215
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2020
 • Bobby Fischer Rediscovered, Revised and Updated

  Bobby Fischer er stadig omtalt og aktuell som en av tidenes sjakkspillere. Stormester Andrew Soltis sin bok med over hundre partier er et standardverk, som her kommer oppdatert og utvidet. Soltis spilte også selv mot Fischer.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • Tal, Petrosian, Spassky and Korchnoi A Chess Multibiography with 207 Games

  En fantastisk og viktig bok om de fire største spillerne født på 1930-tallet. Andrew Soltis har utforsket mange kilder og presenterer mye nytt om livene til disse sovjetiske sjakkstjernene. En innholdsrik innbundet bok med også 207 kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  630
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2019
 • What it takes to become a Grandmaster

  Stormester Andrew Soltis er en utrolig fascinerende sjakkforfatter, som stadig imponerer med ny konseptualisering og masse spennende eksempler og betraktninger. Du blir nok ikke stormester av denne nye boka, men den klarer å si noe om "oppskriften"!

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Your Kingdom for My Horse When to Exchange in Chess

  En fersk bok om noe så viktig som avbytter i sjakk, fra den dyktige sjakkforfatteren stormester Andrew Soltis. Temaene belyses med både moderne og klassiske partieksempler, og leseren får rikelig med testoppgaver som glir naturlig inn i framstillingen.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Mikhail Botvinnik, The Life and Games of a World Chess Champion

  GM Andrew Soltis er en av tidens store sjakkforfattere, med god kvalitet tross omfattende produksjon. Forfriskende med en skikkelig bok om Botvinnik, som ellers selv dominerer feltet med egenkommenterte bøker som blir noe litt annet.

  Kjøp
  Pris
  445
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2014
 • What it Takes to Become a Chess Master

  Stormester Soltis er en av de mest spennende sjakkforfatterne, og her kommer han med det som mange ønsker å vite: Hvordan bli en sjakkmester? Kortversjonen hans er at mesteren mye oftere vet hva man ønsker å oppnå i en stilling.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • The United States Chess Championship, 1845 - 2011 Third edition

  Soltis sitt fine verk om USA-mesterskapenes historie i en ny utgave 25 år etter den den første i 1986. Her er krysstabellene, biografiske skisser, turneringsbeskrivelser og utvalgte partier.

  Kjøp
  Pris
  405
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • David vs Goliath Chess How to beat a stronger player

  Nærmest en første bok vi kjenner til om emnet å slå en mye sterkere spiller, og kanskje like mye for sterke å unngå å tape mot mye svakere spillere? Stormester Soltis gir gode tips om hva Davidene bør satse på i spill mot Goliather.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016
 • The 100 Best Chess Games of the 20th Century, Ranked

  En fascinerende grundig bok der stormester Andrew Soltis har funnet fram til 1900-tallets 100 "beste" partier og rangert dem. Soltis har brukt disse fem kriteriene for rangeringen:

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  B-D
  Av
 • New Art of Defence in Chess

  Den amerikanske stormesteren og sjakkforfatteren Andrew Soltis leste i sin anerkjente bok The Art of Defense in Chess fra 1974 og fant den temmelig utdatert. Han skrev derfor denne boka helt på nytt ut fra dagens virkelighet, om det Nye forsvaret.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2014
 • The Steinitz Papers Letters and Documents of the First World Chess Champion William Steinitz

  Den første verdensmesteren Wilhelm Steinitz (William etter flytting til Amerika) var en stor skikkelse i sjakkhistorien, og brevene til og fra ham gir mye interessant stoff. I tillegg har stormester Soltis kommentert endel partier.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012
 • Pawn Structure Chess

  En ny og utvidet utgave av en klassiker av Soltis. Her viser den anerkjente stormester-forfatteren partier og strategier med bondestrukturer som oppstår fra ulike åpninger.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2013
 • Transpo Tricks in Chess Finesse your chess moves and win

  Stormester Andrew Soltis leverer en ny instruktiv bok, denne gang en vandring gjennom finesser i nesten alle åpninger, særlig forhold rundt trekkrekkefølger, overganger mellom forskjellige åpninger og ikke minst konkrete stillinger der en fortsettelse plutselig er god, eller dårlig. Kjennskap til slike finesser bidar til å skille mellom suksess og fiasko fra åpningsspillet.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2007
 • The Wisest Things ever said about Chess

  En både tankevekkende og underholdende bok spekket med sitater som tips og "sannheter" omkring alle spillets faser. Hvert av hele 288 sitater er et eget avsnitt i boka, alle ledsaget av et praktisk eksempel.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2008
 • Chess Lists, Second Edition

  En nesten overraskende innholdsrik bok i stort format med masse artig historisk stoff om både partier, spillere og resultater gjennom sjakkhistorien. Allerede den første utgaven av boka, som kom så tidlig som i 1984, fikk mye skryt. Stormester Soltis har markert seg som en grundig og god sjakkforfatter.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
 • 365 Chess Master Lessons

  Stormester Andrew Soltis med enda en type "ny klassiker": Hver side inneholder to kortpartier som illustrerer forfatterens pedagogiske overskrift og innledning. Soltis klarer å gjøre dette til mye mer enn en god miniatyrsamling.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2017
 • Soviet Chess 1917-1991

  Ett av de fantastisk flotte sjakkhistoriske verkene fra det amerikanske forlaget McFarland og forfatteren og sjakkmesteren Andrew Soltis. En utmerket kombinasjon av tekst, bilder, tabeller og kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2000
 • The Inner Game of Chess How to Calculate and Win

  En til av stormester Andrew Soltis sine tidlige klassikere i ny utgave, riktignok bare litt oppdatert og justert fra den opprinnelige i 1994. Soltis klarer mer enn de fleste en troverdig balanse mellom det faglig holdbare og det praktisk tilgjengelige for oss vanlige folk.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014