Forfattere

Forfatter 'Arne Danielsen'

Oversikt over våre produkter med Arne Danielsen

 • Stormesterhefte 3: Jonathan Tisdall

  Norges andre stormester er emne for et nytt utmerket hefte i stormesterserien fra USF. Arne Danielsens intervju gir en solid presentasjon av Jonathan Tisdall både før og etter at han gjorde nordmann av seg fra 1985. Heftet er ellers spekket av kombinasjonsstillinger fra de enkle til mye mer kompliserte, men det er meningen at de fleste skal være overkommelige for ganske ferske spillere. Tre utvalgte, kommenterte partier ved Bjarte Leer-Salvesen er det også gjort plass til, pluss endel bilder. Mye hyggelig stoff i et overkommelig hefte til en rimelig pris. Serien er faktisk verdt å sikre seg for alle sjakk-interesserte i Norge.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Stormesterhefte 5: Leif Erlend Johannessen

  "Kjæresten til Nemi?" er overskriften på Arne Danielsens leseverdige intervju med den coole stormesteren Leif Erlend Johannessen. Det nye stormesterheftet følger som de tidligere opp med Mattoppgaver, Kombinasjoner og Finn planen!, alt med instruktive stillinger fra Norges femte stormester. Nivået er stort sett overkommelig, treningsstoff fra nesten-nybegynneren og oppover. Til sist i heftet kommenterer Leif Erlend selv fire utvalgte av partiene sine.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2009
 • Stormesterhefte 4: Rune Djurhuus

  Rune Djurhuus, Norges fjerde stormester, er emne for et nytt utmerket hefte i stormesterserien fra Ungdommens Sjakkforbund. Arne Danielsens intervju gir en hyggelig presentasjon av karrieren til sjakktalentet fra Elverum. Heftet er spekket av kombinasjonsstillinger fra de enkle til mye mer kompliserte, men det er meningen at de fleste skal være overkommelige for ganske ferske spillere. Tre utvalgte partier er virkelige lekkerbiskener som kommenteres lærerikt.
  Boka har også endel bilder og trivelig stoff i et overkommelig hefte til en rimelig pris. Serien er faktisk verdt å sikre seg for alle sjakk-interesserte i Norge. Ratingstyrke fra omlag 500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Mesteren Magnus Carlsen og sjakkspillet

  Historien om Magnus Carlsen fram til tidlig sist høst og fortalt med sikte på folk flest, av sjakkspiller, journalist og forfatter Arne Danielsen. Leseren får også en del greie på hva sjakk og miljøet dreier seg om.

  Kjøp
  Pris
  280
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2010