Forfattere

Forfatter 'Bjarte Leer-Salvesen'

Oversikt over våre produkter med Bjarte Leer-Salvesen

 • Stormesterhefte 1: Simen Agdestein

  Simen Agdestein er naturlig førstemann ut i den nye serien av stormesterhefter fra Ungdommens Sjakkforbund. Arne Danielsen presenterer og har intervjuet Simen, og dernest følger både kombinasjonsoppgaver, "Finn planen" og enkelte hele partier pluss noen fotografier fra karrieren hans. Først og fremst er dette et litt annerledes og inspirerende lærehefte som pedagogisk passer best for spillere med ratingstyrke omlag 700 - 1500.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • Stormesterhefte 6: Berge Østenstad

  Berge Østenstad ble i 2003 Norges sjette stormester og blir stormesterhefte i samme orden. Les intervjuet med Arne Danielsen, løs mattoppgaver, andre kombinasjoner og Finn planen. Sist i heftet er fire av NM-kongens beste partier instruktivt kommentert av ham selv, supplert av Bjarte Leer-Salvesen. Det er mye sjakklig visdom og også god trening samlet innen en ganske lite hefte som dette. Heftene er nær et "must" for alle sjakk-interesserte nordmenn. Passer for alle fra nesten-nybegynneren og oppover.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2009
 • Bompis Sjakkskole 1 - 10

  10 morsomme små oppgave- og lærehefter på norsk til en svært hyggelig pris. Heftene, hvert på 16 ganske store sider, er bygget opp rundt ulike temaer og sjakkspillere og starter relativt enkelt i hvert hefte, hvoretter oppgavene blir gradvis

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2005
 • Stormesterhefte 5: Leif Erlend Johannessen

  "Kjæresten til Nemi?" er overskriften på Arne Danielsens leseverdige intervju med den coole stormesteren Leif Erlend Johannessen. Det nye stormesterheftet følger som de tidligere opp med Mattoppgaver, Kombinasjoner og Finn planen!, alt med instruktive stillinger fra Norges femte stormester. Nivået er stort sett overkommelig, treningsstoff fra nesten-nybegynneren og oppover. Til sist i heftet kommenterer Leif Erlend selv fire utvalgte av partiene sine.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2009
 • Stormesterhefte 3: Jonathan Tisdall

  Norges andre stormester er emne for et nytt utmerket hefte i stormesterserien fra USF. Arne Danielsens intervju gir en solid presentasjon av Jonathan Tisdall både før og etter at han gjorde nordmann av seg fra 1985. Heftet er ellers spekket av kombinasjonsstillinger fra de enkle til mye mer kompliserte, men det er meningen at de fleste skal være overkommelige for ganske ferske spillere. Tre utvalgte, kommenterte partier ved Bjarte Leer-Salvesen er det også gjort plass til, pluss endel bilder. Mye hyggelig stoff i et overkommelig hefte til en rimelig pris. Serien er faktisk verdt å sikre seg for alle sjakk-interesserte i Norge.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Stormesterhefte 4: Rune Djurhuus

  Rune Djurhuus, Norges fjerde stormester, er emne for et nytt utmerket hefte i stormesterserien fra Ungdommens Sjakkforbund. Arne Danielsens intervju gir en hyggelig presentasjon av karrieren til sjakktalentet fra Elverum. Heftet er spekket av kombinasjonsstillinger fra de enkle til mye mer kompliserte, men det er meningen at de fleste skal være overkommelige for ganske ferske spillere. Tre utvalgte partier er virkelige lekkerbiskener som kommenteres lærerikt.
  Boka har også endel bilder og trivelig stoff i et overkommelig hefte til en rimelig pris. Serien er faktisk verdt å sikre seg for alle sjakk-interesserte i Norge. Ratingstyrke fra omlag 500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  59
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008