Forfattere

Forfatter 'Artur Yusupov'

Oversikt over våre produkter med Artur Yusupov

 • Boost Your Chess 3 - Mastery

  En ny bok i denne prisbelønte serien av treningsbøker fra Artur Jusupov. Her er det mye stoff å arbeide med og en god kombinasjon av åpningsspill, midtspill og sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2011
 • School of Chess Excellence 2 Tactical Play

  Mark Dvoretskij regnes ikke for ingenting som verdens fremste sjakktrener, og bøkene hans er kanskje det beste som finnes til den seriøse sjakkstudenten som vil opp og fram - eller bare vil glede seg over sjakk på høyt plan.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2002
 • Build Up Your Chess 2 - Beyond the Basics

  Jusupovs andre treningsbok består av 24 utmerkede treningskapitler alle med et bredt utvalg tilhørende øvingsoppgaver. Det heter at boka er for spillere med rating 1500 - 1800, men kan sikkert nyttes med stort utbytte også både noe over og litt under dette.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • School of Chess Excellence 1 Endgame Analysis (3. utgave)

  Bare å bla opp i en av Dvoretskijs bøker føles som en rikdom for ekte sjakk-entusiaster. Her er det så mye sjakklig visdom og godsaker å tygge på. Du finner neppe en stort mer gjennomarbeidet bok enn dette bindet om og med sluttspillanalyser.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2001
 • Chess Lessons

  En krevende og givende treningsbok som har fått en veldig positiv mottagelse. Artur Jusupov (som vi skriver på norsk) var i verdenseliten i mange år. Han har bidratt til flere bøker sammen med treneren sin Mark Dvoretsky og har her samlet ti leksjoner som han har holdt med suksess både i sitt nye hjemland Tyskland og andre steder.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
 • World Chess Championship 2004 Kramnik vs Leko

  Den mest klassiske boka om den dramatiske VM-kampen i 2004 da Kramnik reddet skinnet ved å utligne til 7-7 i siste parti. Begivenheten blir fulgt på tett hold, og partiene kommenteres kyndig av stormesterne Jusupov og Lutz.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2004
 • Secrets of Endgame Technique (School of Future Champions 3)

  Den berømte trenerduoen er ute med en ny sluttspillbok, eller snarere nyutgivelse, om studiet av sluttspill, sluttspillstrategi og sluttspillteknikk. Her er det usedvanlig mye klokskap i forhold til å utvikle en mer avansert praktisk sluttspillforståelse og rett og slett sjakkforståelse. Forståelsen for strategi og teknikk belyses gjennom flere hele partier fra åpning til slutt.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Build Up Your Chess 3 - Mastery

  Jusupovs tredje bind er en ny glimrende treningsbok med variert innhold, ideell for nivå omlag 1800 - 2200 og med mye materiale som vi mener vil passe også for enda sterkere spillere. Ikke minst gjelder dette sluttspillene som holder et høyt nivå hos Jusupov.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2009
 • Chess Evolution 2 - Beyond the Basics Beyond the Basics

  Den nest siste boka i Jusupovs instruktive og innholdsrike 9-binds bokserie med læring og trening i alle spillets faser, særlig for spillere med ratingstyrke fra omlag 12-1300 og opp i mesterklassen. Nivå 2 i serien er mye for ratingnivå cirka 1500 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2012
 • Chess Evolution 3 - Mastery

  Den niende og avsluttende boka i Jusupovs store og glimrende lære- og treningsserie. Hvert kapittel gir en god introduksjon til ulike temaer fra åpningen til sluttspillet, og deretter kommer de fine og ofte temmelig krevende "eksamensoppgavene"...

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013
 • Secrets of Creative Thinking School of Future Champions 5

  Femte og siste del i superduoen Dvoretsky og Jusupovs serie "School of future champions" fokuserer på variantregning, intuisjon, beslutningstagning, angrep og forsvar. Dette er både sjakkstoff og treningsstoff av høy klasse

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Boost Your Chess 1 - The Fundamentals

  Følger opp Jusupovs boksuksess "Build Your Chess 1-3" med enda mer av kyndig input og påfølgende mange treningsoppgaver i alle spillets faser, særlig for spillere innen ratingnivå 1100 - 1600.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2010
 • Secrets of Chess Training (School of Future Champions 1)

  Verdens fremste sjakktrener og den ypperste eleven hans innleder en bokserie med et bind om å bedømme egne styrker og svakheter og lære av arven fra klassikerne. Inneholder over 100 treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006
 • Boost Your Chess 2 - Beyond the Basics

  Enda en flott treningsbok i de nye seriene med Artur Jusupov, der han viser alle mulige viktige sjakktemaer samt noen åpningssystemer, og deretter tester leseren i stoffet. En moderne kombinasjon av læring og trening!

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Build up Your Chess 1 - The Fundamentals

  Jusupov er den mangeårige verdensstjernen som har satset med stor suksess på Sjakk-Tiger-skolen sin i Tyskland. Her ser studenten først mange eksempler på ulike temaer og får deretter et antall testoppgaver på emnet å arbeide med.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • Chess Evolution 1 - The Fundamentals

  Jusupovs tredje og siste parallelle treningsbok på første nivå (Fundamentals) er nok litt vanskeligere enn de to første, men opplegget er det samme fine med visning av et nytt utvalgt tema med eksempler før testoppgaver på samme.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • Revision & Exam 1 - The Fundamentals

  En oppfølging med "eksamensoppgaver" i forhold til hvert kapittel i Jusupovs tre høyt verdsatte lærebøker Build Up Your Chess 1, Boost Your Chess 1 og Chess Evolution 1. Tilsammen 72 kapitler med 432 oppgaver. Mest for ratingnivå ca 1400 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016