Forfattere

Forfatter 'Mark Dvoretsky'

Oversikt over våre produkter med Mark Dvoretsky

 • Studies for Practical Players Book 2

  Kjøp
  Pris
  285
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2024
 • Dvoretsky's Endgame Manual, 5th Edition

  Femte utgave av legendariske Dvoretsky's Endgame Manual kommer fire år etter Dvoretskys død, og er redigert av stormester Karsten Müller, med flere gode bidrag, og forord av Vladimir Kramnik.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2020
 • Dvoretsky's Endgame Manual Fast Track Edition

  Faktisk en kortversjon av Dvoretskys legendariske sluttspillmanual, etter hans død redigert av Karsten Müller og Alex Fishbein. Her er både teori og praksis systematisk presentert, og treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • Technique in Chess

  Supereleven hans Artur Yusupov har redigert en fin bok med mange av avdøde Mark Dvoretskys tekster om ikke minst å vinne stillinger som skal vinnes. Mange treningsoppgaver. Det meste ikke tidligere utgitt i bokformat.

  Kjøp
  Pris
  285
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2023
 • School of Chess Excellence 1 Endgame Analysis (3. utgave)

  Bare å bla opp i en av Dvoretskijs bøker føles som en rikdom for ekte sjakk-entusiaster. Her er det så mye sjakklig visdom og godsaker å tygge på. Du finner neppe en stort mer gjennomarbeidet bok enn dette bindet om og med sluttspillanalyser.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2001
 • Chess Lessons (Dvoretsky) Solving Problems & Avoiding Mistakes

  Gledelig nok hadde supertreneren og forfatteren Dvoretsky skrevet ferdig to bøker før han døde i 2016. Her er den ene. Bare å glede seg og gyve løs for alle skikkelig interesserte sjakkstudenter fra ratingnivå cirka 14-1500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • Recognizing Your Opponent's Resources Develop Preventive Thinking

  Denne boka fra selveste Dvoretsky er en begivenhet, med gode forklaringer og mange oppgaver. De fire kapitlene er "Pay Attention to Your Opponent's Resources", "The Process of Elimination", "Traps" og "Prophylactic Thinking".

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2015
 • School of Chess Excellence 3 Strategic play

  Strategiverket til verdens mest renommerte sjakktrener på høyere nivå, og ditto sjakkforfatter, som nå dessverre er død. Boka inneholder mange lærerike eksempler, mange spørsmål til deg og øvingsoppgaver til noen timers krevende "kos".

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2002
 • Secrets of Endgame Technique (School of Future Champions 3)

  Den berømte trenerduoen er ute med en ny sluttspillbok, eller snarere nyutgivelse, om studiet av sluttspill, sluttspillstrategi og sluttspillteknikk. Her er det usedvanlig mye klokskap i forhold til å utvikle en mer avansert praktisk sluttspillforståelse og rett og slett sjakkforståelse. Forståelsen for strategi og teknikk belyses gjennom flere hele partier fra åpning til slutt.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • School of Chess Excellence 2 Tactical Play

  Mark Dvoretskij regnes ikke for ingenting som verdens fremste sjakktrener, og bøkene hans er kanskje det beste som finnes til den seriøse sjakkstudenten som vil opp og fram - eller bare vil glede seg over sjakk på høyt plan.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2002
 • Tragicomedy in the Endgame

  Den store sluttspillmesteren Dveretskys nye innføringsbok tar utgangspunkt i "tragiske" feil som selve sterke spillere gjør og som kan være underholdende for tilskueren. Men formålet hans er å få leseren til å unngå feilene!

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • Maneuvering: The Art of Piece Play

  Denne boka består i hovedsak av testoppgaver med stillinger i ulike kategorier fra midtspill og sluttspill, fulgt av Dvoretskys instruktive kommentarer.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • For Friends and Colleagues 1 Profession: Chess Coach

  Sjakktrener-memoarer av den russiske topptreneren Mark Dvoretsky, med også endel partieksempler og fotografier. En engelsk, litt oppdatert utgave av tidligere utgivelse på tysk. Forteller mye om sovjetisk sjakk.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2014
 • Secrets of Opening Preparation (School of Future Champions 2)

  Et innholdsrikt og spennende verk fra superdoen Dvoretsky og Jusupov. Boka gir deg en god forståelse av hva som er viktig i åpningsspillet og hvordan arbeide med denne fasen av spillet. Fem andre mestere bidrar også med kapitler.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2007
 • Studien für Praktiker

  En praktfull bok for venner av sjakkstudier og vakre sluttspill, utgitt for også å være relevant for praktiske turneringsspillere. Et utgangspunkt for boka er den internasjonale turneringen i studiekomposisjon i anledning den store sjakktreneren Mark Dvoretskys 60-årsdag. Innledningen er skrevet av Artur Jusupov som også har gitt ut boka på eget forlag.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  C-D
  Av
 • Secrets of Chess Training (School of Future Champions 1)

  Verdens fremste sjakktrener og den ypperste eleven hans innleder en bokserie med et bind om å bedømme egne styrker og svakheter og lære av arven fra klassikerne. Inneholder over 100 treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006
 • Dvoretsky's Analytical Manual

  Supertrener Mark Dvoretskys nye store opus er delvis bygget på artikkelserier som han har hatt på Chesscafe fra 2000 og senere på to russiske nettsteder, men er grundig oppdatert til slutt. Han vil beskrive prinsippene, metodene og reglene, ideene og teknikkene som ligger bak et sjakk-trekk.

  Kjøp
  Pris
  395
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2008
 • Secrets of Creative Thinking School of Future Champions 5

  Femte og siste del i superduoen Dvoretsky og Jusupovs serie "School of future champions" fokuserer på variantregning, intuisjon, beslutningstagning, angrep og forsvar. Dette er både sjakkstoff og treningsstoff av høy klasse

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Secrets of Positional Play (School of Future Champions 4)

  Trenerguruen Dvoretsky og eleven hans Jusupov, som selv har blitt berømt både som spiller og trener, leverer en flott bok om mange temaer som gjelder posisjonsspill. Her handler det mye om planlegging og manøvrering, og et hovedtema er profylakse som først ble grundig belyst av Nimzowitsch. Boka har også flere prominente gjesteskribenter som bidrar, blant dem Kramnik og Khenkin om posisjonsspillet i Stonewall-hollandsk.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • Chess Tests

  En bok med utvalgte oppgaver fra alle spillets faser, pluss noen sluttspillstudier. Også denne Dvoretskys aller siste bok er stort sett krevende og spennende. Han rakk ikke å skrive forordet før han døde, og den oppgaven har hans tidligere elev Artur Yusupov tatt seg av.

  Kjøp
  Pris
  275
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2019
 • School of Chess Excellence 4 Opening developments

  Mark Dvoretsky arbeidet som trener med mange av de fremste talentene i sovjetisk sjakk ikke minst på 70- og 80-tallet, som Jusupov, Dolmatov og Drejev. I denne boka finner du lærerike eksempler fra dette arbeidet, også fra 90-tallet.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2003
 • For Friends and Colleagues 2 Reflections on my Profession

  Enda en fenomenal bok av og med trenerguruen Mark Dvoretsky. Inneholder masse interessant sjakk og sjakklæring, selv om vinklingen egentlig er mer prosatekst, litteratur, intervjuer osv.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2015