Forfattere

Forfatter 'Boris Gelfand'

Oversikt over våre produkter med Boris Gelfand

 • Dynamic Decision Making in Chess [INNBUNDET]

  Gelfand følger opp den store suksessen fra "Positional Decision Making in Chess" med en ny bok om sjakktenking på høyt nivå. Her det å ta beslutninger i mer dynamiske stillinger. Også en fin innbundet bok.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • Dynamic Decision Making in Chess

  Gelfand følger opp den store suksessen fra "Positional Decision Making in Chess" med en ny bok om sjakktenking på høyt nivå. Her det å ta beslutninger i mer dynamiske stillinger.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • Benoni A70

  Kapasitetene Gelfand og Kapengut serverer en bok i Informator-stil med tegnkommenterte partier om varianter i Moderne Benoni etter 1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 e6 4 Sc3 exd5 5 cxd5 d6 6 e4 g6 7 Sf3.

  Kjøp
  Pris
  70
  Av
  Utgivelsesdato
  September 1998
 • Positional Decision Making in Chess

  Den mangeårige verdensstjernen Boris Gelfand deler i denne boka mange av tankene sine om særlig strategiske beslutninger i et sjakkparti. Her er det uvanlig mye innsikt i sjakk og i moderne sjakk på høyt nivå.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2015
 • Decision Making in Major Piece Endings

  Gelfands glimrende bok om å ta beslutninger i sluttspill med tårn og dronninger. Det er flest av tårnsluttspill som forekommer oftest i praksis. Siste kapittel gir treningsoppgaver. En skikkelig kvalitetsbok!

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Technical Decision Making in Chess

  Enda en avansert og givende treningsbok fra verdensstjernen Boris Gelfand, denne mest om tekniske sluttspill, men delvis med eksempler som viser hele partier. Igjen laget i et samarbeid med Jacob Aagaard.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • My Most Memorable Games (Boris Gelfand)

  Partisamlingen av og med Boris Gelfand, en av verdens store spillere gjennom de siste drøyt 15 årene, er mottatt som en gledelig begivenhet. I tillegg til 40 hele partier kommenterer Gelfand også en rekke spennende partistillinger, med et eget avsnitt om sluttspill sist i boka. I starten av boka har Gelfand samlet sju partier med favorittvarianten sin 8 Tb1 mot Grünfeldindisk. En flott bok på 261 sider.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av