Forfattere

Forfatter 'Boris Gulko'

Oversikt over våre produkter med Boris Gulko

 • Analyzing the Chess Mind

  En ambisiøs og faglig fundert bok om praktisk psykologi i sjakk, av stormester Boris Gulko, som har en master i psykologi, sammen med sjakkeleven hans Joel Sneed som er professor i psykologi. Forordet er av Lev Alburt.

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2022
 • The KGB Plays Chess

  En konkret bok om spillet fra KGB og Sovjetmakten om VM-tronen i sjakk og mot systemets fiender her representert ved de kanskje to aller fremste, Viktor Korchnoi og Boris Gulko, som begge har forfattet kapitler.

  Kjøp
  Pris
  205
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • Der KGB setzt Matt

  Det fryktede KGB spilte roller også i kampen for å opprettholde sovjetisk herredømme i sjakk, som denne boka ytterligere dokumenterer eksempler på.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • Lessons with a Grandmaster III Strategic and tactical ideas in modern chess

  Tredje bok med partier av tidligere både Sovjetmester og USA-mester Boris Gulko som gjennomgår dem sammen med amatørspilleren Joel Sneed som stiller mange og gode spørsmål om hvorfor og hvordan.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2015
 • Lessons with a Grandmaster

  Sannelig en enkel og veldig god bokidé: Stormesteren viser 25 av sine instruktive partier og har underveis en løpende dialog med en fornuftig amatørspiller som stiller mange gode spørsmål om hvorfor og hvordan.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Lessons with a Grandmaster II

  Den andre boka med superstormester Boris Gulko og amatørsjakkspilleren Joel Sneed som sammen går gjennom 30 av Gulkos partier, her med fokus på dynamisk sjakk, utvikling av fantasi, visualisering og variantregning.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012