Forfattere

Forfatter 'Viktor Korchnoi'

Oversikt over våre produkter med Viktor Korchnoi

 • The KGB Plays Chess

  En konkret bok om spillet fra KGB og Sovjetmakten om VM-tronen i sjakk og mot systemets fiender her representert ved de kanskje to aller fremste, Viktor Korchnoi og Boris Gulko, som begge har forfattet kapitler.

  Kjøp
  Pris
  205
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • Chess is My Life (Korchnoi)

  Viktor Kortsjnois selvbiografi inneholder den udødelige mesterens beretning om et begivenhetsrikt liv - både i øst og vest - fra 1931 og inn på 2000-tallet. Boka inneholder også fine fotografier og et skjønnsomt lite utvalg av åtte godt kommenterte partier

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2005
 • Der KGB setzt Matt

  Det fryktede KGB spilte roller også i kampen for å opprettholde sovjetisk herredømme i sjakk, som denne boka ytterligere dokumenterer eksempler på.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • Viktor Kortchnoi live: My Life for Chess vol.2 DVD

  Den store Viktor Kortsjnoi - som fylte 75 år 21. mars 2006 og fortsatt er en høyst aktiv og vanskelig motstander - fortsetter her gjennomgangen av karrieren sin med noen av de mest minnerike partiene fra 1980 til i dag.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
 • Viktor Kortchnoi live: My Life for Chess vol.1 DVD

  Her kan du oppleve sjakk-legenden Viktor K. på nært hold, over tre timers gjennomgang av partier som samtidig blir sjakkhistorie på mest levende måte. Han gjennomgår karrieren sin fra 1949 til 1979 og viser utvalgte partier. Passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
 • Antischack

  Viktor Kortsjnois egen friske beretning fra den dramatiske VM-kampen i Baguio City i 1978 og ikke minst omstendighetene rundt den, på svensk. På slutten av boka har Kortsjnoi kommentert fire av partiene fra matchen.

  Kjøp
  Pris
  75
  Nivå
  B-C
  Av
 • Praxis des Turmendspiels

  Viktor Kortsjnojs tidligere populære bok om tårnsluttspill er helt utsolgt alle steder på engelsk, men vi kan foreløpig skaffe noen eksemplarer på tysk av denne lille klassikeren.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1999