Forfattere

Forfatter 'Colin Crouch'

Oversikt over våre produkter med Colin Crouch

 • Magnus Force How Carlsen Beat Kasparov's Record

  Til VM-matchen i 2013 ankom en duggfersk seriøs bok som analyserer Magnus Carlsens sjakkutvikling fra 2010 til da, og derunder hvordan han kunne slå Kasparovs ratingrekord. Glimrende partisamling!

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • WHY we lose at chess

  En sjakktreningsbok basert på 60 stillinger i partier av den kjente engelske IM Colin Crouch. Det litt unike er at dette er ganske "tilfeldige" partier og stillinger i forhold til det briljante som vi pleier å bli testet på.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2010
 • Analyse Your Chess

  I denne nye boka tar Crouch systematisk tak i det kjente faktum at det gjelder å analysere partiene sine og lærdommen av dem for å komme videre og forbedre resultatene sine. Han behandler viktige temaer som å ta beslutningen om et trekk, planlegging etter åpningen, hvordan forbli objektiv,

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2011
 • Great Games by Chess Legends 2

  To populære og høyst instruktive partisamlinger gitt ut sammen som én bok, til gunstig pris. Det gjelder bøkene "Heroes of Classical Chess" og "The Giants of Strategy" som kommer ut slik etter å ha blitt utsolgt.

  Kjøp
  Pris
  265
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • Fighting Chess move by move Learn from the world's best players

  Det lærerike og grundige Move-by-move-konseptet fungerer fintt også på 30 superpartier spilt i 2012, presentert av den glimrende kommentatoren IM Colin Crouch.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013
 • Great Attackers Learn from Kasparov, Tal and Stein

  Først og fremst en fremragerende og inspirert samling av både grundig og pedagogisk kommenterte angrepspartier med Kasparov, Tal og Leonid Stein i hovedrollene.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2009
 • Great Games by Chess Legends 1

  Kjøp
  Pris
  285
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2018
 • Modern Chess Move by Move

  Crouch kommenterer og forklarer trekk for trekk 33 partier, ett av hver spiller med rating over 2700 i perioden 2005 - 08. Boka har undertittelen "A step-by-step guide to brilliant chess".

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Rate Your Endgame

  En både instruktiv og leseverdig sluttspillbok i stor grad laget som en testbok. Den viderefører Mednis sin glimrende "Practical Endgame Lessons" opprinnelig fra 1978, og den foreliggende utkom opprinnelig i 1992 og er her nå trykket opp igjen som klassiker.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016