Forfattere

Forfatter 'Danny Kopec'

Oversikt over våre produkter med Danny Kopec

 • Practical Middlegame Techniques

  IM Danny Kopecs treningsbok fra 1997 i en lite endret andreutgave. Grunnleggende taktiske og noen strategiske mønstere mest for spillere på ratingnivå cirka 800 - 1600.

  Kjøp
  Pris
  185
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2014
 • Champions of the New Millenium

  En ny praktfull bok om "Kasparovs etterfølgere". Tre forfattere presenterer 18 av sjakkens moderne storheter med fire grundig analyserte partier av hver. Boka har også god tekst og fine bilder pluss forord av Saidy. Magnus Carlsen er gitt den flatterende overskriften "The Improved Capablanca"

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Winning the Won Game Lessons from the Albert Brilliancy Prizes

  Boktittelen er nok en smule misvisende. Dette er boka om og med skjønnhetspartier spilt i USA-mesterskapene gjennom 20 år fra og med 1984 og til og med 2003.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2004
 • Test, Evaluate and Improve Your Chess 3rd Ed A Knowledge-Based Approach

  Kopecs nær sagt legendariske testbok endelig tilgjengelig og i en ny utgave med 5 nye tester og 122 nye stillinger. Det er nå 304 stillinger med viktige kunnskaper i både åpninger, midtspill og sluttspill. Det meste passer for spillere fra rating cirka 1000.

  Kjøp
  Pris
  375
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • Test, Evaluate and Improve Your Chess A Knowledge Based Approach CD

  IM Danny Kopec er kanskje verdens største spesialist på testing og evaluering av sjakkspillere, for å finne riktige løsninger for videre utvikling. Denne CD'en samler mye av Kopecs erfaring og gode treningsmateriale gjennom 25 års arbeid på området.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-C
  Av
 • Pawn Structure & How to Play Them Improve Your Chess DVD Series DVD

  På denne DVD'en gir den kjente sjakklæreren IM Danny Kopec en forståelig gjennomgang av ulike bondestrukturer og hvordan du skal spille med dem. Dette er grunnleggende for alle som vil utvikle seg til mestere i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
 • How to Visualize Chess Combinations Improve Your Chess DVD Series DVD

  IM Danny Kopec er en velsett sjakktrener som har levert flere ekstra lærerike video/DVD-produkter. Dette er ett av dem, der sjakkstudenten blir forklart og drillet i kombinasjoner og ofre.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Mastering Chess A Course in 25 Lessons

  En innholdsrik lærebok i 25 kapitler for spillere som er trygt over selve nybegynnerstadiet og vil videre i sjakkferdigheter, av en gruppe forfattere med IM Danny Kopec i spissen. De fem hovedtemaene i boka er:

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013
 • Pawn Structures & How to Play Them DVD

  En klassisk DVD fra IM Daniel Kopec om å forstå spill med ulike typer bondestrukturer. Viktig stoff for å kunne bli en kyndig mesterspiller i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  C
  Av