Forfattere

Forfatter 'Lubomir Ftacnik'

Oversikt over våre produkter med Lubomir Ftacnik

 • Tactic Toolbox Scheveningen DVD

  En ny innholdsrik, interaktiv DVD for trening på alle mulige taktiske finessser i Scheveningen-siciliansk som Ftacnik er stor spesialist på. Dette er altså systemer der svart tidlig spiller både e6 og d6.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • Champions of the New Millenium

  En ny praktfull bok om "Kasparovs etterfølgere". Tre forfattere presenterer 18 av sjakkens moderne storheter med fire grundig analyserte partier av hver. Boka har også god tekst og fine bilder pluss forord av Saidy. Magnus Carlsen er gitt den flatterende overskriften "The Improved Capablanca"

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • The English Hedgehog Defence DVD

  Pinnsvinet er et kjent og kjært forsvar og motangrep mot Engelsk. Stormester Ftacnik er berømt for sin briljante seier over Polugajevskij med svart i systemet helt tilbake i Luzern-OL 1982. Fra de siste årene husker vi Kramnik-Carlsen 0-1 i Wijk-aan-Zee.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2013
 • 1.Nf3 - a variable Repertoire for White DVD

  Stormester Lubomir Ftacnik viser 1 Sf3 som et godt og praktisk alternativ til andre åpningstrekk. Hvit kan spille d2-d4 senere eller velge en Retis åpning, Kongeindisk i forhånd eller annet uten d4.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • 1000 x Checkmate DVD

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2013
 • 1000 x Checkmate CD

  Her serverer stormester Ftacnik et systematisk kurs i å sette sjakk matt med alle de kjente og viktige hovedmotivene. Hovedbasen omfatter 1000 oppgaver der du skal sette matt i ett, to eller tre trekk, og alle er hentet fra virkelige partier.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
 • 1.d4 - A Classical Repertoire for White DVD

  Endelig en DVD med et skikkelig hvitrepertoar med 1 d4 og c4, det hele en instruktiv og trivelig reise på 5 1/2 timer med stormester Ftacnik. Dessuten kan du arbeide videre med over 100 utvalgte partier i dette nye flotte ChessBase-produktet.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2010
 • The Scheveningen Sicilian DVD

  Den erfarne slovakiske stormesteren Lubomir Ftacnik gjennomgår de mange viktige Scheveningen-variantene i siciliansk som kjennetegnes av svarte sentrumsbønder på d6 og e6 fra start. Han viser alt fra Keresangrep med g4 og English attack f3, g4 og h4 til klassiske angrep med f4, og kanskje ikke minst svarts svar på de ulike angrepsmetodene. Her er det også mye overførbar kompetanse på å behandle mange sicilianske stillingstyper. Ftacniks DVD har fått glimrende anmeldelser bl.a. av Carsten Hansen på chesscafe.com.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2009
 • The Gruenfeld Defence DVD

  Stormester Ftacniks nye DVD om Grünfeld-indisk er en stor begivenhet og et must for alle Grünfeld-spillere. En av de fremste ekspertene i verden gir repertoarforslag til svart i 50 kapitler på over 7 timer!

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2009