Forfattere

Forfatter 'Efstratios Grivas'

Oversikt over våre produkter med Efstratios Grivas

 • Monster Your Middlegame Planning Volume 1

  En kombinert lære- og treningsbok som handler om planlegging og midtspillstrategi. Stormester og trener Grivas gjennomgår kort temaer med ulike bondestrukturer og tester deretter leseren med tilsammen 78 partier der vi får hele partiet og skal velge mellom begrunnede alternativer i en kritisk stilling.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • The Tactics Bible

  Den anerkjente treneren og stormesteren Grivas sin hovedbok om sjakktaktikk behandler alle viktigste mattbilder og mattangrep med mange fine eksempler. En stor bok med ikke minst masse praktisk stoff for sjakktrenere.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2018
 • Grivas Method, Middlegame Strategies

  Et nytt opus fra den anerkjente greske sjakkforfatteren. Han gjennomgår viktige strategiske temaer gjennom utvalgte partier og i siste del av boka taktiske temaer gjennom partier og studier. Mange lekkerbiskener, og mye for klubbnivå rating gjerne 1300 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • Chess Expertise Step by Step vol. 2: Mastering Strategy DVD

  Den anerkjente trenerkapasiteten stormester Grivas byr på en forfriskende ny DVD-serie. Denne nummer 2 har en bred tittel, men viser nyttige elementer og tilnærminger for sjakkspillere opp til sterk mesterklasse.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2011
 • Chess Expertise Step by Step 1: Unexpected Tactics DVD

  Uventede angrep er tema for denne DVD'en med stormester Grivas. Han gjennomgår avslutningen av en lang rekke mesterpartier, der du har også har tilgang til trekkene fram til den tematisk feiende avslutningen.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2011
 • Chess Expertise Step by Step vol. 4: Endgame Magic DVD

  4 timers leksjon i ulike sluttspill med den kyndige sjakktreneren stormester Grivas. Navnet "magic" skal ikke tas bokstavelig, da dette er stoff i en praktisk virkelighet.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • A Complete Guide to the Grivas Sicilian 4...Qb6

  Den greske stormesteren er selv den store spesialisten på den antagelig undervurderte siciliansk-varianten som starter med trekkene 1 e4 c5 2 Sf3 Sc6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Db6. Varianten har klart seg brukbart i praksis og kan være et interessant spesialsystem

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Expertise Step by Step vol. 3: Rook Handling DVD

  Tårnsluttspill er som kjent noe av det viktigste å kunne i sjakk, og ikke minst selve behandlingen av tårnet. Denne DVDen har dermed ekstra stor praktisk nytteverdi.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Chess College 3: Technique

  De tre lærerike nye midtspillbøkene til Grivas har undertittelen "A step-by-step guide to chess excellence". Denne tredje boka fokuserer på det han kaller teknikk, gjennom kapitlene:

  Kjøp
  Pris
  185
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Analytics, Training with a Grandmaster

  En virkelig innholdsrik bok med glimrende leksjoner og myw studiemateriale om viktige temaer i midtspill og sluttspill, av stormesteren og ikke minst treneren Efstratios Grivas.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Mastering Rook vs Pieces Endgames

  Den femte systematiske boka (av ni planlagte) som utkommer i denne nye FIDE-godkjente serien av sluttspillbøker, handler om ulike sluttspill med tårn mot andre andre offiser eller mot tårn og andre offiserer, det hele med eller uten bønder.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2017
 • Mastering Queen vs Pieces Endgames

  Fjerde bok i den nye FIDE-godkjente sluttspillserien virker som et svært solid arbeid av stormester Grivas, som behandler stillinger med dronning mot andre offiserer, og vanligvis med ulike antall bønder i tillegg.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • Bishop Endings, An Innovative Course

  En særdeles instruktiv bok om løpersluttspill, og slike som vi kan kjenne godt igjen fra praktiske partier, og flest stillinger med løpere og en god del bønder på hver side. Her belyses "god mot dårlig løper" og andre viktige temaer.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Beating the Fianchetto Defences

  Stormester Grivas sin repertoarbok med 1 d4 mot fem aktuelle åpninger, og variantene er aktuelle også om hvit spiller 1 c4 eller Sf3. Her er det både solid teori og aktuelle mønsterpartier.

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006
 • Practical Endgame Play - Mastering the Basics

  Enda en god sluttspillbok og avgjort av de beste og mest praktiske særlig for alle spillere med ratingstyrke omlag 1200 - 2200. Dette er stort sett grunnleggende, men ikke elementære sluttspillkunnskaper i en spennende blanding.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008