Forfattere

Forfatter 'Esben Lund'

Oversikt over våre produkter med Esben Lund

 • Opening Simulator - King's Indian Defence

  En interessant ny Kongeindisk-bok som først og fremst gir 400 treningsoppgaver fra stillinger oppstått i partier med Kongeindisk. Oppgavene er inndelt i fem nivåer med et fint utviklingsspenn. Boka starter også med en drøyt 80 siders god introduksjon til spill med og mot de viktige variantene i åpningen.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • Meeting 1. d4

  En repertoarbok som foreskriver Tarrasch-varianten i dronninggambit som hovedvåpen mot 1 d4, altså 1 d4 d5 2 c4 e6 3 Sc3 c5. Merk at den også behandler hvordan du kan spille mot andre åpningstrekk enn e4 og d4. Mot Reti anbefaler f.eks. fortfatterne 1 Sf3 d5 2 g3 Lg4 som også belyses med flere instruktive eksempler.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
 • Right Decisions (Chess training) CD

  En innholdsrik trenings-CD fra ChessBase. Fem databaser gir sjakkstudenten et stort materiale med bl.a. 4000 treningsspørsmål, 200 stillinger hvor du skal finne mulighetene, 89 stillinger for variantregning, 200 sluttspillstudier, 75 bondesluttspill fra partier og 30 stillinger som du kan spille mot Fritz. Lykke til!

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
 • The Secret Life of Bad Bishops

  En instruktiv og interessant bok om løperens roller i sjakkpartiet, om gode og dårlige løpere i midtspill og sluttspill, men også om både-og-løperen: DEB = Double-edged Bishop. Det hele også med treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Sharp Endgames

  En relativt avansert treningsbok i sluttspill. De fleste er sortert i kapitler etter materiell på brettet og kan sies å være både tekniske og taktiske. Mye av boka er treningsoppgaver med foreslått tidsbruk og bred gjennomgang av løsningen.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017