Forfattere

Forfatter 'Esben Lund'

Oversikt over våre produkter med Esben Lund

 • Sharp Endgames

  En relativt avansert treningsbok i sluttspill. De fleste er sortert i kapitler etter materiell på brettet og kan sies å være både tekniske og taktiske. Mye av boka er treningsoppgaver med foreslått tidsbruk og bred gjennomgang av løsningen.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Right Decisions (Chess training) CD

  En innholdsrik trenings-CD fra ChessBase. Fem databaser gir sjakkstudenten et stort materiale med bl.a. 4000 treningsspørsmål, 200 stillinger hvor du skal finne mulighetene, 89 stillinger for variantregning, 200 sluttspillstudier, 75 bondesluttspill fra partier og 30 stillinger som du kan spille mot Fritz. Lykke til!

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
 • The Secret Life of Bad Bishops

  En instruktiv og interessant bok om løperens roller i sjakkpartiet, om gode og dårlige løpere i midtspill og sluttspill, men også om både-og-løperen: DEB = Double-edged Bishop. Det hele også med treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Opening Simulator - King's Indian Defence

  En interessant Kongeindisk-bok som først og fremst gir 400 treningsoppgaver fra stillinger oppstått i partier med Kongeindisk. Oppgavene er delt i fem nivåer med et bra utviklingsspenn. Boka starter med en drøyt 80 siders god introduksjon

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • Meeting 1.e4 & 1.d4

  En rimelig kombinasjon av de to populære, men nå utsolgte repertoarbøkene for svart, "Meeting 1.d4" og "Meeting 1.e4".

  Kjøp
  Pris
  230
  Av