Forfattere

Forfatter 'Evgeny Sveshnikov'

Oversikt over våre produkter med Evgeny Sveshnikov

 • Sveshnikov vs. the Anti-Sicilians A Complete Repertoire for Black

  Siciliansk-spesialisten Sveshnikov serverer selvfølgelig en interessant bok, med sin egen og andres aktuelle praksis i ulike "anti-sicilianske" systemer, etter 1 e4 c5 altså andre fortsettelser enn 2 Sf3.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014
 • Französisch Vorstossvariante, Band 1 Weissrepertoire für Praktiker

  Her kommer et nytt og rykende aktuelt verk i to bind om framstøtsvarianten 1 e4 e6 2 d4 d5 3 e5 i Fransk, og det blir mottatt med ekstra stor interesse med stormester Sveshnikov (engelsk skrivemåte) som forfatter. Han er en av de helt store åpningsteoretikerne i vår tid med viktige bidrag til bl.a. sine "egen" Siciliansk-variant, til c3-siciliansk som hvit og til denne framstøtsvarianten.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  C-D
  Av
 • The Complete French Advance

  Et oppdatert og seriøst standardverk om å spille framstøtsvarianten mot Fransk (1 e4 e6 2 d4 d5 3 e5) servert av den anerkjente spesialisten stormester Sveshnikov, sammen med sønnen IM Sveshnikov. Forord av eks-verdensmester Anatolij Karpov.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2017
 • B22 Sicilian Defence 2 c3

  En etterhvert gammel bok om Siciliansk med 1 e4 c5 2 c3, redigert av den store kjenneren av disse systemene, stormester Sveshnikov. En ganske innholdsrik og oversiktelig bok med Informators notasjon med tegn i stedet for ord. Nå på tilbud.

  Kjøp
  Pris
  50
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 1997
 • The Grand Prix Attack Fighting the Sicilian with an early f4

  Endelig en større bok om "Grand Prix Attack" i siciliansk, der hvit spiller 1 e4 c5 2 Sc3 fulgt av f4 eller 2 f4 direkte som Sveshnikov selv spiller, uten å frykte 2... d5 som han har et eget kapittel om.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2013