Forfattere

Forfatter 'Jeroen Bosch'

Oversikt over våre produkter med Jeroen Bosch

 • SOS Secrets of Opening Surprises vol. 10

  "Den som tør, den vinner!" Her er bok nummer 10 med overraskelser til motstanderen din i åpningsspillet. Som vanlig bidrar flere sterke stormestere med spreke varianter som vi kan forsøke. Sjakk er et mangslungent spill!

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2009
 • How to Out-Prepare Your Opponent

  En forbausende innholdsrik, tenkevekkende, nyttig og praktisk bok om å forberede seg til åpningspillet, ikke minst i disse tider. IM Jeroen Bosch skrev tidligere bokserien SOS (Secrets of Opening Surprises).

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • The Chess Combat Simulator Test and Improve Your Chess with 50 Instructive Games

  Det er ikke nytt med en bok der du skal gjette (finne) beste trekk, stort sett dem som mesteren har spilt, men IM Jeroen Bosch setter det her enda mer i system og med mer forklaring i ettertid. Dessuten inneholder den stort sett nye og aktuelle partier som gir deg godt utbytte i både åpningen og midtspillet.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
 • The Chess Instructor 2009

  De to har samlet mange verdifulle bidrag innen sjakk-undervisning og trening. Boka har undertitler: "The New In Chess Compendium for Chess Teachers, Coaches and Parents... Training methods, Chess in Schools, Top Coaches Explain, Exercises, Inerviews, Tools, Reviews, and much more... With ready-to-use teaching exercises for all levels".

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • SOS Secrets of Opening Surprises vol. 7

  Enda en utgave av bøkene for dem som ikke har tid til å lære seg hovedvariantene og/eller vil forsøke å overraske motspilleren helt tidlig.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2007