Forfattere

Forfatter 'Steve Giddins'

Oversikt over våre produkter med Steve Giddins

 • Side-Stepping Mainline Theory

  En ny praktisk åpningsbok om å spille Gammelindisk og Philidor med svart, altså oppstilling med c6, d6, e5, Sf6, Le7 og Sbd7, og stort sett tilsvarende med hvit. Ideen med boka er å kunne spille både åpning og midspill bra når du blir fortrolig med typen oppstilling.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2019
 • The Chess Instructor 2009

  De to har samlet mange verdifulle bidrag innen sjakk-undervisning og trening. Boka har undertitler: "The New In Chess Compendium for Chess Teachers, Coaches and Parents... Training methods, Chess in Schools, Top Coaches Explain, Exercises, Inerviews, Tools, Reviews, and much more... With ready-to-use teaching exercises for all levels".

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • Alekhine move by move

  Stor læring, stor underholdning, og viktig allmennkunnskap for sjakkspillere: Her gis 35 svært godt kommenterte partier av sjakkgeniet Aljechin (Alekhine). Giddins holder en nøktern og fin stil og en god dialog med leseren. Sist i boka 20 øvingsoppgaver!

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
 • The French Winawer move by move

  En både forklarende og aktuell bok om Winawer-variantene i Fransk, rett og slett mulighetene etter 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3 Lb4. Som de andre bøkene i denne populære bokserien, har forfatteren en type dialog med leseren som får servert mange spørsmål i teksten.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2013
 • Nimzowitsch move by move

  En samling av 30 ekstra godt kommenterte partier med legendariske Nimzowitsch er både ekstra lærerikt og litt eksotisk. Aron Nimzowitsch var ikke bare stor stjerne, men også tidenes kanskje mest innflytelsesrike sjakktenker og formidler.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Bronstein move by move

  En instruktiv partisamling med nesten-verdensmesteren David Bronstein (1924-2006) viser den store sjakk-kunstneren i aksjon mot flest verdensstjerner, men også noen amatører. To av de 30 utvalgte partiene er faktisk mot norske spillere.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • 101 Chess Endgame Tips

  En praktisk sluttspillbok spekket av gode tips gjennom fine eksempler av store spillere i aksjon. Noen vil være skeptiske til slike "101-bøker", men denne boka blir da en positiv overraskelse.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • The New in Chess Book of Chess Improvement

  En gedigen ny bok med litt avansert sjakklæring i alle spillets faser. Dette er godbiter fra magasinet New In Chess gjennom 30 år, skrevet at de største spillerne i nyere tid og sydd sammen av Steve Giddins til en inspirerende "lærebok".

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • New In Chess The First 25 Years 1984-2009

  Selv for den som har abonnert på New In Chess Magazine gjennom de 25 årene og lest mye, er det straks et kick å starte å lese i denne velvalgte antologien av unike og dels skjellsettende artikler fra verdens beste sjakktidsskrift.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • 50 Essential Chess Lessons A modern look at 50 immensly instructive chess battles

  Enda en partisamling, blant de mest lærerike for "alminnelige klubbspillere" på flere ulike nivåer, med ratingstyrke fra omlag 900 og oppover. Forfatteren har plukket ut femti partier spesielt for dette formålet.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2006
 • The Lazy Man's Sicilian Attack and Surprise White with the Basman-Sale Variation

  En oppdatert utgave og første gang på engelsk av den utmerkede boka om Siciliansk-varianten 1 e4 c5 2 Sf3 e6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Lc5!? som straks bringer spillet ut av fra de kjente hovedveiene, og heller ikke virker så ekstremt risikabelt å spille.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2015
 • The Greatest Ever Chess Endgames

  En første samling av utvalgte "beste" sluttspill gjennom tidene. Dette er 50 flotte, men også lærerike sluttspill fra virkeligheten, mange slike som har overføringsverdi til vårt eget praktiske spill og kommentert passe forståelig og folkelig.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • The English: move by move

  Engelsk 1 c4 er neste åpning ut i den nye, forlengst svært populære bokserien. Her er det mange forklaringer og spørsmål i en folkelig innpakning. Her er det lekre partier helt tilbake fra Petrosian - Hort 1961 og fram til Carlsen - Gashimov 2012.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2012