Forfattere

Forfatter 'Joel Benjamin'

Oversikt over våre produkter med Joel Benjamin

 • Winning the World Open

  Historien om en av verdens største sjakkturneringer, World Open i Philadelphia, organisatoren Bill Goichberg og de mange profilerte stormesterne som har vunnet siden debuten i 1973. Inneholder også 190 partier.

  Kjøp
  Pris
  315
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • American Grandmaster - Four decades of chess adventures

  Friske og levende sjakkmemoarer fra Joel Benjamin. Boka inneholder mange stort sett lett kommenterte partier og partifragmenter fra møter med spennende spillere fra ulike verdenshjørner, men også like mye prosatekst om folk og forhold i amerikansk og internasjonal sjakk fra 70-tallet til nå.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Liquidation on the Chess Board

  En sterkt utvidet utgave av denne vellykkede boka om bondesluttspill etter overgang fra sluttspill med flere brikker. Når og hvorfor bytte bort offiserene og gå over i et nådeløst avgjørende bondesluttspill?

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • Better Thinking, Better Chess How a Grandmaster Finds his Moves

  En interessant og vel anrettet bok med momenter om ikke noe mindre enn hvordan stormestere bestemmer seg for trekk. Benjamin søker å presentere stoffet for klubbspillere. Boka passer fint for spillere med ratingnivå cirka 1300 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • World Champion Chess for Juniors Learn From the Greatest Players Ever

  Joel Benjamin har skrevet en utmerket bok med de beste og mest instruktive partiene av alle verdensmesterne i sjakk, pluss den uoffisielle Paul Morphy. Han vet at mange juniorer idag mangler slik basiskunnskap.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2020