Forfattere

Forfatter 'John Watson'

Oversikt over våre produkter med John Watson

 • Chess Openings for Kids

  Ikke la deg forvirre av ordet "kids" i boktittelen, men dette er en konsentrert, innholdsrik og fartsfylt bok med 50 mektige sjakkåpninger og mange taktiske finesser som det er nyttig å kunne.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Secrets of Modern Chess Strategy Advances since Nimzowitsch

  IM John Watsons monumentale bok om sjakkstrategiens utvikling siden Aron Nimzowitsch.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2001
 • Mastering the Chess Openings 2

  Andre del av John Watsons odyssé gjennom sjakkåpningenes verden. Dette bindet dekker de viktigste d4-åpningene: Dronninggambit, Nimzoindisk, Dronningindisk, Kongeindisk, Grünfeldindisk og Moderne Benoni, mens Watson altså har valgt bort en åpning som Hollandsk.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Mastering the Chess Openings 1

  En fremragende bok der forfatterguruen IM John Watson ikke mindre enn gjennomgår både ideer, eksempler og viktig teori sett fra begge sider i alle de viktigste åpningene med 1 e4.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006
 • Taming Wild Chess Openings How to Deal with the Good, the Bad and the Ugly over the Chess Board

  Innholdsrikt og festlig... om mange ganske crazy åpninger som knapt nevnes i andre bøker, men også endel til og med solidere åpninger og varianter som forfatterne finner interessante og bra å trekke fram.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2015
 • Play the French

  Fjerde(!) utgave av John Watsons smått legendariske franskbok, større og bedre enn noen gang. En repertoarbok for svart, med noen flere valgmuligheter i hovedvariantene.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2012
 • Mastering the Chess Openings 3

  Undertittelen "Understanding the English Opening and related structures" gir signaler om dette tredje bindet i John Watsons nye serie av store, kloke åpningsbøker. Denne boka går mer i dybden enn de to første bindene som dekker henholdsvis 1 e4 og 1 d4.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • A Strategic Chess Opening Repertoire for White

  Sjakkforfatterguru John Watsons imøtesette repertoarbok med 1 d4, gjennomgående fulgt av 2 c4 og klassisk spill i sentrum.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2012
 • Mastering the Chess Openings 4

  Det avsluttende bind 4 i serien der John Watson suverent gir oss både fakta, klokskap, vesentligheter og aktualiteter om åpningsspillet i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • Dangerous Weapons: The French

  Franskspesialisten John Watsons imøtesette bok med farlige overraskelsesvåpen i denne åpningen - for begge farger. Han har håndplukket seks varianter for hvit og åtte for svart. Alle får en grundig behandling og blir til og med evaluert i en tabell i forhold til kriteriene vanskelighet, angrepsnatur, posisjonell/strategisk natur, risiko, belønning og teoretisk dybde. I innledningen tilføyer Watson også en morofaktor som kunne ha vært med. - Ha det gøy mens du knuser motstanderen...

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Chess Strategy in Action

  IM John Watsons innholdsrike og som alltid kompetente oppfølgingsbok om moderne sjakkstrategi, etter suksessen med boka Secrets of Modern Chess Strategy. Her er det masser av moderne sjakk med prinsipielle og leseverdige kommentarer.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2003