Forfattere

Forfatter 'Graham Burgess'

Oversikt over våre produkter med Graham Burgess

 • An Idiot-Proof Chess Opening Repertoire

  En bok med et praktisk og lettlært, ja "idiotsikkert", åpningsrepertoar med både hvite og svarte brikker. Er det mulig? Ringreven Graham Burgess gjør her et imponerende forsøk på dette kunststykket.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2020
 • Chess Opening Workbook for Kids

  Den mest konsekvente treningsboka i sjakktaktikk der alle stillingene er fra åpningsspillet, eller tidlig midtspill. Du blir bedre taktisk og bedre i åpningen ved å arbeide gjennom denne innbundne boka.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2019
 • A Startling Chess Opening Repertoire New Edition

  En ekstra kjekk repertoarbok for hvit med 1 e4, med både solide varianter som gir et viss press og skarpere våpen som gir svart krevende oppgaver å løse. Førsteutgaven av denne boka fra 1998 har vært utsolgt i mange år. Denne nye er enda mer oppdatert og aktuell enn slike bøker pleier å være.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2019
 • The Gambit Guide to the Torre Attack

  Torre-angrepet er et langtfra ufarlig angrepsvåpen i hvits kyndige hender, særlig etter åpningstrekkene 1 d4 Sf6 2 Sf3 e6 3 Lg5. Dette er standardverket om åpningen tidlig på 2000-tallet og fikk gode anmeldelser.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  A-D
  Av
 • The Quickest Chess Victories of All Time

  En innholdsrik bok med imponerende mange kortpartier i alle slags forskjellige åpninger. Dette er feil som det kan være nyttig å kjenne til!

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Openings for Kids

  Ikke la deg forvirre av ordet "kids" i boktittelen, men dette er en konsentrert, innholdsrik og fartsfylt bok med 50 mektige sjakkåpninger og mange taktiske finesser som det er nyttig å kunne.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • The Slav

  Det innholdsrike standardverket i markedet om Slavisk dronninggambit, altså med utgangspunkt i stillingen etter 1 d4 d5 2 c4 c6. Åpningen er blant de aller mest spilte mot 1 d4 og en av dem med mest solide resultater for svart.

  Dette er en typisk grundig teoribok bygget opp rundt varianter og er i prinsippet like mye for hvit- og svartspillere. Vi anbefaler den først og fremst til spillere med rating fra omlag 1300 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
 • The Gambit Book of Instructive Chess Puzzles

  En kjekk oppgavebok med 300 stillinger fra partier i 2010 og 11. Her gjelder det både kombinasjoner, sluttspill og andre viktige beslutninger. Boka er ekstra systematisk lagt opp med ulike kategorier, og løsningene grundig sjekket.

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Chess Highlights of the 20th Century The Best Chess 1900-1999 in Historical Context

  Kjøp
  Pris
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 1999
 • Chess Opening Traps for Kids

  En ny bok som viser alle mulige ulike typer åpningsfeller, gjennom to eksempler for hvert av 100 temaer. Denne fine bokserien henvender seg til barn, men er like mye for voksne opp til mesterstyrke.

  Kjøp
  Pris
  155
  Av
 • A Cunning Chess Opening Repertoire for White

  Et komplett åpningsrepertoar for hvit med 1 d4 fulgt av 2 Sf3 som gir noen kjekke overgangsmuligheter. Norsk oversettelse av cunning kan være kløktig, slu, listig og smart.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • 125 Chess Opening Surprises An arsenal of red-hot opening ideas to shock and confuse your opponents

  Markedets største og ferskeste samling av overraskelser i åpningen! Det er en utvidet og skikkelig oppdatert oppfølger til "101 Chess Opening Surprises" som Burgess utga i 1998. Alt som gjentas her, er computersjekket.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2017