Forfattere

Forfatter 'Judit Polgar'

Oversikt over våre produkter med Judit Polgar

 • Master Your Chess with Judit Polgar

  En imponerende stor og innbydende lærebok for litt viderekomne sjakkelever fra kanskje ratingnivå cirka 1300 og opp i mesterklassen. Her er alle spillets faser og ganske mye angrepssjakk som er Judit Polgar spesial!

  Kjøp
  Pris
  470
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2022
 • A Game of Queens Judit Polgar teaches chess 3

  Fullfører Judit Polgars glimrende trilogi om sjakkspillet og hennes egen karriere, det hele både pedagogisk, velskrevet og med høy faglig kvalitet. Denne tredje boka ligger på et høyere sjakknivå, men alt er grundig og fint kommentert.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2014
 • From GM to Top Ten Judit Polgar Teaches Chess 2

  En herlig bok som kombinerer å følge Judit Polgars store karriere i tiåret fra 1991 til 2001 med en sjakkpedagogisk reise. Det er en fin partisamling og mye av en biografi, men altså kombinert med å lære bort viktige temaer i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2014
 • How I Beat Fischer's Record Judit Polgar Teaches Chess 1

  Judit Polgars første store bok er en attraktiv kombinasjon av partisamling, memoarer og instruktive ideer. Boktittelen henspeiler naturligvis på hvordan hun i 1992 kunne bli verdens hittil yngste stormester i sjakk, enda yngre enn legenden Bobby Fischer.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012
 • Chess Playground Part 1

  En kjekk nybegynnerbok på engelsk blant annet for barn. Her blir reglene og det enkleste forklart, og det er bra med passende øvingsoppgaver hele veien. Fokuserer utmerket på å lære sjakk, og innmaten i boka er faktisk bare i svart-hvitt.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010