Forfattere

Forfatter 'Mikhal Krasenkow'

Oversikt over våre produkter med Mikhal Krasenkow

 • Finding Chess Jewels Improve your imagination and calculation

  Ikke en vanlig taktikkbok, men en samling av 220 stort sett krevende treningsstillinger som rommer mange spektakulære og uventede løsninger. Ideen med boka er å utvide leserens fantasi og evne til variantregning.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2014
 • The Triangle Setup A complete defense against 1.d4 DVD

  En proff DVD om svarts skarpe åpningsvalg med d5, e6 og c6 i de tre første trekkene mot d4 fra hvit. Svart venter med Sf6 og gjør da hvit uvitende om han eller hun planlegger Noteboom med dxc4 eller Stonewall hollandsk med f5.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2015
 • Learn from Michal Krasenkow

  Den opprinnelig russiske og senere polske stormesteren Krasenkow viser partier og sluttspill fra karrieren, på en instruktiv måte og strukturert etter temaer. Innledningen på 21 sider er også interessant og leseverdig. Han er en spiller som på sitt beste hadde rating over 2700.

  Kjøp
  Pris
  375
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2019
 • The Psycho Sveshnikov DVD

  En kompetent og fersk DVD om å spille Sveshnikov-siciliansk med svart. Vi husker GM Krasenkow fra sterke resultater og ditto foredrag på Gausdal for et antall år siden, like etter at han i 2002 også var over 2700 i rating.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2013
 • Tactic Toolbox Grünfeld DVD

  En fin trenings-DVD over 4 timer med 70 konkrete oppgaver i Grünfeld-indisk. Den sterke polske stormesteren Krasenkov kjenner vi også som en dyktig foredragsholder i flere Gausdal-turneringer.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014