Forfattere

Forfatter 'Rainer Knaak'

Oversikt over våre produkter med Rainer Knaak

 • 222 Opening Traps after 1.d4 and all other moves except 1.e4

  Bøker med åpningsfeller kan ha liten pedagogisk verdi, men stormesterne Müller og Knaak legger vekt på relevansen i hvert eksempel. I hver utvalgt åpning gjennomgår de typiske motiver i åpningen og kommer deretter med konkrete feller som det kan være lett å ramle i. I denne boka gjelder det særlig Trompovaky, Moderne Benoni, Hollandsk, Dronninggambit, Grünfeld, Katalansk, Nimzoinidsk og Kongeindisk.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • 222 Opening Traps after 1.e4

  En moderne bok om åpningsfeller som opptrer i praksis, og forfatterne forteller både hvor mange ganger disse feilene er spilt i henhold til den store Mega Database og hvordan du eller motstanderen din bør spille i stedet. Det er nesten forbausende mye generell åpningskunnskap å lære av denne boka. De to tyske stormesterne bruker mange nye eksempler, og denne boka inneholder altså bare åpningsfeller etter 1 e4. Neste bind vil dekke alle de andre åpningene. Passer vel best for spillere med rating fra omlag 1100 og oppover. 162 sider i stort sideformat og god bokkvalitet fra forlaget Olms.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • ChessBase Magazine 152 (February 2013) DVD

  Årets første utgave av DVD-magasinet fra ChessBase, med Magnus i fokus etter ratingrekorden i London. Magasinet er som vanlig en kombinasjon av ferske partier med topp kommentarer, treningsstoff og åpningsartikler.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013
 • ChessBase Magazine #114 DVD

  En nytt og aktuelt ChessBase Magazine med masse spennende og faglig høyverdig sjakkstoff av fremragende bidragsytere. Blant dem er vår egen Magnus Carlsen som kommenterer partiene sine mot Morozevich fra Biel og har blitt forsidebildet denne gang. CB Magazine inneholder som vanlig kommenterte partier (av bl.a. også Radjabov, Kasimdzhanov, Gelfand og van Wely), ulike typer treningsstoff og denne gang følgende aktuelle åpningsartikler:

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2006
 • ChessBase Magazine 147 DVD

  Et nytt ferskt ChessBase Magazine nr 147 med masse variert innhold som presenteres av GM Karsten Müller. De 13 åpningsartiklene har alltid stort fokus, i tillegg til ferske partikommentarer av Aronjan, Carlsen og andre verdenstopper.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • ChessBase Magazine 150 (October 2012) DVD

  Wang Hao på forsiden av ChessBase sitt nytt DVD-magasin etter sitt briljante resultat i Biel. Her er som vanlig mange av de mest aktuelle partiene fra toppturneringene kommentert av spillerne selv, og bl.a. Carlsen mot nettop Wang Hao i mer underholdende videoformat.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2012
 • Trompowsky Attack CD

  Trompowsky-angrepet 1 d4 Sf6 2 Lg5!? er en sikker måte å ta initiativet i spillet på alt fra andre trekk i partiet. Men det er en åpning der begge spillere lett kan gå seg vill og stå dårlig tidlig i spillet. Eller stå godt og vinne, hvis det er du som er godt forberedt! Denne CD'en gir først og fremst et repertoar fra hvits side, men er selvfølgelig nyttig også for svartspillere. Stormester Rainer Knaak går gjennom denne skarpe åpningen. I tillegg er det en base med over 6000 partier og en mindre base med treningsspørsmål.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
 • ChessBase Magazine #124 DVD

  Den nye DVDen ChessBase Magazine 124 har mye godt innhold fokus på turneringene MTel Masters i Sofia som Ivantsjuk vant med 8 av 10, EM i Plovdiv som Tiviakov vant og FIDE Grand Prix i Baku der Magnus ble en av tre vinnere.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • ChessBase Magazine 160 (June/July 2014) DVD

  Ny utgave av ChessBase Magazine, med alt det vanlige stoffet og de vanlige utfordringene i sjakktrening, pluss en folkelig liten nyhet med gjennomgang av "Dagens klassiker".

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2014
 • ChessBase Magazine 159 (April/May 2014) DVD

  Vi gjentar: Her er det ledende sjakkmagasinet på DVD, der du får interaktivt treningsstoff og der spillere i verdenseliten viser det aktuelle partier. Pluss ikke minst de 12 ferske åpningsartiklene!

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • ChessBase Magazine 151 (Desember 2012) DVD

  Nytt DVD-magasin fra ChessBase og enda en gang frontet av Magnus. Både han Kramnik, Caruana, Wojtaszek og Shirov kommenterer ferskt stoff, sistnevnte i videoformat. Ellers 11 åpningsartikler og treningsstoff, som alltid.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • ChessBase Magazine 167 (August/September 2015) DVD

  Et nytt aktuelt ChessBase Magazine, som denne gang ikke unngår verdensmesterens tilbakeslag i Norway Chess. Nakamura kommenterer partiet sitt mot Aronian. Ellers 14 ferske åpningsartikler, ulikt treningsstoff osv.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2015
 • ChessBase Magazine 180 (Oct./Nov. 2017) DVD

  DVD-magasinet "CBM 180" gir som vanlig en fyldig mix av aktuell toppsjakk, 12 ferske åpningsartikler og praktisk treningsstoff for vanlige sjakkspillere, alt i et godt tilgjengelig format og med bidragsytere fra øverste hylle.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • ChessBase Magazine #120 DVD

  Nyeste CB Magazine er som vanlig en skattekiste for sjakk-entusiaster og fokuserer denne gang på de fire begivenhetene VM i Mexico, Biel, Karlsbad og Russland mot Kina. Her er det masse aktuelle, kommenterte partier med deler av verdenseliten som bidragsytere, inkludert Magnus som kommenterer partiet mot Radjabov. Ellers blant annet et aktuelt videointervju med Kramnik.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • ChessBase Magazine 153 (April 2013) DVD

  ChessBase Magazine, som vi pleier å kalle det, nummer 153 har som vanlig 12 nyttige åpningsartikler og mye treningsstoff, samt gjennomgår partier fra toppturneringene Baden-Baden, Wijk-aan-Zee (Magnus), Gibraltar og Zürich. I sistnevnte var Kasparov ikke spiller, men kommentator!

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2013
 • ChessBase Magazine 135, April '10 DVD

  De unge stjernene i Wijk-aan-Zee-turneringen, Anish Giri og Magnus Carlsen, kan smile på forsiden av den nye ChessBase Magazine 135. Her er det selvfølgelig godt stoff med dem begge og med mange bidrag fra ledende stormestere.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010
 • ChessBase Magazine 136, Juni '10 DVD

  VM-matchen mellom Anand og Topalov står i sentrum for DVD-magasinet CBM 136 med alle partier grundig kommentert. Det er ellers DVD-kommentarer (film) med Shirov fra Bundesligaen, med Rogozenko fra to VM-partier pluss EM og med Gustafsson fra EM.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • ChessBase Magazine 161 (August/September 2014) DVD

  Karjakin fronter ChessBase Magazine 161, etter sin andre seier i Norway Chess. Han kommenterer seieren over Kramnik. Ellers som alltid mye godt DVD-stoff og sjakktrening, samt 13 aktuelle åpningsartikler.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • ChessBase Magazine 168 (October/November 2015) DVD

  Storturneringene Sinquefield Cup og Biel dekkes i denne DVD-utgaven, sammen med masse treningsstoff, og 14 åpningsartikler med mange nye ideer og fin presentasjon. I tillegg åpningsvideo med Marin om kongeindisk og Tiviakov om dronningindisk 4 g3 Lb4+.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2015
 • ChessBase Magazine 134, February '10 DVD

  Magnus kommenterer seieren over Kramnik i London og Short på humoristisk måte remisen mot Magnus i siste runde. Nye ChessBase Magazine har som vanlig bl.a. høydepunker fra rykende aktuelle sjakkbegivenheter og artikler om viktige åpninger.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2010
 • ChessBase Magazine #130 DVD

  Et nytt ChessBase Magazine er alltid noe av det ferskeste og beste fagstoffet om sjakk, og godt treningsstoff i tillegg. Hovedturneringer denne gang er EM i Budva og St. Petersburg og FIDE Grand Prix i Nalchik med vinneren Aronjan på forsiden. Mange partier er godt kommentert, noen også i videoformat. Det gjelder også Anand som viser partiet sitt mot Radjabov fra Linares.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2009
 • ChessBase Magazine 165 (April/May 2015) DVD

  ChessBase Magazine foredler høyaktuelt sjakkstoff på en moderne måte. Her møter du kommentarer fra flere av de fremste spillerne i verden og 11 rykende ferske artikler med nye godbiter i viktige åpninger.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • ChessBase Magazine 157 (Dec. 2013/Jan. 2014) DVD

  En ny solid dose av åpningsartikler, partier kommentert av topp stormestere, turneringsrapporter og treningsstoff i alle spillets faser, alt effektivt rett inn på PC'en, altså ChessBase Magazine, nå nummer 157.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2013
 • ChessBase Magazine 133, Desember 2009 DVD

  Julenummeret av ChessBase Magazine bugner av spennende sjakkstoff og som ventet med litt bonus til stolte nordmenn. Her blir senhøstens store begivenheter behandlet, og Magnus kalles her "Emperor of China". Han kommenterer selv Skotsk-seieren over Leko,

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • ChessBase Magazine 158 (Feb./March 2014) DVD

  DVD'en ChessBase Magazine 158, med sjakktrening som nå er interaktiv, 12 nye åpningsartikler, og GM Daniel King som viser og forklarer i videoformat alle de ti VM-partiene mellom Carlsen og Anand i Chennai.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2014
 • ChessBase Magazine #122 DVD

  Magnus er både på omslaget til og viktig innhold i nyeste ChessBase Magazine som dekker både Tal Memorial, World Cup og Wijk-aan-Zee. Ja, Magnus kommenterer bl.a. seieren over Kramnik. Det er naturlig også minneord over Bobby Fischer.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2008
 • ChessBase Magazine 137 DVD

  August-utgaven av ChessBase Magazine er på plass med det mest aktuelle tilgjengelige sjakkstoffet og bidragsytere av høyeste klasse. Magnus Carlsen har kommentert partiet sitt mot Radjabov i Romania. Ellers er det 12 nye åpningsartikler.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2010
 • ChessBase Magazine #123 DVD

  Et nytt som alltid rykende aktuelt DVD-magasin fra ChessBase, denne gang med fokus på Morelia/Linares og Aeroflot (Moskva) med kommentarer av flere superstormestere, pluss nye åpningsartikler og de andre faste treningsspaltene.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2008
 • ChessBase Magazine 144 October '11 DVD

  Nyeste super-DVD-magasin dekker både Magnus sin opptur i Biel og nedtur i Moskva. Her er over 3 timer med videoanalyser med både Carlsen, Morozevich, Shirov, Vachier-Lagrave, Caruana og Pelletier.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • ChessBase Magazine 143, August '11 DVD

  Magnus fronter det ledende DVD-produktet ChessBase Magazine igjen. Her er det som vanlig både mye og variert innhold av eksklusivt kommenterte partier og sjakktrening, pluss bl.a. videointervju med Kramnik.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2011
 • ChessBase Magazine #121 DVD

  Nyeste ChessBase Magazine, nr 121 for desember 2007, fokuserer mye på partier fra EM for klubblag og EM for landslag, og som vanlig med kommentarer av flere verdenstopper. Ellers selvfølgelig en rekke med aktuelle åpningsartikler, denne gang innen Engelsk, Stonewall, Sveshnikov, Najdorf Lg5, Spansk (Rio de Janeiro-varianten), Dronninggambit Ragozin, Grünfeld 3 f3, Dronningindisk/Bogoindisk hybrid, Katalansk med Ld2, Nimzoindisk 4 Lg5 og Kongeindisk 7 0-0 Sh5!?, foruten diverse annet treningsstoff.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2007
 • ChessBase Magazine 156 (October/November 2013) DVD

  World Cup i Tromsø og vinneren Vladimir Kramnik står i sentrum for nyeste ChessBase Magazine 156. Alle semifinalistene kommenterer partier. Noen høydepunkter i denne utgaven:

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • ChessBase Magazine 146 DVD

  Alle de ledende spillerne kommenterer sine aktuelle partier på nyeste ChessBase Magazine. I DVD-format er det drøyt 10 timer(!) liveanalyser fra London, sammen med åpningsartiklene og mye annet snacks.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2012
 • ChessBase Magazine #125 DVD

  Magnus er mye i fokus også på denne nye DVDen ChessBase Mazine 125, som vinner av Foros-turneringen i Ukraina. Han er partikommentator selv her og vies i tillegg hovedoppmerksomhet i lederartikkelen til redaktør Rainer Knaak. Den andre hovedturneringen i denne utgaven er Dortmund som ble vunnet av Leko foran overraskelsesmannen Jan Gustafsson.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • ChessBase on DVD No. 148, Juni 2012 The Magazine for Professional Chess DVD

  ChessBase har tatt bort "Magazine" i navnet på forsiden fra denne utgave 148 av det ledende DVD-magasinet som ellers følger suksessoppskriften videre.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2012
 • ChessBase Magazine 163 (Dec 2014/Jan 2015) DVD

  ChessBase Magazine blir bare bedre og bedre, med ferske toppturneringer, treningsstoff og aktuelle åpningsartikler. Denne gang f.eks. Simon Williams med Kongegambit i DVD/filmformat.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014
 • ChessBase Magazine 149 (August 2012) DVD

  En ny innholdsrik utgave av det alltid aktuelle DVD-flaggskipet fra ChessBase. Denne gang har VM-matchen naturlig fokus, men innholdet er også svært variert.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2012
 • ChessBase Magazine #119 DVD

  Blant mye stoff i dette nyeste ChessBase Magazine nevner vi 12 åpningsartikler, samt partikommentarer av Carlsen, Karjakin, Gelfand og van Wely, videoer om og med Kramnik, van Wely, Karsten Müller og Daniel King, samt de vanlige nyttige treningsspaltene, se nedenfor. Produktet ligger på en DVD, men presenteres som alltid også i et trykt hefte på 24 sider.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2007
 • ChessBase Magazine 140, February '11 DVD

  London-turneringen - med Magnus mirakuløst på topp - er sterkt i fokus med mange supre bidrag i nye CBM 140. Magnus selv viser hvordan han slo Nakamura, og McShane og Anand hvordan de slo MC.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2011
 • ChessBase Magazine #132 DVD

  ChessBase-magazine nå i fornyet utgave, svært tiltalende! Selve det trykte magasinet er også forbedret og mye lekrere enn før. Etter seier også i Bilbao pryder Aronjan forsiden.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • ChessBase Magazine 154 (June/July 2013) The Magazine for Professional Chess DVD

  Aronian troner med seierstrofeet fra Alekhine Memorial på forsiden, men aller mest finkjemmes kandidatturneringen i London i denne velfylte utgaven av DVD-magasinet. Kramnik, Aronian, Caruana, Gelfand og Ponomariov er blant forfatterne.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2013
 • ChessBase Magazine 169 (December 2015/January 2016) DVD

  ChessBase Magazine i DVD-format er glimrende kombinasjoner av sjakkinstruksjon og seriøs og aktuell sjakkunderholdning. De 11 åpningsartiklene sjekkes alltid med interesse. Kramnik viser det sterke partiet sitt mot Topalov fra EM for klubblag.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • ChessBase Magazine 142, June '11 DVD

  Det perfekte DVD-magasinet for "moderne PC-sjakkmennesker"! Mye nytt og spennende av både partier, åpningsartikler, midtspill og sluttspilltrening.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2011
 • ChessBase Magazine 164 (Feb/March 2015) DVD

  12 nye åpningsartikler, flere ferske godbiter fra sjakkens ypperste spillere, sammen med godt treningsstoff for spillere fra ratingstyrke cirka 12-1300 og oppover er den nye ChessBase Magazine 164 i DVD-format.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2015
 • ChessBase Magazine 155 (August/september 2013) DVD

  Som vinner av Tal Memorial pryder Boris Gelfant forsiden av "CBM" 155. Inni kommenterer han det avgjørende partiet mot Nakamura. Toppturneringer denne gang er ellers FIDE GP i Thessaloniki, Stavanger/Sandnes og EM inidividuelt.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013
 • ChessBase Magazine 162 (October/November 2014) DVD

  OL i Tromsø i fokus også i ChessBase Magazine denne gang, med jublende kinesisk lag på omslaget. Videoer, partianalyser og intervjuer. Ellers 11 åpningsartikler og alt det faste treningsstoffet, med mange fremragende bidragsytere.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014