Forfattere

Forfatter 'Reinhold Ripperger'

Oversikt over våre produkter med Reinhold Ripperger

 • The Isolated Queen's Pawn CD

  De kjente midtspillstillingene med isolert dronningbonde oppstår fra mange forskjellige åpninger, som Dronninggambit, Nimzoindisk, Caro-Kann, Fransk og Engelsk. Mestring av disse typestillingene gir dermed et godt bidrag til spillestyrken.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Greco's Vermächtnis Eine Monografie über die Theorie und Praxis der Italienischen Partie

  "Grecos testamente" er Italiensk åpning som denne store sjakkbegavelsen på starten av 1600-tallet analyserte så briljant. Dette er en ny bok om Italiensk med 248 utvalgte partier som vises i sin helhet.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Two Knight's Defence CD

  En kjærkommen CD om den sentrale og livlige åpningen 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lc4 Sf6 som vi i Norge kaller Prøyssisk. CDen inneholder 350 kommenterte partier og utførlige tekster om åpningen, i tillegg til en base med 40.000 partier. Partistoffet kommer i formatene CBH og PGN som gir integrering med ChessBase og Fritz. Passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2006
 • Giuoco Piano (Italiensk) CD

  Et innholdsrikt produkt om åpningen vi bare kaller Italiensk (1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lc4 Lc5) og som er så populær ikke minst blant relativt ferske spillere. Men åpningen er sentral nok også for sterkere spillere, og denne CDen er aktuell for begge kategorier, med 11 tekster, 240 kommenterte modellpartier og 160 oppgaver i en treningsbase, samt to større baser med tilsammen 44.000 partier. CDen inneholder også ChessBase-Reader og egner seg gjerne til bruk sammen med Fritz eller tilsvarende analytikere.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av