Forfattere

Forfatter 'Robert Ris'

Oversikt over våre produkter med Robert Ris

 • Strategy Training: How to Make a Plan DVD

  Virker som en glimrende DVD for å trene opp høyere strategisk forståelse i sjakk. Hele 8 timer med gjennomgang av fem hovedtemaer fulgt av hele 50 treningsoppgaver der du skal velge riktig svar, og får en gjennomgang etterpå, pluss enda drøyt 50 oppgaver i en egen base.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • Extreme Calculation Training DVD DVD

  9 timers DVD på et område der alle sjakkspillere vet de gjerne skulle vært bedre! En innholdsrik interaktiv DVD med eksempler, råd og mye verdifull egentrening sammen med nederlandsk IM og sjakktrener Robert Ris.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
 • Crucial Chess Skills for the Club Player Volume 2

  En lære- og treningsbok med mange viktige temaer for sjakkspillere. Både midtspill og sluttspill vist særlig for spillere med ratingnivå cirka 1200 - 2100, se innholdsfortegnelsen.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
 • A Black Repertoire against the Two Knights DVD

  Ute etter noe superskarpt? Se her: Mot 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lc4 Sf6 4 Sg5 er den gamle Traxler-varianten 4... Lc5!!? egnet til å forvirre de fleste, med enorme gevinstmuligheter! Den er vel såvidt spillbar også HVIS hvit er godt forberedt.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2014
 • Tactic Toolbox Meran Variation DVD

  Den krevende Meranervarianten er neste tema i serien med interaktive trenings-DVD'er fra ChessBase. Her er det 6 timers trening og i tillegg en egen database med 50 spesielt utvalgte stormesterpartier.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2015
 • Crucial Chess Skills for the Club Player Volume 1

  Virker som en aldeles utmerket bok for spillere med nivå cirka 1500 - 2100 som vil videre. Forfatteren starter med viktige sluttspill og fortsetter med taktikk og ikke minst strategi i midtspillet, alt han mener er viktigst for å øke spillestyrken vesentlig.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2018
 • A World Champions Repertoire against the Queen's Gambit Declined DVD

  Verdensmesterne Botvinnik og Kasparov ble eksponenter for avbyttevarianten i dronninggambit, 1 d4 d5 2 c4 e6 3 Sc3 Sf6 (eller Le7) 4 cxd5 exd5, som et aggressivt og effektivt våpen for hvit, gjerne med Sge2 i stedet for Sf3.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2014
 • Calculation Training DVD

  En DVD som trener, utvikler og bevisstgjør deg i variantregningens viktige, edle kunst, som for mange av oss står i veien for å ta steget til et høyere sjakknivå. Materiale som egner seg godt for hele ratingnivået cirka 1300 - 2400.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018