Forfattere

Forfatter 'Sam Palatnik'

Oversikt over våre produkter med Sam Palatnik

 • Chess Strategy for the Tournament Player 3rd ed

  En av markedets beste, mest konkrete og praktiske lærebøker i sjakkstrategi anbefalt for spillere med ratingstyrke omlag 1100-2000. Viser mange aktuelle temaer med klassiske eksempler.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 1997
 • The Chess GPS 2 Your Move - Your Choice

  To ukrainske ressurstrenere som har gjort amerikanere av seg med suksess, imponererer også med spennende bok med egen vinkling om hvordan velge sjakktrekk under partier. Boka har en lang og viktig innledning fulgt av 45 mønsterpartier.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • The Chess GPS, Improvement

  En spennende og litt mystisk ny bok som innleder en serie fra to ukrainske sjakkmestere og trenere bosatt i USA. Ambisjonen er ikke mindre enn en fornyelse av Steinitz sine posisjonelle lover. Innholdet er svært instruktive partier godt kommentert.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Platonov's Chess Academy Using Soviet-era methods to improve 21st-century openings

  En interessant bok mest om og med den sovjetiske sjakkmesteren Igor Platonov (1934-94) og partiene hans i Siciliansk, mest Najdoirf og Scheveningen, der han bl.a. beseiret Mikhail Tal med både hvit og svart.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Chess Tactics for the Tournament Player

  Dette er tredje bok i Alburts berømte lærebokserie på hans eget forlag. Serien heter "Comprehensive Chess Course Series", og om de to første bøkene skrev selveste Kasparov: "GM Lev Alburt, a highly successful chess coach, here offers for the first time the once-secret Russian method of chess training."

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2013