Forfattere

Forfatter 'Lev Alburt'

Oversikt over våre produkter med Lev Alburt

 • Chess Strategy for the Tournament Player 3rd ed

  En av markedets beste, mest konkrete og praktiske lærebøker i sjakkstrategi spesielt for spillere med ratingstyrke omlag 900-1600. Den inngår i Alburts vellykkede "Comprehensive Chess Course Series" og er skrevet sammen med den ukrainske stormesterkollegaen og treneren Sam Palatnik.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 1997
 • Chess for the Gifted and Busy A short, but comprehensive course - from beginner to expert

  Et seriøst forsøk fra Alburt og Lawrence på å klare det umulige: Å forvandle en nybegynner til habil spiller i løpet av én bok og svært begrenset tid! Et solid og ganske imponerende arbeid på å formidle og vise mye av alt det viktigste i sjakk på 300 sider.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  A-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • Just the Facts! Winning Endgame Knowledge in One Volume

  En praktisk og lærerik sluttspillbok med svært godt rykte. Ja, den lever rett og slett bra opp til det ambisiøse navnet sitt, som en passe ikke altfor omfattende innførings- og videreføringsbok for praktiske turneringsspillere.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2000
 • Play the Benko Gambit! Volume 1 DVD

  Benko-gambiten er noe så unikt i sjakk som et sunt bondeoffer for svart i tredje trekk (1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 b5). Stormester Lev Alburt, sovjetspilleren som ble tredobbelt USA-mester, er en av gambitens fremste eksperter og dessuten en velkjent dyktig sjakkpedagog. På denne DVD-en starter han å gi deg en innføring rett hjem i stua om den stadig populære Benko-gambitens "hemmeligheter".

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Tactics for the Tournament Player

  Dette er tredje bok i Alburts berømte lærebokserie på hans eget forlag. Serien heter "Comprehensive Chess Course Series", og om de to første bøkene skrev selveste Kasparov: "GM Lev Alburt, a highly successful chess coach, here offers for the first time the once-secret Russian method of chess training."

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess Training Pocket Book - 300 most important positions & ideas

  En utrolig kjekk bok for spontan visning og drilling av svært viktige sjakktemaer, framfor alt klassiske og i stor grad elegante taktiske motiver i midtspillet, men også viktige finesser i sluttspillet. Her er det ingen lange kapitler og tekster, bare fire oppgavestillinger på hver venstreside og løsning og forklaring av dem på høyresiden. Sist i boka kommer et nyttig emneregister. Dette er en bok for klassisk sjakkdannelse med erfaringer ikke minst fra sovjetisk sjakk som Lev Alburt hoppet av fra til USA.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2000
 • Platonov's Chess Academy Using Soviet-era methods to improve 21st-century openings

  En interessant bok mest om og med den sovjetiske sjakkmesteren Igor Platonov (1934-94) og partiene hans i Siciliansk, mest Najdoirf og Scheveningen, der han bl.a. beseiret Mikhail Tal med både hvit og svart.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Chess Openings for Black, Explained (2nd Edition, Revised and Updated)

  En ny utgave av den populære, grundige og anerkjente repertoarboka for svart, med bokstavelig talt hundrevis av store og små forbedringer fra første utgave, skriver forfatterne i forordet. Akselerert drage, Nimzo- og Bogoindisk er hovedvalg i repertoaret som boka byr på.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2009
 • Chess Training Pocket Book II

  Stormester Alburt gir verdifull læring gjennom 320 nøkkelstillinger. De er for mange ulike nivåer og særlig hentet fra midtspillet, men også sluttspill. Taktikk er hovedtema for denne kjekke boka.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Pirc Alert! A Complete Defense Against 1 e4, 2nd Edition

  En ny 2009-utgave av boka som opprinnelig kom i 2001. Boka var forut for sin tid og har stått seg svært godt i disse årene, men "åtte år er tross alt åtte år". Noen mindre justeringer og endringer er gjort i tekst og analyser. Boka gir et repertoar for svart og mange ideer for hvit,

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Carlsen vs. Karjakin World Chess Championship New York 2016

  En grundig og litt oppsiktsvekkende bok om VM-matchen i New York, mye fordi Vladimir Kramnik bidrar med interessante kommentarer og betraktninger til alle partiene: "Vlad's Viewpoint". En av tidenes mest spennende VM-bøker!

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • A Fresh Look at Chess 40 instructive games, played and annotated by players like you

  40 lærerike partier vunnet av amatører, fra Lev Alburts populære spalte i "Chess Life & Review". Kommentarene er delvis av spillerne selv, men nødvendig supplert av stormesteren.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2012
 • Three Days with Bobby Fischer & other chess essays

  En variert og leseverdig bok der første halvdel heter "Meet the champions" og andre halvdel "Choose your openings". Bokas tittel viser til den tyske sjakkentusiasten Arnfried Pagel som i 1981 mer eller mindre tilbrakte tre dager sammen med Bobby Fischer i Pasadena, for prisen av 20.000 dollar.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
 • Building up Your Chess

  Dette er en forfriskende bok først og fremst om stillingsbedømmelser og analyser av stillinger. Boka har undertittelen "The Art of Accurate Evaluation and Other Winning Techniques".

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2002
 • Comprehensive Chess Course Volume II

  Masse godt stoff for sjakktreneren og også for voksne sjakkstudenter på noenlunde ferskt nivå. Mye av fokuset er på instruktive, korte partier. Det er også mange treningsoppgaver fra det helt enkle og oppover av taktikk og sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2001
 • Chess Openings for White, Explained - Winning with 1. e4, 2nd edition

  Markedets mest pedagogiske og gjennomarbeidede repertoarbok for hvit med 1 e4. Variantene er sunne og bare delvis skarpe, som forsøker å legge press på svart uten å spille det aller vanligste.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010