Forfattere

Forfatter 'Viswanathan Anand'

Oversikt over våre produkter med Viswanathan Anand

 • Anand - My Career, volume 2 DVD

  Anands glimrende karriere fra år 2000 da han ble FIDE-verensmester, til i dag som gjenforent og udiskutabel verdensmester etter at han vant VM-turneringen i 2007. På DVDen viser Anand deg selv de mest severdige partiene og forteller historien rundt dem. En utrolig behagelig måte å bli både underholdt og undervist på i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • Mind Master Winning Lessons from a Champion's Life

  Anands imøtesette selvbiografi! Her er livet og særlig sjakklivet hans i tolv kapitler, hvert av dem avsluttet med et kommentert sjakkdiagram av særlig betydning for karrieren hans.

  Kjøp
  Pris
  275
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2020
 • Anand - My Career, volume 1 DVD

  Anands karriere og mest minneverdige partier, presentert av ham selv, er en stor begivenhet. På denne første av to DVD'er gjennomgår den store indiske naturbegavelsen sjakklivet sitt fram til 1999. Sympatiske Anand har vært kalt verdens raskeste hjerne, nesten uslåelig i hurtigsjakk, men glitrende også i klassisk sjakk der han har vunnet en rekke av superturneringene rundt i verden og spilte PCA-VM-kamp mot Kasparov allerede i 1995.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • World Champion Perspective Volume 1 DVD

  En herlig DVD der selveste Anand gir deg innsikt i å spille Siciliansk, med både hvit og svart, ikke minst hvit med ham selv mot McShane, Topalov og Morozevich. Anand gir også en drøy halvtime om å bygge et åpningsrepertoar!

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • Vishy Anand: World Chess Champion Life and Games

  En ny og sterkt utvidet Anand-bok med 87 av hans instruktive partier passe grundig kommentert. De 30 nye partiene fra 2002 til og med 2011 er utvalgt av Anand, kommentert av Nunn og sjekket igjen av Anand. Til sist et biografisk kapittel avsluttet med et intervju.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012