Forfattere

Forfatter 'John Nunn'

Oversikt over våre produkter med John Nunn

 • Chess Endgame Workbook for Kids

  En glimrende ny treningsbok i sluttspill, fra de enkleste og opp mot mesternivå. Stormester John Nunn stiller spørsmål i flere hundre konkrete stillinger, og da gjelde det enten å kunne eller kanskje uansett å beregne riktig.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2019
 • Chess Tactics Workbook for Kids

  En elegant praktisk treningsbok i sjakktaktikk tema for tema og med passe overkommelig vanskelighetsgrad kanskje for ratingnivå cirka 800 - 1400. Ja, et bra stykke etter nybegynnernivå, og den vil passe for mange, men ikke særlig for norske barn med såpass av engelsk tekst.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • 1001 Deadly Checkmates

  John Nunn imponerer enda en gang, her med en poengtert samling av 1001 mattoppgaver fra praktisk spill og på et mer folkelig nivå enn det som er vanlig. Passer nok ekstra bra for spillere med ratingstyrke 800 - 1800.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2011
 • Secrets of Practical Chess - New Enlarged Edition

  Den utvidede nyutgaven av John Nunns høyt verdsatte bok inneholder masse verdifulle tips i alle spillets faser og i det evig viktige temaet å ta beslutninger. Passer antagelig ekstra bra for spillere med ratingstyrke ca. 1300 - 2000. I forhold til den første utgaven har boka et sterkt utvidet kapittel om sjakk og bruk av data/PC og et helt nytt kapittel om bruk av sjakklitteratur.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • Solving in Style A gold medallist explains how to solve chess problems and studies

  Blant stormester John Nunns mange ferdigheter er han også en mester i løsning av sjakkproblemer og har faktisk et OL-gull også i denne disiplinen. Dette er selve boka om hvordan du bedre kan lære deg å løse ulike sjakkproblemer, både vanlige mattoppgaver, selvmatter, hjelpematter, refleksmatter osv., og sluttspillstudier.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
 • Learn Chess

  John Nunn er antagelig den dyktigste sjakkpedagogen på lavere nivå blant stormesterne. Han er både inspirerende og ryddig i tankegangen. Denne læreboka kan anbefales fra 11-årsalderen og oppover for ferske spillere som leser engelsk bra og er sterkt motiverte for å lære.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2000
 • Vishy Anand: World Chess Champion Life and Games

  En ny og sterkt utvidet Anand-bok med 87 av hans instruktive partier passe grundig kommentert. De 30 nye partiene fra 2002 til og med 2011 er utvalgt av Anand, kommentert av Nunn og sjekket igjen av Anand. Til sist et biografisk kapittel avsluttet med et intervju.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • Understanding Chess Move by Move

  John Nunn leverer alltid gode produkter. Denne boka har blitt ekstra populær fordi forfatteren her - i motsetning til sjakkbøker flest - faktisk forklarer partiene trekk for trekk helt fra start til slutt.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2001
 • Winning Quickly at Chess

  John Nunn presenterer her den grundigste samlingen du finner av miniatyrpartier, definert som avgjort på maksimum 25 trekk. Det er 125 severdige og godt kommenterte kortpartier spilt fra 1971 til 2007 og i tillegg 8 partier i introduksjonen til boka. De aller fleste partiene er faktisk spilt mellom to stormestere.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • John Nunn's Chess Course A complete chess education based on the games of World Champion Lasker

  En ny instruktiv og spennende bok fra John Nunn. En "lærebok" på medium nivå, bygget fullt ut på partier av Emanuel Lasker, verdensmester 1894-1921. Vi plasserer den som midtspillbok, men det er mest hele partier fra åpning og tildels til sluttpill.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2014
 • Learn Chess Tactics

  Stormester John Nunn har skrevet en ekstra lærerik og forståelig introduksjon til å lære taktikktemaene i sjakk: Gaffel, Avdekker, Binding, Spidder, Avledning, Fanget brikke, Fjerne forsvar, Åpning og lukking av linjer, Sisteradsmatt, Bondeforvandling og Mellomtrekk pluss kombinasjoner av disse.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B
  Av
 • John Nunn's Chess Puzzle Book, New Enlarged Edition

  Nyutgaven av John Nunns utmerkede kombinasjonsbok har 50 nye oppgaver i tillegg, og dessuten har han utvidet og delvis korrigert noen løsningsvarianter. Dette er eb kombinasjonsbok for løsing, men med mye klok læring innebygd. Tilsammen har boka nå 336 i stedet for 208 sider, så det har blitt en hel murstein av god kvalitet og til en svært gunstig pris.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Nunn's Chess Endings Volume 2

  Andre del av John Nunns nye sluttspillverk handler om alle sluttspill MED tårn på brettet. En praktisk og instruktiv ny bibel for alle spillere med rating fra omlag 1500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2010
 • John Nunns Buch Der Schachaufgaben

  Kjøp
  Pris
  220
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Understanding Chess Middlegames Featuring the 100 most important middlegames ideas

  John Nunn er et av de sikreste kvalitetsstemplene på en sjakkbok, og her kommer hans grunnleggende opus om midtspillet! Etter en solid innledning gjennomgår han 100 ulike temaer innen strategi og angrepskunst.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Nunn's Chess Endings Volume 1

  Forventningene er store til John Nunns tobindsverk om sluttspill, og han ser ut til å oppfylle dem med nyskapende lærebøker i sluttspill for alle med rating omlag 1500 og oppover. Første bind handler om alle sluttspill UTEN tårn.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • Grandmaster Chess Move by Move

  En glimrende og lærerik bok fra John Nunns hånd. Den inneholder rett og slett hans egne utvalgte partier fra 1993 og senere, kommentert omtrent like grundig og nesten like konsekvent trekk for trekk som i hans bestselgerbok "Understanding Chess Move by Move".

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2005
 • Understanding Chess Endgames

  En ny glimrende sluttspillbok. John Nunn forteller i forordet om at han planla en avansert sluttspillbok og først ville definere hvilke kunnskaper leseren skulle forutsettes å ha på forhånd.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2009