Chess Secrets

En nyutgitt flott bokserie som aller mest er god instruksjon i viktige sjakktemaer, men samtidig også en fin partisamling med spillets store mestere på ulike områder.

 • The Giants of Power Play Learn from Topalov, Geller, Bronstein, Alekhine and Morphy

  En ny interessant bok fra stormester McDonald, med leksjoner i "power play" gjennom fem store spillere i sjakkhistorien. Han definerer power play som en blanding av forberedelser, psykologi og framfor alt dynamisk spill og sjonglerer ulike temaer mellom bokas fem utvalgte helter.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Chess Secrets: Great Chess Romantics Learn from Anderssen, Chigorin, Réti, Larsen and Morozevich

  En både sjakklig og sjakkhistorisk interessant bok om fem store "romantiske" spillere. Etiketten betyr for Anderssen og Chigorin noe med artistisk angrep, for Reti, Larsen og Morozevich snarere noe om originalitet og nyskapning.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • Heroes of Classical Chess Learn from Carlsen, Anand, Fischer, Smyslov and Rubinstein

  Magnus Carlsen blir her presentert i et enda mer imponerende selskap enn noen gang, som én av sjakkhistoriens fem "Heroes of Classical Chess". Boka forteller om spillernes karrierer og fokuserer på sju utvalgte partier av hver av storheter fra Rubinstein til Carlsen!

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2010
 • Chess Secrets: Giants of Innovation Learn from Steinitz, Lasker, Botvinnik, Kortchnoi and Ivanchuk

  En ny interessant bok i denne serien. Den dyktige sjakkforfatteren IM Pritchett skriver om fem store fornyere i sjakkhistorien: Verdensmesterne Steinitz, Lasker og Botvinnik og nesten-verdensmesterne Korchnoi og Ivanchuk.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • Chess Secrets: The Giants of Strategy

  En inspirerende lærebok i strategi og samtidig et stykke sjakkens idéhistorie, med partieksempler gjennom 100 år fra 1907 til 2007 av de fem store strategene Kramnik, Karpov, Petrosjan, Capablanca og Nimzowitsch.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • Great Attackers Learn from Kasparov, Tal and Stein

  Først og fremst en fremragerende og inspirert samling av både grundig og pedagogisk kommenterte angrepspartier med Kasparov, Tal og Leonid Stein i hovedrollene.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2009