Dvoretskys treningsserier

Den sovjetiske og russiske trenerlegenden Mark Dvoretsky har skrevet flere av de mest gedigne og både krevende og givende bøkene for framgang i sjakk. Dette er bøker for alle ekte sjakkentusiaster, men passer vel treningsmessig aller best for spillere med ratingstyrke fra cirka 1800 og oppover.

 • School of Chess Excellence 4 Opening developments

  Mark Dvoretsky arbeidet som trener med mange av de fremste talentene i sovjetisk sjakk ikke minst på 70- og 80-tallet, som Jusupov, Dolmatov og Drejev. I denne boka finner du lærerike eksempler fra dette arbeidet, også fra 90-tallet.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2003
 • School of Chess Excellence 2 Tactical Play

  Mark Dvoretskij regnes ikke for ingenting som verdens fremste sjakktrener, og bøkene hans er kanskje det beste som finnes til den seriøse sjakkstudenten som vil opp og fram - eller bare vil glede seg over sjakk på høyt plan.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2002
 • School of Chess Excellence 3 Strategic play

  Strategiverket til verdens mest renommerte sjakktrener på høyere nivå, og ditto sjakkforfatter, som nå dessverre er død. Boka inneholder mange lærerike eksempler, mange spørsmål til deg og øvingsoppgaver til noen timers krevende "kos".

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2002
 • School of Chess Excellence 1 Endgame Analysis (3. utgave)

  Bare å bla opp i en av Dvoretskijs bøker føles som en rikdom for ekte sjakk-entusiaster. Her er det så mye sjakklig visdom og godsaker å tygge på. Du finner neppe en stort mer gjennomarbeidet bok enn dette bindet om og med sluttspillanalyser.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2001