Sjakk-bøker Åpningsbøker Generelt

Gambitspill

 • The Alterman Gambit Guide, Black Gambits 2

  I dette bindet behandler Alterman Froms gambit 1 f4 e5, og ellers ulike gambiter som svart kan velge i systemer etter 1 e4 e5.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • The Alterman Gambit Guide, Black Gambits 1

  Etter suksessen med Altermans gambitguide for hvit med 1 e4 er svartrepertoaret hans delt i to bind, og her kommer 1 d4 og 1 c4, med Benkögambit, Blumenfeldgambit, Vaganjangambit og en gambit i Engelsk forsvar 1 c4 b6.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • How Well do I Play Chess - Gambits

  En populær øvingsbok i åpningsspill som har vært trykket i over 50.000 eksemplarer i Russland, foreligger her på engelsk. Denne overkommelige boka inneholder 11 lærerike partier som alle spilles med en gambitåpning, altså med ett eller annet offer i åpningen.

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2007
 • Gambit play, sacrificing in the opening

  Denne boka forsøker å svare på spørsmålet om når det er riktig å ofre materiell i åpningen og når det gjelder å ikke la seg friste. En nyttig og inspirerende bok for den som virkelig ønsker å skjerpe spillet sitt. Partieksemplene spenner over det meste av sjakkhistorien, fra Anderssen og Morphy til Shirov og Kramnik.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2003
 • Gambiteer I & II A hard-hitting chess opening repertoire

  De to populære repertoarbøkene med gambiter for hvit og svart nå samlet i én prisgunstig bok. Stormester Nigel Davies viser for hvit ulike e4-gambiter og for svart blant annet Schliemann (Jänisch)gambit og Albins motgambit.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2017
 • Gambit Killer

  En bok som svært konkret viser hvordan spille og nærmest vinne mot en rekke mer eller mindre fryktede gambitåpninger. Nyttig kunnskap og analyser for alle oss som møter gambitene og for alle som spiller dem!

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2018
 • The Club Player's Modern Guide to Gambits

  En skikkelig bok for gambitelskere! Kalinichenko viser 41 ulike gambiter, alle gjennom to eller flere kommenterte partier, og de aller fleste fra de siste ti årene.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2019
 • Key Concepts of Gambit Play

  Avdøde stormester Razuvajevs glimrende gambitbok fra 2004 godt oppdatert av forleggeren stormester Jacob Aagaard, og gitt klassiker-status. Et flertall av disse gambitene oppstår fra "ikke-gambit-åpninger".

  Kjøp
  Pris
  290
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016