Sjakk-bøker

Informator (årbøker)

 • Informator 155 Rejuvenated

  En klassisk og samtidig forynget Informator enda en gang med utvalgte partier og resultater m.m. fra foregående måneder, pluss leseverdig og aktuelle artikler med noe av det beste fra sjakkens verden. Se selv:

  Kjøp
  Pris
  405
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  April 2023
 • Informator 152

  Informator 152 har 201 kommenterte partier utvalgt fra tidligere i 2022, pluss en rekke fine artikler om både turneringer, åpninger og denne gang litt ekstra sjakkhistorie, som det framgår av forlagets presentasjon:

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2022
 • Informator 150 Midwinter Dream

  En fin dokumentasjon av alt det beste i den reduserte sjakkhøsten 2021, med FIDE Grand Swiss i Riga som den største mønstringen. Turneringsomtaler, tabeller, mange kommenterte partier og artikler om noen aktuelle åpninger.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Januar 2022
 • Informator 154

  Nyttårsutgaven 2023 av klassikeren Informator har perfekt illustrerende Godterier på omslaget. Her er 350 sider med mye av det mest aktuelle, lekreste og beste i internasjonal sjakk fra sist høst, for ekte sjakkelskere og teoriinteresserte.

  Kjøp
  Pris
  380
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Januar 2023
 • Informator 153 Grandeur

  Informator-bøkene fortjener en enda større lesergruppe enn de har i dag! Alltid det ypperste av internasjonal sjakk fra foregående måneder, godt lesestoff, resultater og mye mer.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Oktober 2022
 • Informator 151 Eternally Puzzled

  Enda en herlig allsidig utgave av Informator, med blant annet det beste av toppsjakk fra desember til og med februar. Partier, artikler og den alltid verdifulle resultatoversikten, pluss utvalgte kombiasjoner og sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  365
  Nivå
  C-D
  Av
 • Informator 149

  Enda en herlig utgave av Informator, med aktuelt stoff for alle virkelig sjakkinteresserte. World Cup står sentralt denne gang, og som et høydepunkt skriver Duda om hvordan han gikk helt til topps.

  Kjøp
  Pris
  330
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • Informator 142

  En fin utgave av Informator, med artikler om aktuell sjakk, pluss kommenterte partier, kombinasjoner, sluttspill, studier og turneringsresultater fra hele verden.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • Informator 145

  Informator holder tradisjonene godt i hevd i en høyst aktuell bok som dekker både internettsjakk og fysiske turneringer, med vekt på nytt i åpningsspillet, i både gode artikler og kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Informator 144 JUBILEE

  Informator 144 er en spennende jubileumsutgave, i anledning at en av grunnleggerne, stormester Matanovic fyller 90 år. Boka har også i Koronaens tid gedigent innhold av aktuelle partier, åpningsanalyser og resultater.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2020
 • Informator 143 Equilibrium

  Enda en bugnende variert utgave av Informator-bøkene dekker denne gang sjakkbegivenheter tidlig i 2020. 13 artikler av like mange forfattere, og dernest partiavdelingen, sluttspillene, kombinasjoner, resultater osv.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Mai 2020
 • Informator 148 Following the sun

  En tiltalende Informator-bok med aktuell sjakk fra mest mars, april og mai 2021, med analyser, leseverdige artikler om åpningsspill og annet, og selvfølgelig mange resultater som ellers ekstra lett blir borte fra nettsjakken.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2021
 • Informator 146

  Informator-bøkene inneholder i våre dager både flotte engelskspråklige artikler og det tradisjonelle med kommenterte partier, kombinasjoner, sluttspill, turneringsresultater for de siste månedene osv.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Januar 2021
 • Informator 135

  En ny utgave av sjakkbibelen Informator, med ypperlige artikler fra årets Gibraltar-turnering og flere. Ellers som alltid de åpningsmessig mest aktuelle partiene fra forrige kvartal, samt kombinasjoner, sluttspill og turneringresultater m.m.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • Informator 137

  En innholdsrik og spennende utgave av tradisjonsrike Informator, med mye av det beste i internasjonal sjakk fra de forrige månedene, og som alltid ekstra vekt på nytt i åpningene!

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • Informator 136

  En ny innholdsrik og spennende utgave av "nye Informator", med mange seriøse og leseverdige artikler på engelsk, i tillegg til tradisjonelt Informator-stoff! Fortsatt aller mest om nyheter i åpningsspillet.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2018
 • Informator 120 (bok)

  Informator 120 følger opp moderniseringen av utgivelsene. Omslaget med Brasil og fotball følges av omtale av brasiliansk sjakk og derunder partier fra Magnus Carlsens besøk og deltagelse i en stor hurtigsjakkturnering. Halve boka har nå artikler på engelsk,

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2014
 • Informator 97

  Informator-bindet med dekning av begivenhetene hovedsaklig i perioden mai - august i fjor. Her er som vanlig de beste og viktigste stormesterpartiene med teorikommentarer og ellers resultater, kombinasjoner og sluttspill. Mye av verdenseliten bidrar, men ikke Magnus C., så endel av partiene hans er kommentert av motspillerne. F.eks. har Adams kommentert tapspartiet sitt mot nordmannen fra OL i Torino. Til gjengeld har Short kommentert vinstpartiet sitt mot Leif Erlend J. fra samme match, og Krasenkow har kommentert remisen mot LEJ fra Tromsø. Vi ser ellers utdrag av partiet Chetverik - Kjetil Stokke i Benko-gambit fra påskefestivalen i Oslo. Topalov vinner kåringen av både beste parti og viktigste teoretiske nyhet i forrige nummer (96) for partiet mot Aronjan i Wijk-aan-Zee.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
 • Informator 96 (bok)

  Her er igjen nyeste bind av det ypperste fra den internasjonale sjakkeliten: 428 åpningsteoretisk interessante partier fra første del av 2006, beste partier og nyheter fra forrige bind, kombinasjoner, sluttspill, studier og turneringsresultater, foruten presentasjon av gode prestasjoner av en utvalgt spiller som denne gang er John Nunn. Partiene er som alltid kommentert av mange spillere i den ypperste verdenseliten, med Informators eget sjakkspråk (tegnsystem). Vår egen Magnus Carlsen har ikke kommentert, men er likevel representert med fem partier og fem partifragmenter.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
 • Informator 107 (bok)

  Nyeste Informator inneholder det ypperste av sjakk-partier spilt i de siste fire månedene av 2009, sortert etter åpningsvarianter og med kommentarer av mange prominente spillere.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2010
 • Informator 125 (bok)

  En ny Informator i moderne stil med masse fine artikler på engelsk, fulgt av 201 partier kommentert med Informators tegnspråk. Nytt i åpningsspillet og partier på høyt nivå er fortsatt kjernen i bøkene som snart har 50-årsjubileum.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Oktober 2015
 • Informator 116 (bok)

  Forvandlingen av Informator-bøkene til moderne format fortsetter, med stadig flere engelskspråklige tekster på et forventet høyt faglig nivå, i tillegg til partiene med klassiske tegnkommentarer. En skattekiste av aktuell stormestersjakk.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2013
 • Informator 140

  Her er mye av internasjonal toppsjakk fra årets måneder mars - mai, med åpningsspillet i sentrum for komplette partier, men også interessante sluttspill, kombinasjoner og de populære sidene med turneringsresultater.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2019
 • Informator 147

  Fremragende medarbeidere bidrar til enda en fin utgave av Informator, med blant annet alt det beste fra spill både fysisk og stadig mest på nett. Mange godbiter fra Wijk aan Zee med både Carlsen og Tari.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2021
 • Informator 131

  En ny glimrende utgave av klassikeren "Informator", med det beste av sjakk spilt i forrige kvartal, gjennom interessante artikler, partikommentarer, kombinasjoner, sluttspill og resultattabeller.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • Informator 100 (bok)

  Etter 42 år har Informator jubileum med bok nummer 100, med som alltid de beste og åpningsteoretisk viktigste partiene spilt i månedene mai - august 2007, tilsammen 451 kommenterte partier med Informators berømte internasjonal tegnspråk, sammen med turneringsresultater, kombinasjoner, sluttspill m.m.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Informator 102 (bok)

  Ny Informator med det beste av sjakkytelser for noen måneder siden, i dette tilfelle fra tidlig i året 2008. 421 hovedpartier som alltid i Informators ECO-rekkefølge og med kommenterer av mange av verdens fremste spillere.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • Informator 132

  En ny Informator-utgave med de åpningsmessig viktigste partiene særlig i månedene mars - mai i år. Artikler om EM individuelt og de serbiske og kroatiske mesterskapene, samt bl.a. en artikkel om de nye trekkene 6 a3 og 6 h4 mot Najdorf-siciliansk.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2017
 • Informator 98 (bok)

  Klassikeren i oppdatering av ny og viktig sjakkteori. Inneholder 432 teoretisk interessante partier fra siste del av 2006, pluss kombinasjoner, sluttspill og resultater, samt presentasjon av en spiller som denne gang er Boris Gelfand. Prestisje er alltid knyttet til kåring av beste parti og viktigste nyhet i forrige bind (97), som ble vunnet av henholdsvis Kramnik - Bruzon og Volokitin - Barsov, begge 1-0 fra OL i Torino. Nyheten finnes i Winaver fransk, som presenteres med en ny oppdatering av åpningsteorien. Boka inneholder 8 hele partier pluss 8 åpningsvarianter med Magnus C.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2007
 • Informator 129 (Big Cat)

  En ny frisk Informator i det moderne formatet som vi nå begynner å bli godt vant til, med en rekke flotte fagartikler som nå er drøyt halve boka. Den siste av dem er her Karsten Müllers om Kortsjnojs sterke sluttspillteknikk.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016
 • Informator 117 (bok)

  Forvandlingen av Informator-bøkene fortsetter. Mye av det gode, gamle stoffet er i behold, men strammet inn i omfang. De nye engelskspråklige spaltene utvides, med Mikhajlchshin blant nye bidragsytere i tillegg til attraksjonene Kasparov og Marin.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2013
 • Informator 106 (bok)

  Informator som dekker mai - august 2009 for sjakkentusiastene, med 297 kommenterte partier, kombinasjoner, sluttspill, alle resultatlister, pluss tre teoriartikler om C42 (russisk), E04 (katalansk) og E97 kongeindisk

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Informator 103 (bok)

  Igjen INFORMATOR med framfor alt det viktigste av åpningsteoretisk toppsjakk, i dette tilfellet 407 partier spilt mai - august 2008 i velkjent systematisk orden (ECO-nøkkel). Mange av toppspillerne i verden kommenterer spillet sitt selv med vekt på åpningen

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Informator 133

  Informator er tilbake med en ny kvalitetsbok med gode artikler og denne sommerens mest attraktive sjakkpartier og analyser. Dessuten det tradisjonsrike stoffet med utvalgte turneringsresultater, kombinasjoner, sluttspill og studier.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Informator 105 (bok)

  Analyser av de beste og åpningsteoretisk mest interessante partiene fra januar - april 2009 er basis for den nye Informator 105. Åpningsteoretiske artikler i tillegg er om Skotsk C45 (1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 d4 exd4 4 Sxd4 Lc5), om Spansk C88 og Slavisk D15.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Informator 115 (bok)

  En ny flott Informator med det beste av sjakk levert ca mai - september i år: Partier, åpningsnyheter, analyser, kombinasjoner, sluttspill og resultater, pluss gode artikler av Kasparov og andre bidragsytere.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Informator 113 Featuring Garry's Choice

  Tradisjonsrike, trauste Informator er fornyet i de siste par årene, og her "tar de den helt ut" fra nummer 113. Fem sider av Kasparov, fem ekstra grundig kommenterte partier av super-GM'er og ti ferske åpningsartikler "Labs", alt mye verbalt på engelsk!

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  April 2012
 • Informator 95, bok +

  Dette er Informator 95 levert som både bok og CD. For nærmere informasjon viser vi til den rene omtalen av boka.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
 • Informator 127 Golden

  Stolte INFORMATOR feirer 50-årsjubileum med ny bok i moderne stil med mange engelskspråklige artikler av dyktige folk, sammen med 200 partier kommentert på gamlemåten, pluss resultater, kombinasjoner, sluttspill og studier.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  April 2016
 • Informator 108 (bok)

  Som vanlig er de åpningsmessig viktigste partiene, 301 i tallet, valgt ut og kommentert i systematisk rekkefølge, med internasjonalt sjakk-tegnspråk og i stor grad av framstående stormestere.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2011
 • Informator 141

  En ny bugnende bok med det beste og teoretisk viktigste i sjakk utover i 2019, til og med august. Både partier, artikler, sluttspill, kombinasjoner og resultater er verdifullt stoff å glede seg over også. Ja, Informator-bøkene står seg stadig mye bedre enn "ryktet" kanskje tilsier!

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  C-D
 • Informator 139 Everlasting

  En ny Informator-gullgruve med det beste av toppsjakk fra desember, januar og ut i februar, mye vinklet mot utviklingen av åpningsspillet, derunder noen aktuelle åpningsartikler. Se også ingredienser fra innholdsfortegnelsen:

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  April 2019
 • Informator 121 - Midnight Sun

  En Informator-utgave med Tromsø-OL i sentrum, med mange livlige bidragsytere. Også Morozevich sin store teoriartikkel om 1 e4 c6 2 d4 d5 3 e5 Lf5 4 h4 h5 5 Ld3!? tar utgangspunkt i et Tromsø-parti. Ellers det forventede stoffet i en "ny-Informator".

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • Informator 122 (bok)

  En ny sjakk-Informator i en stadig mer modernisert utgave = leseverdig og engelskspråklig, men selvfølgelig faglig sterk og spennende, med fokus på aktuelt nytt i viktige åpninger, i tillegg til noen andre faste spalter.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Januar 2015
 • Informator 138

  En ny Informator med alle bordets gleder for sjakkspillere som elsker aktuelt nytt i åpningene. Glimrende artikler fulgt av 208 tradisjonelt kommenterte partier, deretter kombinasjoner, sluttspill, sluttspillstudier og turneringsresultater fra sjakkverdenen til og med november.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
 • Informator 94 (Bok + CD)

  Informator-forlaget tilbyr bøkene pluss en CD til ekstra gunstig pris. CD'en inneholder også partiene fra forrige bind, nummer 93, men disse uten kommentarer.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
 • Informator 130

  Stadig coole(re) utgaver av "gamle" Informator! Nå med atskillige attraktive artikler i første halvdel, fulgt av 200 partier kommentert på gamlemåten, før noen kombinasjoner, sluttspill, studier og turneringsresultater.

  Kjøp
  Pris
  320
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • Informator 104 (bok)

  Tradisjonsrike Informator i ny utgave med 299 utvalgte, analyserte partier fra slutten av 2008, de fleste kommentert av spillerne selv. Den store nyheten denne gang er en teoriseksjon med oppdaterte artikler i ECO-format om viktige åpninger, denne gang:

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2009
 • Informator 134

  "Den yngre garden som ikke har oppdaget Informator, går glipp av mye aktuelt og godt sjakkstoff." Denne nye utgaven dekker det beste av partier, kombinasjoner, sluttspill og resultater på høsten 2017 til ut i november.

  Kjøp
  Pris
  320
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • Informator 101 (bok)

  Enda et innholdsrikt Informator-bind med 459 av de mest interessante og aktuelle partiene i verden gjennom et kvartal og enda mange flere nye partier innvevd i kommentarene i Informator-tegnspråket. For mange av oss uunnværlig også for turneringsresultatene

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • Informator 118 (bok)

  En ny Informator i den moderniserte utgaven med rikelig av friske engelskspråklige artikler i tillegg til de tradisjonelle Informator-kommenterte partiene og mye annet stoff.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2013
 • Informator 123 (bok) Hawaiian

  Informator-bøkene er ikke hva de en gang var. Nå markerer engelsk språk seg, men her er også 200 ferske mesterpartier med tegnspråk-kommentarer som før. Tempoet er raskere enn før, så det meste er spilt i 2015.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • Informator 109 (bok)

  Nytt bind i den klassiske årbokserien med all den beste sjakken og alle resultatene, denne gang fra perioden mai - august 2010. De har nå forbedret boka på noen måter

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2011
 • Informator 128 (Far Cry)

  Ny klassisk Informator i moderne drakt. Første halvdel av boka inneholder mange artikler med åpningsteoretisk innhold på høyt nivå. Siste halvdel er konsentrert med tegnkommentarer til viktige partier og annet kjært innhold.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2016
 • Informator 110 (bok)

  Informator-bøkene blir nå fornyet og fortjener å bli (gjen)oppdaget av en ny generasjon ambisiøse sjakkspillere også på våre kanter. Her er det mye verdifullt materiale for den seriøst sjakk-interesserte.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2011
 • Informator 126 (bok)

  En ny Informator som dekker det viktigste av høsten 2015, medoppmerksomhet om World Cup i Baku med masse sjakk på høyt nivå. Drøyt halve boka er artikler på engelsk, deretter kommenterte partier og til slutt kombinasjoner, sluttspill, studier og resultater.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • Informator 99 (bok)

  Alt det beste av sjakk og sjakkteori fra de fire første månedene i 2007, med analyser av spillere som Anand, Kramnik, Ivantsjuk, Karjakin, Bologan, Sokolov, Sutovsky, Ehlvest osv, alt med Informator-forlagets godt innarbeidede tegnspråk og systematikk. Dessuten som alltid resultater, kombinasjoner, sluttspill, studier og statistikk. Vår egen Magnus er representert med 8 hele partier og 13 partifragmenter.

  Informator er fremdeles et høydepunkt og nærmest et must for veldig mange ambisiøse og sjakkteoretisk interesserte spillere og entusiaster med ratingstyrke fra omlag 15-1600 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • Informator 124 (bok) Veni vidi vici

  "Nye" Informator med mange engelskspråklige artikler, f.eks. Morozevich om "Giri-varianten" i Tajmanov-Siciliansk... Mye friskt stoff kombinert med klassisk innhold som 200 tegnkommenterte partier, kombinasjoner og resultater.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Informator, de internasjonale årbøkene, 3 nummer årlig

  De tradisjonsrike årbøkene Sahovski Informator, med internasjonalt sjakkspråk, utkommer tre ganger årlig. Disse kan fortsatt kalles en "Rolls Royce" for alle sjakkspillere som gjerne vil følge med på teoriutviklingen i forskjellige åpninger pluss ha en god trykt oversikt over internasjonale turneringsresultater, aktuelle kombinasjoner m.m.

  Kjøp
  Pris
  0
  Nivå
  C-D
 • Informator, tidligere utgaver nr. 1 - 70

  Vi har normalt en god del tidligere utgaver av de ledende teoriårbøkene fra Sahovski Informator inne i butikken. Den første av disse bøkene utkom i 1966, og siden har det vært først to og senere tre bøker hvert år. Hver bok representerer det ypperste av sjakkutvikling og inneholder mange hundre mesterpartier kommentert av de fremste spillerne i verden, oftest av vinneren selv. Partiene er sortert etter Informator/ECO's ledende åpningsnøkkel. I tillegg til partiene finnes alltid sluttspill, kombinasjoner og resultater fra større turneringer over hele verden i perioden fram til utgivelsen.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  C-D
 • Informator, tidligere utgaver, bind 71 - 90

  Vi har normalt en god del tidligere utgaver av de ledende teori-årbøkene fra Sahovski Informator inne i butikken. Den første av disse bøkene utkom i 1966, og siden har det vært først to og senere tre bøker hvert år.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  C-D