Sjakk-bøker Sluttspill

Sluttspillteori

 • Understanding Minor Piece Endgames

  Neppe noe mindre enn et nytt standardverk på høyere nivå for sluttspill med lette offiserer! Stormester Karsten Müller er vår tids fremste formidler av sluttspillstoff, og her med samme kompetente makker som han skrev "Understanding Rook Endgames" med. Her er også mange sterke øvingsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
 • Theory and Practice of Chess Endings 2

  En tobinds ny sluttspillguide systematistert på en oversiktlig måte med utvalgte eksempler av de viktigste sluttspillene i tur og orden.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2010
 • Mastering basic rook endgames The Modern Endgame Manual

  Sjette av ni planlagte bøker i denne nye og moderne serien av sluttspillbøker. Stormester Mikhalchishin gjennomgår både teoretisk og aller mest praktiske tårnsluttspill som har stor betydning for turneringsspillere. Tårnsluttspill er vanskelige å "beherske"!

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2018
 • Fundamental Chess Endings A new endgame encyclopaedia for the 21st century

  De to tyskerne har laget en stor og glimrende bok som gir oversikt og innsikt i alle de viktige sluttspillene type for type. Dette har blitt dagens ledende teoribok i sluttspill, et flott oppslagsverk, men utmerker seg i tillegg ved å inneholde en større andel typisk praktiske stillinger enn tidligere sluttspillverk, og også med noen øvingsoppgaver til hvert kapittel.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2001
 • Theory and Practice of Chess Endings 1

  Stormester Panchenko (1953-2009) var en av verdens fremste sjakktrenere og la særlig vekt på sluttspillet. Han har skrevet en tobinds sluttspillguide systematistert på en oversiktlig måte med utvalgte eksempler av alle de viktigste typene sluttspill i tur og orden.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2010