Video/DVD Midtspill og sjakktrening

Angrepssjakk

 • Flank Attacks DVD

  Fløyangrep kan plutselig avgjøre et sjakkparti. I denne DVDen viser FM Valeri Lilov på 4 timer hvordan og gir også gode råd om forsvar mot fløyangrep og å forstå når et fløyangrep blir virkelig farlig.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2013
 • First Steps in Attack DVD

  En fin opplæringsserie fra ChessBase innledes med en innføring i angrepssjakk. IM Andrew Martin starter med grunnlaget for vellykket angrepsføring, nemlig "superior force".

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2011
 • And Action! - How to crown Positional Play by Tactics DVD

  Angrepskunstneren Shirov viser og forklarer taktikk og god angrepskunst i nesten 5 timer på denne DVD'en, og det blir ekstra instruktivt at han bruker sine egne spennende partier som eksempler.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Power Play 20: Test Your Attacking Chess DVD

  Populære Daniel King kombinerer her læring av angrepsteknikker med å teste ferdighetene dine i det viktige å angripe motstanderens konge.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2013
 • Power Play 2: Attacking the King DVD

  Stormester Daniel King fortsetter på denne DVDen gjennomgangen av hva som skal til for et vellykket kongeangrep og hvordan det planlegges og gjennomføres. Dette er garantert sjakktrening på en behagelig måte!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
 • Attacking the King - for Experts DVD

  4 timers angrepssjakk med Kasimdzhanov instruktivt, effektivt og sjarmerende hjem på PCen din. På første del av DVDen viser han instruktiv angrepssjakk ved verdensmesterne fra Steinitz til Kasparov, og deretter forklarer han prinsippene i angrepssjakk med hans egne partier som gode eksempler.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
 • Calculation Training in Attack & Defence Vol. 1 DVD

  Effektiv praktisk trening med eksempler fra moderne sjakk, servert i pegagogisk DVD-ChessBase-format av den kjente nederlandske treneren IM Robert Ris.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Power Play 1: Mating Patterns DVD

  Stormester Daniel King går på denne DVD'en bak fasaden av vanlige taktikkoppgaver der det finnes en avgjørende fortsettelse. Han gjennomgår mønstrene for at du tidligst mulig skal se mulighetene for et kommende mattangrep, både som angriper og forsvarer.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
 • Roman's Lab 64 Russian School of Chess, part 3 DVD

  Tredje og siste del av stormester Romans gjennomgang av hvordan spille etter den russiske sjakkskolens lærdommer handler om aktivisering av brikkene, initiativ, angrep og forsvar, derunder posisjonelle offer og råd i åpningen.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Power Play 3: Pawn Storm DVD

  Den tredje av stormester Daniel Kings populære og instruktive DVD'er om angrepssjakk, denne gang om bondestorm mot kongen: Når og med hvilken bonde? På slutten av DVD'en gir King en rekke stillinger der du selv blir testet i angrep, og forsvar.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • Secrets of Positional Sacrifices DVD with Grandmaster Ivan Sokolov DVD

  En instruktiv og også underholdende DVD om det krevende temaet posisjonelle offer i sjakk, med den tidligere verdensstjernen Ivan Sokolov som gjennomgår ti stormesterpartier, derav to spilt av ham selv.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2016
 • Attack with Confidence DVD Better Chess Now! Foxy no 66 DVD

  Stormester Daniel King er som kjent glimrende i DVD-format, som her når han gir vanlige sjakkspillere "oppskrifter" på god og samtidig fornuftig angrepssjakk.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-D
  Av