Forfattere

Forfatter 'Anatoly Karpov'

Oversikt over våre produkter med Anatoly Karpov

 • Complete Guide to the Queen's Pawn Opening Volume 2

  Det andre bindet fra den russiske superduoen handler om de mange og stadig litt mer populære systemene etter åpningstrekkene 1 d4 d5 2 Sf3. Det er noen angrepsåpninger, og hvit styrer åpningsvalget langt mer ved å unngå å spille hovedtrekket c2-c4.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Chess Combinations World Champions 1

  En samling av nær alle kombinasjonene til de ni første verdensmesterne i sjakk, fra Steinitz til og med Petrosjan, tilsammen hele 1455 stykker.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2012
 • Chess Combinations: World Champions 2

  En fin innbundet bok med hele 926 kombinasjoner av de seks nyeste ubestridte sjakkverdensmesterne: Spasskij, Fischer, Karpov, Kasparov, Kramnik og Anand.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2012
 • Complete Guide to the Queen's Pawn Opening Volume 1

  Noe nytt: En 2-bindsserie om åpninger med 1.d4 d5 uten 2.c4. Denne første boka handler om andre trekk enn 2.Sf3, og aller mest 2.Sc3 Sf6 og nå Veresov-åpning 3.Lg5 eller Blackmar-Diemer-gambit 3.e4. Også 2.Lg5, 2.Lf4 og 2.e3 får plass.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Learn to Play the Queen's Gambit

  En ny og innholdsrik bok som dekker alle viktige varianter av Dronninggambit 1 d4 d5 2 c4 med svaret 2... e6. Det er mye en velkommentert partisamling, og med en overvekt av suksess for hvit, men likevel ikke en repertoarbok.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2018
 • Karpov on Fischer! (Bobby Fischer DVD Series) vol. 1 DVD

  Det er en bemerkelsesverdig og severdig serie der Karpov gjennomgår partier spilt av forgjengeren Bobby Fischer. Karpov starter denne første DVD-en med det utrolig instruktive partiet Fischer-Portisch fra Havanna-OL 1966 i avbyttevarianten i spansk og fortsetter med partier til og med 1971 mot bl.a. Leonid Stein og Tigran Petrosjan. En fin måte å bli kjent med klassiske Fischer-partier på, særlig for spillere med ratingstyrke omlag 800 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • My 300 Best Games

  Den største boksamlingen med Karpovs 300 utvalgte partier spilt i årene 1966-96 kommentert av han selv i Informator-stil. En flott partisamling. Boka har også et utvalg av kombinasjoner og sluttspill, liste over alle Karpovs resultater og registere over både åpninger og motspillere.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
 • Caro-Kann Defence Panov Attack

  Kjøp
  Pris
  290
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006
 • Stellungsbeurteilung und Plan [INNBUNDET]

  En klassisk bok om midtspillstrategi, en god del utvidet og fornyet utgave av boka med samme tittel som duoen utga på Sportverlag Berlin i 1987. En godt strukturert og prinsipielt svært interessant bok for alle som behersker et noenlunde sjakktysk.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1987
 • The Caro-Kann Defense Classical Variation

  En grundig bok om å spille hovedvarianten i Caro-Kann som svart. Variantene fra 1 e4 c6 2 d4 d5 3 Sd2 dxe4 4 Sxe4 Lf5 er hovedtema for denne boka som avdøde Podgaets la grunnlaget for sammen med Karpov.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • How to Play the English Opening

  Karpovs bok om Engelsk er ikke en vanlig teoribok, men en ikke mindre lærerik samling av 30 kyndig - og åpningsteoretisk - kommenterte mesterpartier fra nyere tid. Som eldste mønsterpartier i boka har Karpov valgt de tre gevinstene sine over Kasparov i VM-matchen i Sevilla i 1987. To av dem vant han med svart og ett med hvit.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2007
 • Kasparov-Karpov 1990 World Championship Match DVD

  Anatolij Karpov demonstrerer her selv fire av de glimrende partiene mot Kasparov fra den store VM-matchen i Lyon og New York i 1990. Presentasjonen skjer i samarbeid med GM Ron Henley.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Karpov on Fischer! (Bobby Fischer DVD Series) vol. 2 DVD

  Karpov fortsetter her - i samtale med GM Ron Henley - gjennomgangen av den blendende karrieren til Bobby Fischer. Denne andre DVD-en konsentrerer seg om den avgjørende VM-kampen i Reykjavik mot Boris Spasskij, med både de viktigste partiene og andre interessante betraktninger og opplysninger fra Karpovs side. Vi tror at gjennomgangen vil være bra tilgjengelig for spillere med ratingstyrke fra omlag 800 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Karpov on Fischer! (Bobby Fischer DVD Series) vol. 3 DVD

  Den tredje DVD-en med Karpov om Fischer fokuserer på tida etter Reykjavik 1972. Karpov forteller om forhandlingene med Fischer om en match, senest i Washington i 1977 da kontrakten var nær ved å bli undertegnet. Siden gjennomgår han partier fra returkampen mellom Fischer og Spasskij i 1992 som etter Karpovs mening holdt høyere en kvalitet enn det mange kritikere uttalte.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av