Forfattere

Forfatter 'Chris Ward'

Oversikt over våre produkter med Chris Ward

 • Improve Your Chess x3

  En større bok satt sammen av de tre utgående bøkene Improve Your Opening Play, Improve Your Middlegame Play og Improve Your Endgame Play.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2017
 • Starting Out: The Nimzo-Indian

  Nimzoindisk (1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4) er som denne boka forteller: "ett av de sunneste og mest populære forsvarene mot 1 d4 og gir svart sjansen til å skape tidlig ubalanse i spillet og kunne spille på gevinst uten å ta en urimelig stor risiko".

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2002
 • It's Your Move x 3

  Tre treningsbøker for ulike nivåer kombinert i én: Består av ulike stillinger fra åpninger til sluttspill som alle presenteres med tre ulike og begrunnede valgmuligheter som leseren skal velge mellom. Fra hobbyspiller til ulikt klubbnivå.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Essential Endgames

  Tre gode innføringsbøker i sluttspill nå samlet til én ganske stor bok og dermed til en svært gunstig pris.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • Starting Out: Chess Tactics and Checkmates (CD) CD

  Stormester Chris Wards utmerkede innføring i sjakktaktikk og mattsetting, rett og slett hele boka i en CD-versjon som trenger støtte av enten ChessBase, CB light, Fritz eller brødrene hans.

  Kjøp
  Pris
  280 70
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • Sicilian Dragon: The Real Deal, Volume 1 Understanding the Dragon DVD

  Spesialisten Chris Ward gir en glimrende og selvfølgelig oppdatert innføring i alle de viktige ideene i den fenomenale Dragevarianten i Siciliansk (1 e4 c5 2 Sf3 d6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Sf6 5 Sc3 g6). Nesten 5 1/2 time herlig DVD.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Chess Choice Challenge 3

  En praktisk testbok av stormester Chris Ward, med en blanding av utfordringer i både åpning, midtspill og sluttspill. I hvert tilfelle er du i trekket og skal velge mellom fem påstander. Helst krysser du av for valget ditt og får senere oppsummert hva resultatene dine var verdt! Her er mange lekre stillinger og trekk å glede seg over også, både taktikk og teknikk.

  Kjøp
  Pris
  60
  Nivå
  B-D
  Av
 • Play the Queen's Gambit

  En ny grunnbok om en av de mest sentrale sjakkåpningene, og først og fremst en repertoarbok for hvit. Den behandler alle de viktige mulighetene fra stillingen etter 1 d4 d5 2 c4. Du finner da Mottatt dronninggambit med 2...dxc4, Ortodokse varianter med 2...e6 og ulike Slaviske og Halvslaviske med 2...c6, i tillegg til noe om Tsjigorin-forsvaret 2...Sc6, Albins motgambit 2...e5 og 2...Lf5 som gjerne kalles Baltisk forsvar.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2006
 • A Complete Guide to Defending Against 1 d4 Starting Out: The Nimzo Indian & Starting Out: The Queen's Indian

  To populære åpningsbøker logisk slått sammen til en rimelig felles utgave: Innføring i Nimzoindisk 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4 og alternativt Dronningindisk 3 Sf3 b6 hvis hvit unnviker "Nimzo".

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • Nimzo-Indian Kasparov variation

  Kasparov overrumplet nærmest Karpov med det enkle 4 Sf3 mot Nimzoindisk i matchen da han ble verdensmester i 1985. Kasparov fulgte opp med 5 g3, og Karpov fikk uventet store problemer. Denne boka gir deg ideene for å gjenta suksessen, men også metoder for riktig motspill fra svarts side.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
 • Starting Out: Rook Endgames

  En grunnleggende og god innføringsbok om den typen sluttspill som oppstår oftest i praktisk spill. Kunnskaper om tårnsluttspill er avgjørende viktige for turneringssjakk.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2004
 • Offbeat Nimzo-Indian

  Omhandler litt mindre spilte varianter i Nimzoindisk, med særlig vekt på de aggressive og alltid aktuelle mulighetene 4 a3, 4 f3 og 4 Lg5. Boka er bygget opp rundt kommenterte mønsterpartier og passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1000-1100 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2005
 • Play the Queen's Gambit CD

  Stormester Wards svært aktuelle bok om dronninggambit, mest for hvit, her i en historisk ny CD-utgave som gir helt nye muligheter for interaktiv bruk. Den trenger sambruk med enten Chessbase, CB light eller Fritz eller annet analysefantom fra Chessbase.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • Chess Choice Challenge 2

  Kjøp
  Pris
  160
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2003
 • Dangerous Weapons: The Nimzo-Indian

  Tre engelske Nimzoindisk-kjennere presenterer 14 forslag til spreke varianter for både hvit og svart som alle blir gjennomgått temmelig grundig.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006
 • Unusual Queens Gambit Declined

  Dette er boka for svartspillere som ønsker å prøve litt uvanlige muligheter som Tsjigorin-forsvaret i dronninggambit (1 d4 d5 2 c4 Sc6), Albins motgambit (1 d4 d5 2 c4 e5) eller det som her kalles Baltisk forsvar: 1 d4 d5 2 c4 Lf5, og samtidig for alle som spiller 1 d4 med hvit. Boka er bygget opp rundt 67 komplette partier.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2002
 • The Genius of Paul Morphy

  Et nyopptrykk med nytt omslag av stormester Chris Wards lenge utsolgte bok fra 1997 om det tidlige sjakkgeniet Paul Morphy. Sammen med en gjennomgang av Morphys karriere blir 59 av partiene hans kommentert.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2016
 • Improve your Opening Play

  En fin første lille gjennomgang av alle de viktigste sjakkåpningene.

  Kjøp
  Pris
  115
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2000
 • Dangerous Weapons: The Benoni and Benko

  Forfatterkvartetten har valgt ut 14 ulike systemer innenfor Benoni-systemene inkludert Benko-gambit som de presenterer som "farlige våpener". Seks av de skarpe våpnene er for hvit og åtte for svart. Stillingene i disse åpningene skulle egne seg godt for et slikt bokprosjekt. Hvert system (kapittel) blir introdusert, dernest vist gjennom hovedpartier og til slutt oppsummert teoretisk, så du har straks et brukbart utgangspunkt for å prøve noe nytt og spennende ved brettet. Passer antagelig best for spillere med ratingstyrke omlag 1400 - 2300.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • It's Your Move - tough puzzles

  Stormester Chris Ward har laget en underholdende type testbok. Denne tøffeste av dem inneholder testoppgaver med mange interessante stormesterstillinger som vil passe best som utfordring for spillere med ratingstyrke fra 1600 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2004
 • It's Your Move - Improvers

  En underholdende og nyttig test- og treningsbok for litt ferske spillere eller klubbspillere med ratingnivå omlag 800 - 1600. Noe enklere enn Bent Larsens utsolgte klassiker "Finn planen".

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2001
 • It's Your Move

  Den første som utkom av stormester Wards tre testbøker i serien "It's Your Move", hver med 50 stillinger der du alltid skal velge mellom fem forskjellige påstander om hva som er riktig plan, og hvorfor.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2000