Forfattere

Forfatter 'John Emms'

Oversikt over våre produkter med John Emms

 • The Nimzo-Indian Move by Move

  Glede og stas: En skikkelig Nimzoindisk-bok for svartspillere av spesialisten GM John Emms. Formatet er det store i nye serien "move by move" som gjør innholdet ekstra engasjerende og pedagogisk.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • The Mammoth Book of the World's Greatest Chess Games New, updated and expanded edition - now with 145 games

  En moderne klassiker av en sjakkbok, nå i ytterligere utvidet utgave fram til 2021 og med 145 utvalgte partier gjennom tidene, kommentert av et team av topp sjakkspillere og -forfattere.

  Kjøp
  Pris
  270
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Attacking with 1 d4 & 1 e4

  I stedet for å trykke opp igjen de to repertoar-angrepsbøkene med 1 d4 og 1 e4 har forlaget nå gitt dem ut som ett prisgunstig bind. Med instruktive mønsterpartier viser forfatterne aggressive oppskrifter med de to mest populære åpningstrekkene.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2017
 • Starting Out: Minor Piece Endgames

  Boka tar utgangspunkt i relativt ferske sjakkspillere som vil lære mer om sluttspill med løpere, springere og bønde.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2004
 • Starting Out: The Scotch Game

  Skotsk har blitt ganske populært igjen nå i årene etter Kasparovs bruk av åpningen, og her kommer en aktuell og god grunnbok om stillingen etter 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 d4 exd4.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2005
 • Simple Chess mastering the basic principles

  Et godt forsøk på den vanskelige kunsten å gi en enkel og forståelig innføring i grunnbegrepene i sjakkstrategi for spilleren som har kommet velberget over nybegynnernivået og litt til.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2001
 • The Ultimate Chess Puzzle Book

  En anbefalt og innbydende bok med hele 1001 kombinasjonsoppgaver inndelt etter ulike nivåer. Her serverer stormester John Emms noe for enhver smak og mye å utvikle de taktiske ferdighetene sine gjennom.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2000
 • Dangerous Weapons: Anti-Sicilians

  En ny bok med 12 spennende åpningsforslag i forskjellige Sicilianskvarianter uten 3 d4 cxd4 4 Sxd4. I denne anerkjente bokserien blir hvert av temaene gjennomgått grundig gjennom både mønsterpartier og en analyse-/teorioversikt (Looking a Little Deeper). Det er gjennomgående varianter som forfatterne - to stormestere og en IM - vurderer som sjanseskapende og gjerne bedre enn sitt rykte.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2009
 • The Sicilian Taimanov move by move

  Suksess-serien fortsetter! Her er stormester Emms med det solide systemet Taimanov-siciliansk, altså 1 e4 c5 2 Sf3 e6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Sc6.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • A Complete Repertoire for Black using the sharpest Systems Play the Najdorf, Play the King's Indian

  En prisgunstig kombinasjon av to gode åpningsbøker fra Everyman: Play the Najdorf Scheveningen style og Play the King's Indian. Stormesterne Emms og Gallagher gir leseren seriøse repertoar mot henholdsvis 1 e4 og 1 d4.

  Kjøp
  Pris
  235
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Dangerous Weapons: The Sicilian

  Med 14 artikler på gjennomsnittlig 20 sider innleder Everyman en ny spennende bokserie med utvalgte skarpe varianter i ulike åpninger. Her gjelder alt åpen siciliansk, med aktuelle forslag for både hvit og svart. Det nye bokkonseptet ligner noe på New In Chess sitt "SOS Secrets of Opening Surprises", men med enda fyldigere dokumenterte og mer pedagogisk presenterte artikler. Vi vurderer at stoffet kanskje er mest ideelt for spillere med ratingstyrke omlag 1300 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2006
 • Play the Najdorf: Scheveningen style

  Stormester John Emms foreskriver i denne boka en tilnærming for svartspilleren til de mange trekkrekkefølgene og oppstillingene å velge mellom i åpen siciliansk. Kasparov er den mest prominente forsvareren av konseptet til Emms.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2003
 • The Survival Guide to Competitive Chess

  Matcher resultatene mine forståelsen av sjakkspillet? Hvorfor gjør jeg dumme feil? Hvorfor går ikke ratingen min opp, men til og med ned? Forfatter John Emms stiller disse spørsmålene i forordet og forsøker å svare på dem gjennom boka. Det er en høyst praktisk tilnærming til turneringssjakkens utfordringer, basert på hans egne erfaringer og opplevelser som han selv har kjent best på kroppen. De to siste kapitlene handler om tidsnøden og åpningsspillet.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2007
 • Starting Out: The c3 Sicilian

  En pedagogisk bok om c3-siciliansk særlig for alle som ikke "kan" denne fra før og vil ha et trygt våpen som hvit mot siciliansk eller spiller siciliansk selv, og en oppdatering for dem som er mer fortrolig med den.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2008
 • Starting Out: The Sicilian

  En betydelig både oppdatert og utvidet utgave av denne populære innføringsboka i den viktige åpningen Siciliansk 1 e4 c5.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Dangerous Weapons: The Caro-Kann

  Caro-Kann har blitt en hottere og skarpere åpning, med godt stoff til en bok i denne serien som har undertittel "Dazzle Your Opponents!". Hvert av 12 kapitler er her på cirka 20 - 40 sider som rommer en seriøs behandling.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2010
 • First Steps: 1 e4 e5

  Blant mange åpningsbøker om 1 e4 e5 er denne nye et friskt pust som gir en god innføring også for ganske ferske spillere, hobbyspillere og klubbspillere særlig opp til ratingnivå cirka 1800. Det er en bok som virker like nyttig for både hvit- og svartspillere.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2018
 • Beating 1 e4 e5

  En litt annerledes og høyst fornuftig repertoarbok der stormester John Emms først og fremst foreskriver lite forserende spill med "lukket italiensk": 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lc4 Lc5 4 c3 Sf6 5 d3 og etter 3... Sf6 da naturlig 4 d3.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • The Chess Tactics Detection Workbook

  En annerledes treningsbok som går rett inn i virkeligheten til alminnelige sjakkspillere. Leseren får 120 ganske folkelige partier, de fleste ganske korte, å spille gjennom på et fysisk brett og skal finne store feil spillerne har gjort.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2015
 • Dangerous Weapons: The Benoni and Benko

  Forfatterkvartetten har valgt ut 14 ulike systemer innenfor Benoni-systemene inkludert Benko-gambit som de presenterer som "farlige våpener". Seks av de skarpe våpnene er for hvit og åtte for svart. Stillingene i disse åpningene skulle egne seg godt for et slikt bokprosjekt. Hvert system (kapittel) blir introdusert, dernest vist gjennom hovedpartier og til slutt oppsummert teoretisk, så du har straks et brukbart utgangspunkt for å prøve noe nytt og spennende ved brettet. Passer antagelig best for spillere med ratingstyrke omlag 1400 - 2300.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • Dangerous Weapons: The Nimzo-Indian

  Tre engelske Nimzoindisk-kjennere presenterer 14 forslag til spreke varianter for både hvit og svart som alle blir gjennomgått temmelig grundig.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006
 • Starting Out: The Queen's Indian

  Dronningindisk (1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sf3 b6) er blant de mest populære og strategisk sunne åpningene. Ultrasolide spillere som Karpov, Kramnik og Anand har vært blant spesialistene på åpningen i moderne tid.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2004
 • More simple chess Moving on from basic principles

  Stormester John Emms følger opp gjennomgangen av prinsipper og elementer for planlegging og gjennomføring av et sjakkparti. Dette er imidlertid ikke så enkle saker, passer nok best for spillere med ratingstyrke omlag 1000 - 2100.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2004
 • A Complete Guide to Practical Play

  Kjøp
  Pris
  295
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • Simple Chess & More Simple Chess Moving on from the basic principles

  Stormester John Emms sine to instruktive midtspillbøker nå samlet til én kjekk og prisgunstig bok! Dette er tilsammen et svært godt bud på en lærebok i sjakkstrategi for spillere med ratingnivå cirka 1000-1200 og tar leseren ganske langt.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • Starting Out: The Scotch Game (CD-versjon) CD

  Stormester John Emms' populære bok om Skotsk i CD-utgave som gjør den ekstra anvendelig for alle som kan tenke seg å studere denne åpningen på PCen sin. Det er rett og slett alt materialet i boka, og så kan du hele veien arbeide opp mot partibasen i Chessbase og/eller analysemotorer som Fritz, forutsatt at du har noen av disse produktene også. Ellers kan du benytte CD-boka ved hjelp av Chessbase light som kan lastes ned fritt fra nettet.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • Dangerous Weapons: 1 e4 e5 Dazzle your opponents in the open games

  Forslag til nye skarpe piler i koggeret i ulike tildels litt sjeldne åpninger med 1 e4 e5 som denne boka dekker. Hvert av de 15 kapitlene har ganske omfattende analyser av de tre dyktig engelskmennene.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2008
 • Dangerous Weapons: The Ruy Lopez Dazzle Your Opponents!

  Spansk (Ruy Lopez) var en naturlig åpning for neste bok i denne serien om skarpe eller først og fremst sjeldne åpningsvarianter å kunne overraske motspilleren med. Seks av kapitlene er skrevet for hvit og seks for svart.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Essential Endgames

  Tre gode innføringsbøker i sluttspill nå samlet til én ganske stor bok og dermed til en svært gunstig pris.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • A Complete Guide to Defending Against 1 d4 Starting Out: The Nimzo Indian & Starting Out: The Queen's Indian

  To populære åpningsbøker logisk slått sammen til en rimelig felles utgave: Innføring i Nimzoindisk 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4 og alternativt Dronningindisk 3 Sf3 b6 hvis hvit unnviker "Nimzo".

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • The Mammoth Book of the World's Greatest Chess Games New Expanded Edition - Now With 125 Games

  Tre ledende engelske sjakkforfattere serverer de "125 greatest games of all time". Dette er utrolig mye god sjakk og kyndige kommentarer for pengene, på over 700 sider.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • The Scandinavian

  Skandinavisk, 1 e4 d5, er fortsatt en såpass aktuell åpning at det i 2004 plutselig utkom tre bøker om den i rask rekkefølge. Vi foreslår denne av stormester John Emms, en helt nyredigert utgave av hans tidligere bok om emnet.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2004