Forfattere

Forfatter 'Mihail Marin'

Oversikt over våre produkter med Mihail Marin

 • Learn from Bent Larsen

  Blant mange bøker med Bent Larsens partier er denne ekstra dyptpløyende seriøs, fra den anerkjente sjakkforfatteren GM Mihail Marin. Fine analyser både verbalt og naturlig konkret med analysemotorer som ekstra hjelp.

  Kjøp
  Pris
  365
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2022
 • GM Repertoire Leningrad Dutch

  Det er bare å glede seg når den rumenske stormesteren Mihail Marin kommer med nye åpningsbøker. Som knapt noen kombinerer han en sjarmerende leseverdighet med proff vinkling og seriøse analyser menneskelig presentert.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2021
 • Master Class Vol. 8 NEW: Magnus Carlsen DVD

  ChessBase sin oppdaterte DVD-presentasjon av Magnus Carlsen, nå med over 11 timers innhold! Her er videoer, oppgaver, alle partiene hans, biografi, krysstabeller, Carlsens åpningsrepertoar og taktisk trening.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • GM Repertoire Dutch Sidelines

  En rykende aktuell repertoarbok for svart i Hollandsk, som dekker hvits mange alternativer til hovedvariantene med g3 og dermed kompletterer boka "Leningrad Dutch". Her dekkes også spill mot 1 c4 og 1 Sf3 fra hvit.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2021
 • From Chess Champion of Russia to Enemy of the People Petr Izmailov: The Truth About My Father

  En bok om sjakkmesteren Petr Izmailov (1906-37) som ble henrettet av Stalins regime. Boka er skrevet av hans aldrende sønn Nikolai Izmailov som mistet faren sin to år gammel. Partiene er kommentert av stormester Mihail Marin.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • The Catalan vs the Semi-Slav, Chebanenko and Triangle DVD DVD

  6 timers lærerik DVD med Mihail Marin om å spille g3 og Lg2 - Katalansk oppstilling i dronninggambit - også når svart spiller et helt tidlig c6 og gjerne vinner en bonde med dxc4, mens hvit satser på sterkt spill i sentrum.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2021
 • Master Class vol. 8 Magnus Carlsen DVD

  Turen har kommet til Magnus Carlsen i ChessBase sin serie med de store mesterne. Som vanlig er dette blant annet en omfattende presentasjon av karrieren i moderne format og en interaktiv trenings-DVD.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • Master Class vol. 10 Mikhail Botvinnik DVD

  Den store Botvinnik står for tur i DVD-serien fra ChessBase, som gedigent presenterer verdensmesternes partier, karrierer, kombinasjoner, her med 410 treningsstillinger osv.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • Master Class vol. 12: Viswanathan Anand DVD

  Anand er nestemann ut i denne flotte DVD-serien med sjakkens verdensmestere. Som vanlig har fire stormestere samarbeidet om ulike sider av presentasjonen. Bøker har sin store egenverdi, men en variert innholdsrik DVD på 6 timer er vel uslåelig når det gjelder å servere selve spillernes sjakkarv.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2019
 • Marin's English Love Vol.1 -A complete repertoire for White after 1.c4 DVD

  Engelsk-spesialisten Marin serverer to DVD'er om å spille 1 c4 med hvit. Denne første handler mest om 1...e5 2 g3, og litt om svarene 1... f5 og 1... Sf6. Marin justerer noe på repertoaret etter de tre suksessbøkene sine for noen år siden.

  Kjøp
  Pris
  340
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2019
 • Grandmaster Versus Amateur Learn to think and win like a grandmaster

  En sterk antologi om hva som skiller stormestere og andre spillere og hvordan amatør-mesterspilleren kan komme nærmere. Lista over bidragsytere er nok den aller beste reklamen for denne boka.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Power Strategy 2 The Middlegame - Static Positions DVD

  Stormester Mihail Marins nye DVD er et nytt intelligent bidrag til sjakkforståelsen vår, og servert på en interaktiv måte med ypperlig trening som alle ChessBase sine nye DVD'er nå byr på.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • Master Class vol. 1: Bobby Fischer DVD

  En ny og gjennomarbeidet DVD-serie med sjakkens største stjerner innledes med Bobby Fischer, han som med sitt unike logiske spill alene beseiret hele Sovjets sjakkapparat. Fire stormestere presenterer ulike sider ved kanskje tidenes sjakkspiller.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • Master Class Vol. 5: Emanuel Lasker DVD

  Kjempen Emanuel Lasker er tema for denne nye trenings-DVD'en fra ChessBase. Fire dyktige medarbeidere setter fokus på verdensmesterens partier og spillestil og gir deg 106 interaktive oppgaver fra partiene hans.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Master Class vol. 9 Paul Morphy DVD

  En innholdsrik DVD for blant andre de mange tilhengerne av Paul Morphy, det første amerikanske sjakkgeniet. Her er både en biografi, alle partiene og analyser av de ulike fasene i spillet hans, bl.a. GM Mihail Marin om strategi

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Play the Pirc like a Grandmaster Vol. 2: Attacking lines DVD

  Den velrenommerte stormester Marins andre DVD om å spille åpningen Pirc med svart handler om ulike ganske direkte angrepsvarianter der hvit gjerne tidlig spiller f4, g4 og/eller h4. DVD'er med både interaktiv trening og 50 ekstra illustrerende partier.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Play the Pirc like a Grandmaster Vol. 1: Positional lines DVD

  To DVD'er med stormester Marin om å spille Pirc (1 e4 d6 2 d4 Sf6 3 Sc3 g6) med svart vekker naturligvis stor interesse blant alle som spiller eller vurderer denne interessante åpningen. DVD nr 1 handler om systemer der hvit spiller Sf3 og Le2.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Catalan (E00-E09) CD

  Den rumenske stormesteren Mihail Marin er som mange nå vil vite, regnet som et kvalitetsstempel i seg selv. Gjennom hele 62 kapitler og 500 kommenterte mønsterpartier avslører han på denne CD'en mye innsikt i åpningen Katalansk, som er "dronninggambit med g3" og oftest oppstår etter 1 d4 d5 2 c4 e6 3 Sf3 Sf6 4 g3 eller 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 g3.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
 • Winning against the Grunfeld DVD

  En ny DVD med Mihail Marin er en begivenhet, og her går han rett til det aktuelle å søke reelle hvitfordeler mot Grünfeldindisk med de tøffe sentrumsvariantene: 1 d4 Sf6 2 c4 g6 3 Sc3 d5 4 cxd5 Sxd5 5 e4 Sxc3 6 bxc3 c5 7 Sf3 Lg7 8 Le3.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • Master Class vol. 2: Mihail Tal DVD

  En flott mulighet til å beundre og lære av sjakken til den legendariske verdensmesteren Mikhail Tal. Her er alle partiene hans, de fleste kommentert, men mest unikt også interaktiv trening med kyndige stormestere.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • Learn from the Legends 10th 10th Anniversary Edition, Chess Champions at their Best

  Ti år etter den første kom Mihail Marins tredje utgave av "Learn from the Legends", boka om sjakkmestere som viser det de er aller best på. Det nyeste kapitlet handler om planlegging og sluttspill med Magnus Carlsen.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2015
 • Leningrad Dutch Fritz Trainer Opening DVD

  Populære GM Mihail Marin med en ny og interaktiv DVD om det ambisiøse Leningrad hollandsk, altså f5 og g6 fra svarts side mot 1 d4. Her er det også en eksklusiv database med 72 utvalgte partier.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • Master Class vol. 3: Alexander Alekhine DVD

  Masse super sjakktrening i effektivt DVD-format med den geniale verdensmesteren Alekhine (Aljechin), ikke minst taktikktrening, i tillegg til alle partiene han spilte, de fleste kommentert.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Old Wine in New Bottles

  Gjennom vakre og instruktive mesterpartier fra både tidligere og nyere tid demonstrerer stormester Mihail Marin mye av hva sjakk på høyere nivå består av, som en leseverdig og inspirerende lærebok fra et mellomnivå og oppover.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • GM Repertoire 5: The English Opening vol. 3

  Marins avsluttende tredje Engelsk-bok handler om det symmetriske svaret 1. c4 c5. Marin bygger et seriøst hvit-repertoar for leseren og også her basert på fortsettelsen 2 g3.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • GM Repertoire 3: The English Opening vol. 1

  Stormester Marins første store bind om Engelsk for hvit er imøtesett med voldsom interessse. Mannen leverer bøker av høyeste kvalitet. Her legger han opp til 1.c4 fulgt av g3, og dette første bindet handler om 1.c4 e5 2.g3.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Power Strategy 1 From the opening to the middlegame DVD

  Stormesterpedagogen Marin innleder en DVD-serie som straks er nyttig lærdom og påminnelse særlig for spillere på ratingnivå cirka 1000 - 2200. Fokuset hans er her hvordan selv sterke spillere kan la seg friste av usunne løsninger.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2014
 • Master Class vol. 6: Anatoly Karpov DVD

  En glimrende trenings-DVD bygget over partiene til den levende sjakklegenden Anatolij Karpov. Du får taktikktester med 472 spørsmål, Karpovs åpningsrepertoar, men også en samling av alle partiene hans, krysstabell for turneringene og en liten biografi.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • Winning against the Classical Slav DVD

  En ny DVD som vil vekke naturlig interesse: Den kyndige stormesteren Mihail Marin demonstrerer på over 6 timer hvits spill med påstand om fordeler mot klassisk Slavisk, som oppstår etter 1 d4 d5 2 c4 c6 3 Sf3 Sf6 4 Sc3 dxc4 og nå 5 a4.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2016
 • A Spanish Opening Repertoire for Black

  Stormester Marin kombinerer en høyaktuell teoribok for svartspillere i Spansk med en pedagogisk og leseverdig, original framstilling. Hovedvarianten i boka er det klassiske Tsjigorin-forsvaret, altså 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lb5 a6 4 La4 Sf6 5 0-0 Le7 6 Te1 b5 7 Lb3 d6 8 c3 0-0 9 h3 Sa5 10 Lc2 c5 11 d4, og derfra har Marin valgt både Rubinstein-varianten 11...Dc7 12 Sbd2 Sc6!? 13 d5 Sd8 og Petrosjan-varianten 12...Ld7.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2007
 • Reggio Emilia 2007/2008, The Golden Jubilee Tournament

  Noe så sjeldent som en turneringsbok fra våre dager. Med 50-årsjubileet for årlige(!) internasjonale turneringer i italienske Reggio Emilia og suksessforfatteren Mihail Marin som én av deltagerne, var ideen naturlig, og resultatet har blitt en gjennomarbeidet, fyldig og leseverdig bok.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • GM Repertoire: The Pirc Defence

  Den mangeårige Pirc-spesialisten stormester Marin kommer endelig med hovedverket sitt om åpningen som normalt starter med trekkene 1 e4 d6 2 d4 Sf6 3 Sc3 g6. I de to siste kapitlene behandler han også avvik fra hvits side i trekk 2 og 3.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Master Class Vol. 14: Vasily Smyslov DVD

  Her er endelig "alt om og med Vasily Smyslov" i denne innholdsrike og kompetente DVD-serien. Fire stormestere presenterer sjakkskattene etter Smyslov, verdensmesteren som Kramnik kalte "sannheten i sjakk".

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2021
 • Master Class vol. 13 Tigran Petrosian DVD

  Et særdels innholdsrikt og gjennomarbeidet produkt med hele sjakk-karrieren og -arven etter den armenske verdensmesteren Tigran Petrosian. Disse DVDene kombinerer på en herlig måte underholdning og trening!

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
 • Learning Chess with Vladimir Simagin A Quest for Beauty

  Stormester Mihail Marin serverer en behagelig og lærerik bok med utvalgte partier av Vladimir Simagin, delvis bygget på Simagins egen russiske partisamling fra 1963.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2022
 • The French Defence - Vol. 1 Structures, Tactics and plans DVD

  Den første av to innholdsrike DVDer med Mihail Marin om å spille svart i Fransk konsentrerer seg enda mer om strategiske og taktiske temaer enn ren "åpningsteori".

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • The French Defence - Vol. 2 Structures, Tactics and plans DVD

  ChessBase sin egen omtale:

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • GM Repertoire 4: The English Opening vol. 2

  Bind 2 (og 3) av Marins moderne og detaljerte verk om Engelsk 1 c4 fra hvits side er stor(e) begivenhet(er) for sjakkens feinschmeckere. Stormester Mihail Marin har blitt en av de viktigste sjakkforfatterne.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • Winning against King's Indian with the main line DVD

  Et repertoar for jakt på fordel til hvit i klassisk kongeindisk: 1 d4 Sf6 2 c4 g6 3 Sc3 Lg7 4 e4 d6 5 Le2 0-0 6 Sf3 e5 7 0-0 Sc6 8 d5 Se7 9 Sd2(!) som stormester Marin viser temmelig detaljert på denne DVD'en.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2015
 • The Classical Sicilian DVD

  Såkalt klassisk siciliansk oppstår i stillingen etter 1 e4 c5 2 Sf3 d6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Sf6 5 Sc3 Sc6. Populære og dyktige GM Mihai Marin gir oss her 5 timers læring av ideer og varianter i denne viktige delen av Siciliansk.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2015
 • Master Class vol. 4: José Raúl Capablanca DVD

  En innholdsrik DVD for alle som vil studere og lære av spillet til den kubanske sjakklegenden Capablanca. Her er alle partiene hans, mange kommenterte, og du får teste deg på utvalgte kombinasjoner og sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • Master Class Vol. 11: Vladimir Kramnik DVD

  En ekstra innholdsrik nyhet i DVD-serien med tidenes største sjakkmestere, som har usedvanlig mange godbiter til både læring og nytelse. På sitt beste var vel Kramniks sjakk nær det aller ypperste som er vist. Her finner du det hele, og presentert av fire stormestere på nesten 10 timer!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2019
 • Master Class vol. 7: Garry Kasparov DVD

  Den komplette samlingen i DVD-format av Garry Kasparovs strålende sjakk-karriere. Fire kapasiteter presenterer åpningene, strategien, taktikken og sluttspillene. Her er alle partiene hans, taktikktrening, krysstabeller m.m.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Semi-Tarrasch: A universal weapon against 1.d4 DVD

  Semi-Tarrasch er en type dronninggambit som kan oppstå med mange trekkrekkefølger, for eksempel 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sf3 d5 4 Sc3 c5 5 cxd5 Sxd5 (i motsetning til 5...exd5 som gir vanlig Tarrasch-forsvar).

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016