Forfattere

Forfatter 'Eduard Gufeld'

Oversikt over våre produkter med Eduard Gufeld

 • Richter-Veresov The Chameleon Chess Repertoire

  Richter-Veressov, som normalt oppstår etter 1 d4 Sf6 2 Sc3 d5 3 Lg5, er stadig en av de skarpe alternative åpningene som hvit kan velge og som mange svartspillere føler litt ubehagelig. Boka starter med en gjennomgang av hvordan Kurt Richter (1900-1969) og Gavril Veresov (1912-1979) er knyttet til denne spenstige åpningen. Men her er det også mange partier med nyere mestere som Alburt, Miles, Mestrovic, Vaganjan og Morozevich.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess: The Search for Mona Lisa

  En bok om jakten på skjønnheten i sjakk og en artig sjakk-selvbiografi av den georgiske stormesteren Eduard Gufeld. Han var kjent for mange flotte angrepspartier og ikke minst i kongeindisk, deriblant hans "udødelige" mot Bagirov i 1973.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2001
 • The Art of the King's Indian, New Edition

  En ny og større versjon av avdøde stormester Gufelds klassiker om Kongeindisk. Boka er bygget rundt 122 partier, de 67 første spilt og kommentert av Gufeld, de 55 siste spilt av andre og kommentert av Oleg Stetsko.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2015
 • Horse Laffs

  En bok som rett og slett skal være morsom, underholdende å lese. Boka inneholder da også klipp fra mange ulike kilder, både gammelt og nytt, og endel av dette vil nok de fleste synes er ganske artig, men neppe alt i denne boka.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  A-D
  Av
 • Chess Strategy (Batsford)

  Kjøp
  Pris
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2003