Forfattere

Forfatter 'Oleg Stetsko'

Oversikt over våre produkter med Oleg Stetsko

 • Fighting Chess with Magnus Carlsen

  En klassisk partisamling med 64 kyndig kommenterte Magnus-partier fra 2001 til 11! Forfatterne forteller også hovedlinjene i Magnus sin karriere og drøfter fenomenet denne unge nordmannen.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • Richter-Veresov The Chameleon Chess Repertoire

  Richter-Veressov, som normalt oppstår etter 1 d4 Sf6 2 Sc3 d5 3 Lg5, er stadig en av de skarpe alternative åpningene som hvit kan velge og som mange svartspillere føler litt ubehagelig. Boka starter med en gjennomgang av hvordan Kurt Richter (1900-1969) og Gavril Veresov (1912-1979) er knyttet til denne spenstige åpningen. Men her er det også mange partier med nyere mestere som Alburt, Miles, Mestrovic, Vaganjan og Morozevich.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Art of the King's Indian, New Edition

  En ny og større versjon av avdøde stormester Gufelds klassiker om Kongeindisk. Boka er bygget rundt 122 partier, de 67 første spilt og kommentert av Gufeld, de 55 siste spilt av andre og kommentert av Oleg Stetsko.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2015
 • Isolani Strategy Strengths and Weaknesses of the Isolated Queen's Pawn

  Endelig en ny bok som systematiserer spill med og mot den isolerte d-bonden, etter at Baburins utmerkede "Winning Chess Strategies" har vært utsolgt i mange år. Lignende og like stillinger kan oppstå fra flere forskjellige åpninger.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • Isolani strategy Strengths and Weaknesses of the Isolated Queen's Pawn

  Kjøp
  Pris
  220
  Av
 • Mastering Complex Endgames TP

  En solid bok om sluttspill med litt flere offiserer og/eller bønder enn i de vanligste sluttspillbøkene, i stor grad det vi kaller strategiske sluttspill. En engelskspråklig utgave av en anerkjent bok som utkom på russisk i 2012.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2017