Forfattere

Forfatter 'Eugene Perelshteyn'

Oversikt over våre produkter med Eugene Perelshteyn

 • Chess Openings for White, Explained - Winning with 1. e4, 2nd edition

  Markedets mest pedagogiske og gjennomarbeidede repertoarbok for hvit med 1 e4. Variantene er sunne og bare delvis skarpe, som forsøker å legge press på svart uten å spille det aller vanligste.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010
 • Chess Openings for Black, Explained (2nd Edition, Revised and Updated)

  En ny utgave av den populære, grundige og anerkjente repertoarboka for svart, med bokstavelig talt hundrevis av store og små forbedringer fra første utgave, skriver forfatterne i forordet. Akselerert drage, Nimzo- og Bogoindisk er hovedvalg i repertoaret som boka byr på.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2009
 • Roman's Lab 71 New Improved Lines and Novelties in the Caro-Kann DVD

  Caro-Kann 1 e4 c6 2 d4 d5 er en solid åpning, og her får du ytterlig oppdaterte tips om forbedringer for svart i forhold til varianter som teorien har regnet som gunstige for hvit. Roman har nå begynt å grundig sjekke holdbarheten i variantene med analysemotoren Rybka og har på denne DVDen i tillegg fått med stormesterkollega Eugene Perelshteyn som god medarbeider. En veldig aktuell og nyttig DVD for e4-spillere og Caro-Kann-spillere med ratingstyrke fra omlag 1000 og oppover, men du bør ha litt eller mer basis teorikunnskaper om åpningen i bunnen, for eksempel fra boka "Starting out: The Caro-Kann" eller "Play the Caro-Kann".

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2009
 • Dominate with the King's Indian Defense, 6... Na6 System DVD

  Etter 1 d4 Sf6 2 c4 g6 3 Sc3 Lg7 4 e4 d6 5 Le2 0-0 6 Sf3 har 6...Sa6!? utviklet seg til et populært og godt alternativ i Kongeindisk til de krevende teorivariantene etter 6... e5 7 0-0 Sc6. GM Perelshsteyn har hatt stor suksess med trekket.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2013