Forfattere

Forfatter 'Eugene Perelshteyn'

Oversikt over våre produkter med Eugene Perelshteyn

 • Evaluate Like a Grandmaster

  En bok som forklarer og tester stillingsbedømmelse i sjakk. Størstedelen er oppgavestillinger med gode forklaringer i løsningene. Leseren blir også testet i visualisering, å bedømme en stilling flere trekk etter stillingen på brettet.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2022
 • Dominate with the King's Indian Defense, 6... Na6 System DVD

  Etter 1 d4 Sf6 2 c4 g6 3 Sc3 Lg7 4 e4 d6 5 Le2 0-0 6 Sf3 har 6...Sa6!? utviklet seg til et populært og godt alternativ i Kongeindisk til de krevende teorivariantene etter 6... e5 7 0-0 Sc6. GM Perelshsteyn har hatt stor suksess med trekket.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2013
 • Chess Openings for Black, Explained

  Oppdatert utgave av den populære, grundige og anerkjente repertoarboka for svart, med bokstavelig talt hundrevis av store og små forbedringer fra første utgave, skriver forfatterne i forordet.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2009
 • Roman's Lab 71 New Improved Lines and Novelties in the Caro-Kann DVD

  Caro-Kann 1 e4 c6 2 d4 d5 er en solid åpning, og her får du ytterlig oppdaterte tips om forbedringer for svart i forhold til varianter som teorien har regnet som gunstige for hvit. Roman har nå begynt å grundig sjekke holdbarheten i variantene med analysemotoren Rybka og har på denne DVDen i tillegg fått med stormesterkollega Eugene Perelshteyn som god medarbeider. En veldig aktuell og nyttig DVD for e4-spillere og Caro-Kann-spillere med ratingstyrke fra omlag 1000 og oppover, men du bør ha litt eller mer basis teorikunnskaper om åpningen i bunnen, for eksempel fra boka "Starting out: The Caro-Kann" eller "Play the Caro-Kann".

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2009
 • Chess Openings for White, Explained Winning with 1. e4

  Markedets mest pedagogiske og gjennomarbeidede repertoarbok for hvit med 1 e4. Variantene er sunne og bare delvis skarpe, som forsøker å legge press på svart uten å spille det aller vanligste.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010