Forfattere

Forfatter 'Roman Dzindzichashvili'

Oversikt over våre produkter med Roman Dzindzichashvili

 • Roman's Lab 55: A Tribute to Bobby Fischer 1943-2008 DVD

  En naturlig spennende DVD om Bobby Fischers liv og sjakkbravader med ikke minst mange gamle filmoopptak, samt bilder og enkelte mindre kjente opplysninger.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Roman's Lab 109 Strategy Behind Playing With Strong Outposts Easily Explained DVD

  Uforlignelige stormester Roman serverer en verdifull strategi-DVD om det viktige temaet å spille med og mot sterke forposter i sjakk. Han har en egen evne til å få oss til å forstå viktige ideer. Kan spilles på både PC og annen DVD-spiller.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Roman's Lab 84: Rybka's Quest for Replacing The Ruy Lopez DVD

  En nesten forbausende aktuell DVD om systemer som har blitt populære for hvit med 1 e4 i Carlsen-generasjonens tid.

  Kjøp
  Pris
  265
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Roman's Lab 81: Najdorf Sicilian 6 h3 Easy and Promising Way to Play Against the Najdorf Sicilian DVD

  Stormester Roman har gjennom over 20 år benyttet Bobby Fischers gamle favorittvariant 6 h3 mot Najdorf-siciliansk. Her viser han deg erfaringene og ideene sine i lovende varianter mot svarts tre hovedsvar: 6... d5, g6 og e5.

  Kjøp
  Pris
  145
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Roman's Lab 19 Understanding and Dominating Your Chess Game with Pawn Structures DVD

  God forståelse av bondestrukturer er noe av det viktige for å bli god i sjakk. Her får du drøyt to timers prima instruksjon på området av en stormester som både har vært verdensstjerne selv og har trent flere andre.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
 • Roman's Lab 105 Remarkable Rejuvenation in The Scandinavian Defence 1.e4 d5 2.exd5 Nf6 DVD

  Stormester Roman med en ny DVD om en av sine gamle spesialiteter, skarpe Skandinavisk-varianter med 1 e4 d5 2 exd5 Sf6. Her lover han oss flere forbedringer som ingen har oppdaget før.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Roman's Lab 102: Killing the Sicilian with the Grand Prix Attack DVD

  En stor Roman-spesialitet: Grand Prix-angrepet 1 e4 c5 2 Sc3 og 3 f4, som han her viser gjennom 23 partier: "Lots of unexpected crashes and devastating results caused by nearly invisible mistakes made by black."...

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Roman's Lab 108: Strategy Behind Learning Tactics Easily Explained DVD

  Stormester Roman Dzhindzhashvili har på sin sjarmerende måte i all enkelhet en unik evne til å engasjere i effektiv sjakklæring. En DVD som kan gå rett hjem hos publikum fra 1000 til 1900 i rating.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Roman's Lab 76 Beating 1.d4 with the Aggressive and Revised Dzindzi Indian Defence Part 1 DVD

  En ny, oppdatert og Rybka-sjekket DVD med Romans forbausende effektive spesialåpning mot 1.d4: 1...g6 2.c4 Lg7 3.Sc3 c5 4.d5 Lxc3+! 5.bxc3 f5. Etter mange års praksis pluss kyndig bistand fra Rybka 3 inneholder denne DVDen flere viktige forbedringer i forhold til tidligere teori som ikke minst har vært Roman's Lab 32.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Roman's Lab 64 Russian School of Chess, part 3 DVD

  Tredje og siste del av stormester Romans gjennomgang av hvordan spille etter den russiske sjakkskolens lærdommer handler om aktivisering av brikkene, initiativ, angrep og forsvar, derunder posisjonelle offer og råd i åpningen.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Roman's Lab 112 Significant Changes in Some Critical Positions of the The Nimzo-Indian DVD

  En fersk DVD der Nimzoindisk-spesialisten Dzhindzhihashvili viser og analyserer nye løsninger i viktige stillinger, bygget på partier spilt i 2010 og 2011.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2012
 • Roman's Lab 62: Russian School of Chess part 1 DVD

  En DVD som på grunnleggende plan forklarer tenkemåter og metoder i den russiske sjakkskolen. Roman forteller og demonstrerer her emnene riktig tenkemåte, viktige posisjonelle elementer, blokade og forposter, når det er riktig å angripe

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Chess Openings for Black, Explained

  Oppdatert utgave av den populære, grundige og anerkjente repertoarboka for svart, med bokstavelig talt hundrevis av store og små forbedringer fra første utgave, skriver forfatterne i forordet.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2009
 • Roman's Lab 80 Reversing of Well Established Evaluation in Giuoco Piano and 2 Knights Defense DVD

  Noen helt nye bedømmelser i skarpe varianter i Italiensk og Prøyssisk! Dette er resultatet av et intenst samspill mellom stormester Roman Dzhindzhiashvili og analysemotoren Rybka 3. I en variant demonstrerer Roman at et bondeoffer som har vært regnet som tvilsomt, bør vurderes som sterkt. I annen viser han uventet at det likevel er sterkt å ta en bonde som har vært regnet som tvilsom.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2009
 • Practical Killer Traps and Super Sharp lines for the 1. e4 Player DVD

  Stormester Roman D i samarbeid med programmet RYBKA presenterer på denne nye DVD'en skarpe og korrekte varianter for hvit med 1 e4 mot Aljechins forsvar, Caro-Kann (Panov-angrep), Fransk og Skandinavisk.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2010
 • Roman's Lab 57 Man vs. Machine 4-4, Roman vs. Rybka (3100+), The Strongest Chess Program Ever DVD

  Stormester Roman viser partier både fra sin egen kjente match mot Rybka og andre partier mellom Rybka og stormestere, samt mellom Rybka og andre spilleprogrammer.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • Roman's Lab 59 Attacking the King's Indian Defense with the Samisch DVD

  Roman har fått med stormesterkollega Larry Christiansen i en presentasjon av Sämischvarianten (1 d4 Sf6 2 c4 g6 3 Sc3 Lg7 4 e4 d6 5 f3) som en effektiv oppskrift mot kongeindisk. Budskapet selges somn vanlig på en overbevisende måte, og systemet er også blant dem som kongeindisk-spillere i noen grad har grunn til å frykte. DVDen er en enkel og effektiv læring og passer antagelig best for spillere med ratingstyrke omlag 1100 - 2000. DVDen har over 1 times spilletid.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2008
 • Roman's Lab 75: Slaying the Dragon DVD

  Sammen med analysemonsteret Rybka har stormester Roman kommet fram til at svart har større problemer enn det som er kjent i mange av de viktigste systemene i Dragevarianten i siciliansk. En gjendrivelse av denne populære åpningen som Magnus Carlsen og mange andre feirer triumfer med? Det ville selvfølgelig være en bombe, men her loves det i alle fall trøbbel for svart...!

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
 • Chess Potpourri Centennial Commemorative Edition DVD

  Roman's Lab nummer 100 feires med å vise godbiter av nye partier i flere av Dzhindzhhashvilis favorittåpninger. Her er også hans egne ikke tidligere publiserte partier der han i åpningene sine på internett fortsatt viser klasse mot flere sterke stormestere.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2011
 • Roman's Lab 115 Art of Winning with the Isolated Pawn in the Panov Attack DVD

  En ny DVD med hvit i Panovvarianten mot Caro-Kann, der hvit i hovedvarianten påtar seg en isolert d-bonde og får lovende angrepsmuligheter. GM Roman D. viser dette, kyndig og godt tilgjengelig for spillere fra rating ca 1000 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2013
 • Roman's Lab 99 Simple Universal Way to Play against The Slav Systems DVD

  Slavisk og Semi-Slav er to av svarts mest populære systemer mot 1 d4. Her viser Roman den lite påaktede muligheten avbyttevarianten cxd5 cxd5 som avvæpner svart i betydelig grad og også kan være lumsk.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Roman's Lab 71 New Improved Lines and Novelties in the Caro-Kann DVD

  Caro-Kann 1 e4 c6 2 d4 d5 er en solid åpning, og her får du ytterlig oppdaterte tips om forbedringer for svart i forhold til varianter som teorien har regnet som gunstige for hvit. Roman har nå begynt å grundig sjekke holdbarheten i variantene med analysemotoren Rybka og har på denne DVDen i tillegg fått med stormesterkollega Eugene Perelshteyn som god medarbeider. En veldig aktuell og nyttig DVD for e4-spillere og Caro-Kann-spillere med ratingstyrke fra omlag 1000 og oppover, men du bør ha litt eller mer basis teorikunnskaper om åpningen i bunnen, for eksempel fra boka "Starting out: The Caro-Kann" eller "Play the Caro-Kann".

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2009
 • Roman's lab 88 Highly Instructive and Educational Games for the Accelerated Dragon Player DVD

  Stormester Roman Dzhindzhashvili med en ny DVD om sin kanskje aller største spesialitet: Aksellerert Drage - her også i nært samspill med det ledende analyseprogrammet Rybka. Roman gjennomgår her særlig aktuelle partier

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Roman's Lab 66: New and Improved Accelerated Dragon DVD

  Ferske forsterkninger for svart i Aksellerert drage, i forhold til blant annet gunstig varianter for hvit som Khalifman kom fram med i sim Anand-bok 11. Romans nyeste DVDer har blitt til i så nært samspill med den ledende analysemotoren Rybka at denne er oppført som medforfatter. Roman forteller at han har brukt veldig mange timer sammen med både Rybka og stormesterkollega Larry Kaufman for å komme opp med grundig sjekkede varianter og personlige anbefalinger på denne DVDen.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Roman's Lab 98 C3 Sicilian Alapin Variation Easy to Learn Way for White to Play Against the Sicilian DVD

  For mange oppleves Siciliansk som den vanskeligste åpningen å spille imot. Da er variantene med 2 c3 gjerne en kjærkommen løsning som bringer spillet over i andre typer stillinger.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2010
 • Roman's Lab 94 Highly Instructive and Educational Games for the Dynamic Reti Player DVD

  Stormester Roman D viser det store potensialet med Retis åpning som han er en ekspert på. "- I highly recommend The Roman Rybka Series!" som Karpov.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • Chess Openings for White, Explained Winning with 1. e4

  Markedets mest pedagogiske og gjennomarbeidede repertoarbok for hvit med 1 e4. Variantene er sunne og bare delvis skarpe, som forsøker å legge press på svart uten å spille det aller vanligste.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010
 • Roman's lab 89 Highly Instructive and Educational Games for Black to Play against the Maroczy Bind DVD

  Stormester Romans nyeste gjennomgang av aktuelle partier for svart mot Maroczy-oppstillingen (c4) i Aksellerert drage. I samspill med det ledende analyseprogrammet Rybka vil også de helt konkrete variantene være godt dobbelsjekket.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Roman's Lab 77 Beating 1.d4, White Avoids Playing Against the Dzhindzhi Indian Defense Part 2 DVD

  En ny DVD som, mye fra svarts side, behandler hvits alternativer når han unngår å gå inn i den forlengst berømte Dzhindzhi-indisk som er 1 d4 g6 2 Sc3 Lg7 3 Sc3 c5 4 d5 Lxc3+ 5 bxc3 f5. Med selveste Rybka som konsulent og "medforfatter" er kvaliteten på variantene selvfølgelig bedre sjekket enn tidligere. En oppdatert behandling av Dzhindzhi-indisk finnes på den også nyutkomne (i 2009) DVDen Roman's Lab 76.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Roman's Forum VII: Original D4 Repertoire for White Mastering the Opening Forum DVD

  En repertoar-DVD med 1 d4. Som vanlig masse kyndig instruksjon og gode tips fra stormester Roman, her først og fremst oppskrifter for hvit mot viktige forsvar fra svarts side, til sammmen tre og en halv time med 1 d4 for hvit.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2005
 • Roman's Lab 101: The King's Indian Defence DVD

  Stormester Roman Dzhindzihashvili i storform presenterer et selvstendig repertoar for Kongeindisk-spilleren. Det hele virker fristende å forsøke å spille. Valgene er delvis originale i forhold til de mest kjente bokvariantene.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2011
 • Roman's Lab 82 DVD Easy to Learn Ambitious System for White to Play against The Hippo, Modern and Pirc Defences DVD

  Kjøp
  Pris
  265
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2011
 • Roman's Forum IV: A Repertorie for Black Part 2 Mastering the Opening Forum DVD

  Som hovedvåpen når du spiller svart mot 1 d4, foreskriver den berømte stormesteren her sin egen spesialpatent som han tidligere har innført i praksis: 1 d4 g6 2 c4 Lg7 3 Sc3 c5 4 d5 Lxc3+!? Det kalles rett og slett "Dzindzi-indisk forsvar", og på denne DVD-en får du nesten to timers innføring i denne sjeldne og spennende spillemåten. Du kombinerer den gjerne med Romans første del om Akselerert drage, i tilfelle hvit i stedet besvarer 1 d4 g6 med 2 e4. Passer kanskje best for spillere med ratingstyrke omlag 1300 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C
  Av
 • Roman's Forum III: A Repertorie for Black Part 1 Mastering the Opening Forum DVD

  Den erfarne eks-sovjetiske stormesteren Dzindzhichashvili foreskriver Akselerert drage som forsvaret ditt mot 1 e4. Du spiller altså normalt 1...c5 2 Sf3 Sc6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 g6, og så må du være forberedt på 5 Sc3 eller Maroczy-oppstillingen med 5 c4. Denne DVD'en gir deg nesten to timers innføring i utfordringene du kan løse - og gi motspilleren - i disse to alternativene.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Roman's Lab 2 Sacrifices, Tactics & Traps that end Games in the Opening DVD

  I Romans Volume 2 fortsetter stormestere den generelle behandlingen av åpningsspillet, igjen med over 4 timers severdig spilletid. Lærerik underholdning for sjakkvenner!

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av